Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 263
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Куку Ванче е доста неприятна. За съжаление май ще остане и ще гледаме още лабилни лелински драми.

# 1 531
Айде, пак водещите ще бутат Ванчето за сметна на Поли. Предния път Косъма, очевидно им е тенденция

# 1 532
  • Велико Търново
Имах усещането, че тази игра по-скоро не е за Ваня, защото тя е по-експресивна, по-нетърпелива някак си. Обаче ей, на - събра се и... 3:0. Мислех, че Полина ще спечели, защото изглежда, че може да се съсредоточава повече, да се вглъбява и да се "изключва". Е да, ама не...

# 1 533
Не ми се вярваше, но Надка наистина е зла.

# 1 534
Тая Милена! Frowning

# 1 535
  • София
Оф, направо не мога да повярвам какви хора са вътре, като глутница са вътре. А Надя определено не е никакъв организатор и дори сама разпалва огъня. Милена е права да не иска да е само тя дежурна цялата вечер.

Петър много добре помага на Ваня.

# 1 536
Отношението на групата към Милена е каквото беше в края на първия и престой, а тя не може да намери правилен подход към тях. Милена ще замени Тенска като цел на групата,очаквам да е ратай/дуелист почти непрекъснато.

# 1 537
Не ми се вярваше, но Надка наистина е зла.
Много!
Милена е желязна, много и се радвам! Умница!

# 1 538
  • Велико Търново
Пропуснах да изразя възхитата си от зелените фльонги на женските глави от отбора на Хепи. Кипри! Joy

Имайки предвид оставащото до края на епизода време, си мислех, че е много вероятно в тази игра да бие Ванчето и че ще се играят и четвърта, и пета битка. Но тя май е решила да се цели с прашката и отвъд рекламите Joy

Петър много добре помага на Ваня.
Да. А останалите - и с тях, и без тях, все тая.

# 1 539
  • Другата България
Може ли накратко преразказ за скандала Надежда-Милена?

# 1 540
Направо съм ядосана. Нито един не оправдавам за ситуацията с бебенцата. Милена като не иска да е дежурна оставяш я и отиваш ти. При положение, че седмици се притеснявахме и чакахме да роди и да се случва такава грозна ситуация. И такива детински реакции с това няма ходиш никъде, искам да стоиш зад мен, не ми е окей.
И това с гласуването и смях  е нелепо. Техният живот е много по-важен от нашите дуели, съжалявам.
Понякога наистина си заслужаваме критиката.
....

# 1 541
Ваня окапА на тази игра.А аз заспах.

# 1 542
Добре,че не са на живо игрите както бяха в Къртицата. Представяте ли си 22 минути да гледаме "стрелбата" на Ваня с прашка...

# 1 543
Тъпа игра,а това лудо Ванче ми е много неприятно,както и измисленият пилот!Този е мега тъп и нагъл.Ваня не спря да му се слага,а той и обръща внимание поради липса на други.Тя е захапала здраво,но нищо няма да излезне

# 1 544
  • София
Трагедия е Ваня.
Този дуел до тук е тотал щета

Общи условия

Активация на акаунт