Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 269
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 515
Спойлерът от Alba rosa: 💗

Скрит текст:
Алба е видяла Милена в Ринг мол и на живо е изглеждала много добре! ☺
Алба, по кое време си я видяла днес?

# 1 516
Аз съм най- заспалия фен на фермата Wink сега свързах, че Габриела била дъщеря на Ники Мартинов от Сървайвър Wink със сигурност сте открили топлата вода още в началото, аз открих този факт почти на финала Wink

# 1 517
Мисля, че е абсолютно нормално сега да виждате участници, вече фермата е приключила щом се появяват хора със спойлери за финалистите. Та като става на въпрос видях в една кола вчера
Скрит текст:
Поли

# 1 518
За реклама ,ако влезе човек си струва, както Митко К. Не ме дразни,ако рекламират нещо в помощ на хората ,а не собствена винарна.

# 1 519
Да, комплекс й е това на Даяна. Тя е имала някакво участие в някакъв си сериал някога. И оттогава нищо. А момичето очевидно се приема за актриса и то талантлива. Някакъв дисонанс има между представите й и реалността. На 25 очевидно живее с техните, те я издържат и тя нищо не прави. Освен, че се записва в риалити, за да напомни на публиката за себе си и току виж паднал някой ангажимент.
Аз съм учудена от глуповатото държание на  тази жена.Нямам идея що за актриса е,а и не я намирам за красива

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 21:09 от MG18

# 1 520
  • София
Айде Поли! Grinning

# 1 521
  • София
Айде Поли вкъщи

# 1 522
Все едно ми е коя ще победи. И двете са ми неприятни.

# 1 523
Все едно ми е коя ще победи. И двете са ми неприятни.

И на мен.
Единствено ми се струва, че Поли е по-доволна от живота, който има в сравнение Куку Шкафче, която наистина е като някоя отчаяна жена с лабилни нерви. Та по тази линия първата ми е по-симпатична с една идея.

# 1 524
  • София
За Поли съм, не че Ваня ми е противна, ама ме дразни държанието й спрямо Петър.

# 1 525
  • София
Тази Поли втори пореден алманах губи, а по цял ден го кълве.
То бива, бива ама...

# 1 526
И на мен не ми пука кой ще победи,но бих искал да гледам всички игри.
За алманаха още един път да кажа, че спринта с бутона в ментална игра няма място.

# 1 527
  • Велико Търново
На единия от въпросите, отговора на който Поли знаеше, само че Ваня беше първа на бутона, на Полина чак ѝ почерня лицето от яд. След като Ваня не отговори правилно, направо грейна. Дали си внушавам?

В "Животът зад Фермата" Мирон каза, че така им харесвало повече - със спринт на бутона. Било по-интересно. И аз не смятам, че е така, ама...

# 1 528
Ооо, хубава игра е това.

# 1 529
Ако опрат някоя от дупките на топката в ръба на гредата ще стабилизират до известна степен ..

Общи условия

Активация на акаунт