Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 291
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 500
Не одобрявам да се преекспонира с личния живот и драми в този род предавания!
Не ми е интересно да слушам за личните случки, в повечето случаи драматични, и да се набляга на тях и да се натрапват!
В случая не разбрах, защо ни ги разказаха на нас драгия зрител!
За да гласуваш накрая за най-изстрадалата душа.
Тази година доста изстрадали души са избрали, натоварващо, досадно, евтино. Според мен.
От всеки вече очаквам в удобен момент да сподели дълбока драма , която да обясни защо се държи неприемливо или глупаво. Или злобно.

Нямало ли е повече успели хора на кастинга, направили нещо, открили, създали , сътворили, да им дадат възможност да се рекламират вътре ...да изпъкнат с нещо положително, а не с това, че близък е починал или имат комплекси...
Има толкова хора, които дават сърцето си за България, създават онлайн пособия за обучение, виртуални музеи на българската история, и т.н.
Извинявам се, ако поста ми дразни някого, но драмата човешка съществува така или иначе ,и в режисирано предаване може да се балансира с някои успешен, окрилен от идея човек.
Дори фермера Андрей не пропусна да сподели,  че заради овцете е разрушил брака си. Тягостно сборище на пречупени хора.

# 1 501
Човек стига да има въображение може да се занимава с какво ли не. Може пък с Данчо да измислят да правят нещо заедно, кой знае.....
Давам идея. Производство на собствена марка лютеница.
Лютеница Романтика - една лъжичка и си на покрива. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 502
Човек стига да има въображение може да се занимава с какво ли не. Може пък с Данчо да измислят да правят нещо заедно, кой знае.....
Давам идея. Производство на собствена марка лютеница.
Лютеница Романтика - една лъжичка и си на покрива. Stuck Out Tongue Winking Eye
Двамата с Данчо може да я произвеждат, " Лютеница Магия", хубавичка и добричка.

# 1 503
Ама стопанинът Андрей едва ли търси съчувствие с това, че предпочел овцете пред жена си. Аз например съчувствам на жена му, че мъжът ѝ е изперколясал и решил да става селянин. Да кажем, че симпатиите ми към него, доколкото ги е имало, намаляха заради това. Колко градски жени ще се съгласят да отидат да живеят на село сред овце и кокошки, освен ако не си лежат край басейна, без да се занимават със селскостопснски задължения, де. Но ме съмнява той да има такива възможности, да му вършат цялата работа работници - наследил мястото е Железница и решил да става овчар. Ми, браво.
 Надя е избягала на село - според мен - в опит да забрави предишния си живот, дололкото може, колко са такива като нея.

# 1 504
Да, по-скоро имах предвид,  че Иван и Андрей се правят на позитивни уж, а реално се получава нещо като "Съдби на кръстопът", кой е по-прецакан.
Миналата година имаше Митко К. , Сами, младежи, които успяват, силни, уверени, позитивни.
Тази година "успешните " са Данчо Ментата, Калоян Манекена, Пепи Голямата Работа, Чичо Митко с избата...Милена, Поли и Даяна...тотал щета.

# 1 505
Не знам как да направя спойлер от телефона. Писах на Вокси. Ще я помоля да го пусне вместо мен. Не че е нещо кой знае какво. Може би тези, които са добре с хронологията ще кажат.

# 1 506
  • Варна/Амстердам
Спойлерът от Alba rosa: 💗

Скрит текст:
Алба е видяла Милена в Ринг мол и на живо е изглеждала много добре! ☺

# 1 507
То на кастинг за риалити шоута сигурно има опашка от хора-откриватели, основатели и такива с някакви смислени постижения извън социалните мрежи Grinning От каквото има, от това избират без да ги защитавам ИиА изобщо.

# 1 508
  • Варна/Амстердам
Иначе вчера забелязах, че Мария честити имен ден на Надежда, което означава, че датата е била 17-ти септември. Ако вече сте го споменали, се извинявам. ☺

# 1 509
Like_smoke, абсолютно! Просто гледат да има шаренийка - повечко възможности за сблъсъци на характери и разбирания. Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 19:33 от Смиляна

# 1 510
  • Варна
Tози младеж изглежда като микс от Петър и Данчо..Open Mouth

# 1 511
Олеле, този е направо пеленак в сравнение с чичо Данчо.
И има далеч по-приятен тембър.

# 1 512
  • София
Според мен, Даяна, в старанието си да не е като другите жени, започна да страни от Петър, не да се старае да му се хареса.

# 1 513
  • Велико Търново
Не че пренебрегвам труда и усилията на другите, но за мен Димитър Караиванов е най-добрият пример за участник във "Фермата", достатъчно успял, искащ да работи в България и да предаде опита си, млад човек с изключителен потенциал и позитивизъм. В миналия сезон освен него имаше и други от "породата" (Калайджиев, Сами), та може и сега подобни изцяло липсват - щото сме се пренаситили вече Satisfied Ама след победител като Веселка, как да ходят по кастинги такива хора...

voxxymoxxy, не, не е споменавано. Вероятно другите страсти победиха.

# 1 514
Е, да, ама пък на един истински успял човек толкова ли са му важни някакви сто хиляди... Освен за реклама да влезе, за другото... Даже ми се струва нелепо успели хора да се борят за тази награда с хора с по-скромни възможности. Това беше и една от причините да не гледам предишния сезон, особено пък като видях, че настаняват богатите в луксозна къща, а бедните - под открито небе, все едно в реала са до един бездомници, грозна работа.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 19:41 от Смиляна

Общи условия

Активация на акаунт