Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 297
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Ама ако няма да давате спойлери, не споменавайте, че ги има. Grinning

# 1 486
Тази снимка е на кирицата на ФБ профила на Мария.Не я бях виждала до сега...срана ми интересно,ако ме разбирате Simple Smile

Скрит текст:

# 1 487
  • София
По снимката-Калоян и Милена са ратаи Smile
И други ги няма ,разбира се.Сигурно я има в колекцията на формата във ФБ.
Значи или давате спойлер,или завинаги млъквате Bowtie

Да ,намерих я на  страницата във ФБ с дата 5 октомври и текст кои ще са новите ратаи.
https://www.facebook.com/fermata.btv/photos/a.415471871973536/15 … ype=3&theater

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 17:27 от avicom

# 1 488
Ще ми се да пусна един леек спойлер, но ще си трайкам засега. Нека свърши формата и ще споделя.
може ли спойлера?

# 1 489
По снимката-Калоян и Милена са ратаи Smile
И други ги няма ,разбира се.Сигурно я има в колекцията на формата във ФБ.
Значи или давате спойлер,или завинаги млъквате Bowtie

Да ,намерих я на  страницата във ФБ с дата 5 октомври и текст кои ще са новите ратаи.
https://www.facebook.com/fermata.btv/photos/a.415471871973536/15 … ype=3&theater

Да снимката е от РД на шкафчето извинявам се Simple Smile явно имам нужда от спойлер Joy дайте го този спойлер Wink

# 1 490
Моето лично виждане е, че Даяна би постигнала успех в много професии, които изискват добра артикулация, стройна фигурна и приятна външност, но актьорството не е за нея. Няма харизма и талант за актриса, макар че в днешно време това вече не е съвсем  определящо.
Както вече сте споменали тя вероятно живее още при родителите си и това може би им тежи. Вчера тя сама каза, че техните са я наричали "провал". Не е нормално млад и здрав човек да не работи и да няма постоянен доход. Възможно е обаче да е била прекалено разглезено дете, израснало с постоянни хвалебствия и поощрения. Може би затова има прекалено нереални очаквания за своята бъдеща половинка. Цитат от миналогодишно интервю:
"Имах един, не беше чак толкова тежък период... Малко се чудех накъде да поема, какво трябва да правя. Трябва ли сега да изчакам? Все пак съм била в главна роля в сериал. Те ли трябва да ме търсят или аз – тях”
Та тя все още разчита на това, че е била в главна женска роля в неособено хитов български сериал. Не виждам реален хъс и желание да постигне нещо. Като че ли е в очакване на Ст. Спилбърг, коленичещ пред нея с покана за роля в холивудски филм. Явно е свикнала да получава всичко наготово и няма реална преценка за себе си.
Задълбаването на "Дайчогейт" ме отблъсква и двамата не са ми симпатични вече. Хора без принципи, морал и разум.

Леле, сериозно ли? 😂 Че те и най-големите имена в Холивуд ходят на прослушвания. Дори и да ги повикат, никой не ги назначава ей така. 🤭

# 1 491
Даяна е с големи уши!

# 1 492
  • Sunshine state
Е, след Фермата направо ще се юрнат да я търсят, нали.. 🤣

# 1 493
Даяна е с големи уши!

С човек вътре като Боби, сериозно ли на Даяна ушите се коментират. 😂 Кофти са големите уши, но дори и след операция пак изглеждат зле.

# 1 494
Ще ми се да пусна един леек спойлер, но ще си трайкам засега. Нека свърши формата и ще споделя.

Ех, къде е Дана сега! Да разгадае тайната на Alba.Mag

# 1 495
  • Варна/Амстердам
Най-вероятно Даяна ще се ориентира към инфлуенсърството. Реалити форматите са като развъдник за тези персони. Реклама тук, реклама там и готово. Само че инфлуенсърите станаха повече от лекарите сигурно. 🙄

# 1 496
  • London
Човек стига да има въображение може да се занимава с какво ли не. Може пък с Данчо да измислят да правят нещо заедно, кой знае.....

# 1 497
Не знам защо, но аз виждам Дая в телевизия, може би в сутрешно лайфстайл предаване подобно на "На кафе"

# 1 498
Тази не може да ме събуди никога.

# 1 499
  • София
Няма харизма, не грабва с присъствие, ако я мернеш по телевизора няма да направи впечатление. Иначе е красива и приятна за окото.

Общи условия

Активация на акаунт