Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 280
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз пък останах с впечатление, че бебето, понеже е било недоносено, е оставено в болницата в кувьоз и Надка въобще няма общо със случилото се. Всякакви спекулации по темата са изключително грозни и говорят за изреклите ги, а не за Надка.

# 1 441
  • London
Не одобрявам да се преекспонира с личния живот и драми в този род предавания!
Не ми е интересно да слушам за личните случки, в повечето случаи драматични, и да се набляга на тях и да се натрапват!
В случая не разбрах, защо ни ги разказаха на нас драгия зрител!
За да гласуваш накрая за най-изстрадалата душа.

# 1 442
Да, комплекс й е това на Даяна. Тя е имала някакво участие в някакъв си сериал някога. И оттогава нищо. А момичето очевидно се приема за актриса и то талантлива. Някакъв дисонанс има между представите й и реалността. На 25 очевидно живее с техните, те я издържат и тя нищо не прави. Освен, че се записва в риалити, за да напомни на публиката за себе си и току виж паднал някой ангажимент.
    Аз,като родител на почти 23 годишна жена,омъжена вече,сериозно ще се притесня,ако живее у дома,и се налага да я издържам.
    Не съм психолог,но си мисля,че ако имаш комплекс за нещо,би било добре да се опиташ сам за себе си да разбереш защо е така.Защо именно това нещо те тормози толкова и дава наклон на живота ти.И следващата крачка е да се пребориш с него,да го превъзмогнеш,да докажеш преди всичко на себе си,че си над него.Така съвсем лаишки си го мисля това нещо.Иначе в своя си живот така действам.Ако някой ме засегне толкова много с нещо,опитвам се да се вгледам в себе си и да си отговоря защо това ме наранява.

# 1 443
Калоян какъв зрителски вот имаше на финала на трети сезон? Забравила съм.

# 1 444
Аз пък останах с впечатление, че бебето, понеже е било недоносено, е оставено в болницата в кувьоз и Надка въобще няма общо със случилото се. Всякакви спекулации по темата са изключително грозни и говорят за изреклите ги, а не за Надка.

Аз пък не чух в нито един момент да казва, че бебето е било в болница в ковиоз. Ти си нагледен пример как хората сами си доукрасяват казаното. Освен ако не се обосновеш и не поясниш кога точно Надя е казала подобно нещо. Имам 2 недоносени деца, родени месец по-рано и не са били в ковиоз нито в болница - от 1 ден сама си се мъчех с тях.

# 1 445
  • London
Аз съм седмаче и съм била две седмици в болница, мисля, че само ако бебето е съвсем ОК с килцата се прибира вкъщи. Дори не чух аз добре разказа на Надя какво и защо, но не ми стават по-симпатични като развяват драми. Няма как някой да ме убеди, че не търсят чрез това да се нагодят на зрителите, дори хич да не е така и да има някой без тия намерения аз пак ще си го вкарам в кюпа. Това е....

# 1 446
  • España
Двете агитки за днешния дуел преди или след показването на видеото със скандала между П и М се разделиха ?
Защото , ако е СЛЕД ,би било доста показателно кой каква позиция заема...

# 1 447
Май преди.

# 1 448
  • SF
Мария я харесвах повече, когато не беше приятелка с Надежда. Сега се сдобриха и вече не я харесвам. Говори бързо, неразбрано, разпалено. Такива хора ме напрягат излишно. Не са мой тип такива диви селянки, които използват заплахи, кипи им кръвта, не са се научили, не са се и опитвали да се научат да се контролират, да се владеят.
Ама те нали са и против лицемерието, та няма и да се учат да се контролират. "Право куме, та в Очи" им е девизът и са много горди с него.
Когато беше обидена на Надежда, показа, че има някаква мисъл в главата си, някакво достойнство, идея, че нещо става и тя трябва да му се противопостави. Сега й падна защитната преграда и пак се  разголи като първична и необуздана.

Милена наистина се държи като в съда. Допаднаха ми отговорите на Даяна. Въпреки много точните описания, които сте дали за Даяна - някак цели да е умна, но се държи незряло и наивно.
И Данчо хубавеца, вечният ерген, я мотае всячески.
На тоя всяка една хубавица, би могла да му разбие семейството, връзката... И то без много, много да се напъва и да прави специални жестове към него. Просто ей така. Щрак и на Данчо хубавеца, вечният ерген му доскучава с настоящата.

# 1 449
  • София
Много ми е странно, че на Мария акаунтите и във фб и в инстаграм са Мария Динко. Той си има отделен акаунт, но нейните са и с неговото име, да се знае, че принадлежи някому.

# 1 450
Довечера ще съм ПРОТИВ Поля.
Не че съм за Ванчето, но Поля ми е изключително неприятна.
Вярвам, че има хора, които са способни само с поглед да те изкарват извън кожата ти и Поля е една от тях.
Да си хваща куфара с помадите и да отлита.
В живота си бих комуникирала с Мария, но не и с Поля. И знам, че Мария не би била така агресивна към типаж като моя, но всички Полита биха го отнесли от нея и отвън по същия начин.

# 1 451
Много ми е странно, че на Мария акаунтите и във фб и в инстаграм са Мария Динко. Той си има отделен акаунт, но нейните са и с неговото име, да се знае, че принадлежи някому.

Сигурно, за да не вземе някой да я сваля. tooth
А може па и наистина да са малко сихани и да си е наистина негова, те сигурно по-скъпо вървят русите и синеоките булки. Ни ма бийте, моля ви са. Blush

# 1 452
  • Другата България
Не знам за Мария, но на Косъма снимката на корицата във ФБ е.....впечатляваща.
Както и предишните такива.
И там се мъдри онова прозрение от ИГ:
"За нещастие тя е толкова умна, колкото и красива!".
ЖДНБ!

# 1 453
Не знам за Мария, но на Косъма снимката на корицата във ФБ е.....впечатляваща.
Както и предишните такива.
И там се мъдри онова прозрение от ИГ:
"За нещастие тя е толкова умна, колкото и красива!".
ЖДНБ!

Не мен ми е грозна!Сори , Косъм!😂😂😂
Субективна работа е красотата
Сега ще я погледна.

# 1 454
  • Другата България
А, не очаквай да видиш на нея Антония.
Всъщност, може и тя да е.
Снимката е на частта от тялото, която тя явно си харесва най-много, и за съжаление това не е мозъка.

Общи условия

Активация на акаунт