Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 931
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Не съм расла на жълтите павета, ама ..... на мен Данчо ми е просто провинциален. И хуморът му ми е провинциален, и романтиката му (филии с лютеница на изгрев слънце !?!), и свалките му, и изказът му (нямам предвид произношението). Като започне да си преправя гласа и да го изтънява (както когато разказваше "приказката", а и не само тогава).... направо ми е антимъж. Нямам и най-малка представа как успя да омагьоса Дая.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 13:24 от Vivi

# 1 726
Не съм расла на жълтите павета, ама ..... на мен Данчо ми е просто провинциален. И хуморът му ми е провинциален, и романтиката му (флии с лютеница на изгрев слънце !?!), и свалките му, и изказът му (нямам предвид произношението). Като започне да си преправя гласа и да го изтънява (както когато разказваше "приказката", а и не само тогава).... направо ми е антимъж. Нямам и най-малка представа как успя да омагьоса Дая.

Лика прилика са си по държание, особено за "шегите" към Боби.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 11:03 от Bluemoon999

# 1 727
# 1 728
Снощи прочетох малко във ФБ, приятно изненадана съм, че хората масово харесват Поли и я определят като един млад,  възпитан и културен човек.

Сетих се, че когато Поли беше фермер, постоянно висеше в кухнята с Ваня и Петър и готвеше. Като попита Надя как й оценява фермерството, тя й каза че хората гладували, тези мъже не можели без хляб. В същото време джентълменът под прикритие Пешко мърмореше, че не можело само да мели брашно постоянно, кво толкова били недоволни и ненаяли се. Тогава нямаше упреци и претенции към ратаите, все пак са групата на Шаро. После Поли като ратай беше единствената виновна за ориза, Калоян като втори ратай никой за нищо не го търси, хеле пък Надка като фермер.
Надявам се Милена да им пръсне панаира, дано издържи повече, както вече не й мълчи на Надка. А тя пък уж много смела, ама само съска зад гърба на човека, директно не спори.

# 1 729
Неприятен ми е Данчо, но няма да се настройвам предварително, докато не излъчат за какво иде реч.
Засега го виждам в ролята на хитрия селянин Андрешко.

# 1 730
  • Велико Търново
Абе, сценаристите са най - големите играчи във Фермата.
По-скоро редакторският екип решава и нарежда много повече нещата, отколкото сценарния. Мирон си го казва в "Животът зад Фермата" и то неведнъж.
Забележете колко много редактори има във финалните надписи - че главен, че отговорни, че само редактори, а сценаристите са само трима.
Освен това - всеизвестно е, че главният редактор Николай Николов преди да влезе в "Междинна станция" беше част от „СИА адвъртайзинг“ и главен редактор на първите сезони на "Биг Брадър". Тъй като гледах само първите два сезона, въобще не знам каква е причината за "развода" с Тупарев и кога е станал факт, но Николов е и в екипа на "Къртицата", пак като главен редактор, че даже и като продуцент. Та... няма как работата му за такива предавания да не е оставила отпечатък, който пък видимо от няколко сезона се пренася и върху "Фермата".
Тъй като помня Мирон още от началните години на "Сблъсък" (още когато бяха в една провинциална кабеларка), не бих казала, че той има чак такъв афинитет към клюкарското и интригите.
А и май по принцип в реалити форматите не сценаристите са тези, които "дърпат конците", а точно редакторите.

# 1 731
  • при късмета
Още не съм гледала дуела от вчера, нито промото за довечера, ама вече са ми ясни и двете. За ушите на Боби от няколко човека са излъчвали майтапи, но за това, че е циганин само от Данчо. За седмица само се сещам за 2 случая. Първия беше, като Стоян правеше верандата на банята, а на Боби помагаше Данчо, Боби го избъзика да си направят фирма, че много добре направил не знам какво си. Каза нещо като "ще се казва" и Данчо веднага изстреля "хубава работа, ама циганска" или "само циганска работа", не помня точно. После това с приказката, как всички фермери си гледали едно циганче, с уклон, че все едно е на издръжка и нищо не прави там, а само си го отглеждат. Тези помня с подробности, но и други съм засичала и все от Данчо
Ще съм много изненадана, ако Даяна се държи по същия начин, като него с Боби. Те почти нямат допирни точки, не работят заедно, не са били заедно ратаи, на масата не стоят един до друг, не спят в едно помещение, та се чудя кога му ги прави тези подмятания и шеги. Ако просто се смее на шегите на Данчо, това е съвсем друго.

За дуела вчера. Никоя не харесвах особено, но предпочитах да остане Поли. Като не е на фокус е по-сдържана, даже беше незабележима в началото, освен дразненето, че нищо не пипаше. Ваня като я хване логореята, което е доста често, не се издържа и независимо дали е в кадър или не, си принуден да ѝ слушаш инфантилните размисили и страсти.

# 1 732
  • London
Снощи прочетох малко във ФБ, приятно изненадана съм, че хората масово харесват Поли и я определят като един млад,  възпитан и културен човек.

Сетих се, че когато Поли беше фермер, постоянно висеше в кухнята с Ваня и Петър и готвеше. Като попита Надя как й оценява фермерството, тя й каза че хората гладували, тези мъже не можели без хляб. В същото време джентълменът под прикритие Пешко мърмореше, че не можело само да мели брашно постоянно, кво толкова били недоволни и ненаяли се. Тогава нямаше упреци и претенции към ратаите, все пак са групата на Шаро. После Поли като ратай беше единствената виновна за ориза, Калоян като втори ратай никой за нищо не го търси, хеле пък Надка като фермер.
Надявам се Милена да им пръсне панаира, дано издържи повече, както вече не й мълчи на Надка. А тя пък уж много смела, ама само съска зад гърба на човека, директно не спори.
Факт, че за пръв път при отпадане хората пишат масово хубави коментари за изпращане.....преди основно се хулеше за всеки отпаднал. Хората не са глупави, кофти хора кофти ги изпращат, възпитани хора благо ги изпращат.

# 1 733
Ами...честито на стюардесата със чар на пинчер.
Не мога да отрека възхитата си от силата на това на пръв поглед слабо тяло. Може би ако не точеше толкова лиги по Пепи и не беше така инфантилна, щеше дори да ми е симпатична.

# 1 734
За мен са сценаристи, за друг - редактори, колкото хора, толкова и мнения.
Но не това е важно в случая!
Оказва се, че Боби бил многократно подиграван! Защо не е излъчвано? Пазят доброто име на Данчо(той бил виновникът) или сега е дошъл моментът да влезе Боби в играта? Или сега е ред да видим Данчо в друга светлина?
Цитат
Bluemoon999

На ден по двеста пъти от няколко човека му се повтаря, че е циганин и, че има странни уши и явно вече са прекалили с шегите към него.
Излиза, че Боби отдавна е жертва на подигравки, които са заснети и се пазят, за да се излъчат в подходящото за сценаристите/редакторите време!
Затова, за мен, продуцентите, редакторите, сценаристите са пълноправен участник във всяко шоу.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 15:56 от Dorina_10

# 1 735
  • при късмета
Bluemoon999, може ли малко уточнение? За кое от двете към Боби има повече подмятания, за това, че е циганин или за ушите? Защото ти ги слагаш заедно, но според мен има голяма разлика. Майтапите за ушите си, дори самия Боби често ги започва сам и се самоиронизира, като на търга с гребена. За това, че е циганин, подмятания, майтапи или нещо друго е нещо съвсем различно и не бих го сложила в същата категория.
Самия той от самото начало, кагота каза,ч е е циганин обясни как приема това. Обижда го, ако е казано в спор или като обида, без други аргументи и носи на този "майтап", когато е такъв и не се тръшка всеки път, а според зависи. Бяха на масата всички и се предполага, че са го разбрали и ако някой го прави постоянно е ясно, че е нарочно и с цел да го обиди и напада.

# 1 736
Bluemoon999, може ли малко уточнение? За кое от двете към Боби има повече подмятания, за това, че е циганин или за ушите? Защото ти ги слагаш заедно, но според мен има голяма разлика. Майтапите за ушите си, дори самия Боби често ги започва сам и се самоиронизира, като на търга с гребена. За това, че е циганин, подмятания, майтапи или нещо друго е нещо съвсем различно и не бих го сложила в същата категория.
Самия той от самото начало, кагота каза,ч е е циганин обясни как приема това. Обижда го, ако е казано в спор или като обида, без други аргументи и носи на този "майтап", когато е такъв и не се тръшка всеки път, а според зависи. Бяха на масата всички и се предполага, че са го разбрали и ако някой го прави постоянно е ясно, че е нарочно и с цел да го обиди и напада.

Слагам ги заедно, защото еднакво са отправяни към него под форма на шега и по еднакъв начин не му е приятно. Да кажеш 2, 3 пъти, окей, но да се случва постоянно вече не изглежда като шега или по-скоро писва.

# 1 737
  • Sofia
Според мен епизодите, които се излъчват са събрани кадри от различно време, не са само от ден два. Струва ми се, че се съчиняват истории и се върви в режисирана посока. Аз питах и преди, но никой не отговори - участниците имат ли хонорари или само една награда, за който я спечели 100 000лв.

# 1 738
  • София
Ушите на Боби явно забавляват всички. На едно състезание, което мъжете си организираха когато Антония беше фермер, той даже си ги залепи с нещо към черепа. Тогава ми беше много забавно и реших, че той има страхотно чувство за самоирония. Ама едно е да се самоиронизираш, друго е да ти се подиграват.

# 1 739
  • София
И аз мисля, че е намерил начин да се самоизонизира и с едното, и с другото, защото няма как да ги промени, но всичко е шега, когато е с такт и умереност. Ама постоянно да се шегуват с него главно за това, все едно няма какво друго да си кажат, е доста идиотско.

Общи условия

Активация на акаунт