Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 968
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 710
Едни определения се срещат тук !Грозноватото Поли,кухото Ванче.........Не всеки е безкрайно красив,нито пък умерен в емоциите си.Светът е шарен........

# 1 711
За пръв път си сменям играча за който държа по време на игрите. В началото бях за Ваня , но явно окрилена от малко повече защитници, отново лъсна злобното и лице.
Казах , че за мен идеално лоши участници няма, но Надя ми е пълен отврат.Беше ми стигнала на второ място след Даяна , но се сгромоляса. Садистка. И клакьорката и Анго , разбира се. Намирам за много по-малко насилие да теглиш една майна на някой , да го наругаеш и даже да му креснеш, отколкото методичното , садистично мачкане да го направиш извергнат от обществото.
Тази жена няма как да ми се върне в класацията. Петър и той същия . По едно време си мислех че има типично хладно държание , но не това си е вътрешна едва прикрита злоба на комплексирано човече.

# 1 712
А Данчо да прати Надя за ратай също е сериозна опция. Ама пък ще го е страх за Даяна тогава...
Единствено може да се надява да вземе имунитет, но е много рисковано това.
Пък и наистина - не е ли крайно време за мъжки дуел вече?
Още повече, че за Данчо е най-важно да разчиства своя път.

Анго единствен може да гласува за Милена, ей така за шоу, той нали все е със слабия или с този, който има по-малко фенове, а и знаем, че никак не долюбва Ванчето...
А към Милена направо изгаря от любов Joy

Аз в промото не разбирам Боби какво казва точно. Ясно ми е, че е ядосан и евентуално - за какво, но дотам.

На ден по двеста пъти от няколко човека му се повтаря, че е циганин и, че има странни уши и явно вече са прекалили с шегите към него.
От кои?
Защото съвсем умишлено на нас това не ни се показва.
Да позная?
Единият е Данчо?

На прав път сте и добавете пълнежа му.
Обаче за някои неща наистина не мога да ви отговарям с подробности. Ако другата седмица го излъчат ще коментирам ситуациите.

# 1 713
  • София
Аз на няколко пъи чух как говорят на шега на Боби, но шега е да се повтори 2, 3, 5 пъти. Само че като станат 105, вече става досадно, а много зависи и в какъв контекст е.

# 1 714
Bluemoon999, благодаря за споделеното!

# 1 715
  • Другата България
А Данчо да прати Надя за ратай също е сериозна опция. Ама пък ще го е страх за Даяна тогава...
Единствено може да се надява да вземе имунитет, но е много рисковано това.
Пък и наистина - не е ли крайно време за мъжки дуел вече?
Още повече, че за Данчо е най-важно да разчиства своя път.

Анго единствен може да гласува за Милена, ей така за шоу, той нали все е със слабия или с този, който има по-малко фенове, а и знаем, че никак не долюбва Ванчето...
А към Милена направо изгаря от любов Joy

Аз в промото не разбирам Боби какво казва точно. Ясно ми е, че е ядосан и евентуално - за какво, но дотам.

На ден по двеста пъти от няколко човека му се повтаря, че е циганин и, че има странни уши и явно вече са прекалили с шегите към него.
От кои?
Защото съвсем умишлено на нас това не ни се показва.
Да позная?
Единият е Данчо?

На прав път сте и добавете пълнежа му.
Обаче за някои неща наистина не мога да ви отговарям с подробности. Ако другата седмица го излъчат ще коментирам ситуациите.
Ок
Благодаря ти.
Разбирам.
Досега май за всичко съм на прав път, ама специално Надежда я виждам на финал, въпреки правия ми път.
Сега ако потвърдиш, че годеницата ще влезе....питах ли за това?
Ако не можеш, няма проблем.
Аз за себе си съм сигурна.

# 1 716
  • София
Абе Данчо на мен ли само ми се струва, че не на шега, ами и със злоба отправя коментари към Боби за произхода? Едно такова тъничко...

# 1 717
От промото Калоян и Мария са пред фермерската къща. Я си представете Поли да предложи Мара за фермер. Мара прави Надя ратай и за да е финалист ходил на дуел, я прави и първи дуелист. И Надя дърпа Милена.
Як сценарий направих.

# 1 718
Поли сега по БТВ

# 1 719
От промото Калоян и Мария са пред фермерската къща. Я си представете Поли да предложи Мара за фермер. Мара прави Надя ратай и за да е финалист ходил на дуел, я прави и първи дуелист. И Надя дърпа Милена.
Як сценарий направих.
Много ми хареса. Особено Надка на дуела, нали това иска.

# 1 720
Брей, това Ванче! Когато се амбицира, кроткото Хепи се превръща в зеленото и непобедимо чудовище Хълк.
Както е тръгнало, скоро, ще вземе титлата ''най - силна'' жена, от Мара.В игри за издръжливост и баланс, например, Марчето няма шанс.
Надявам се Ванчето да не стане фермер, защото автоматично се връщат на власт дуото - джентълмен - гвардеец.
Поли ще посочи Милена ( без никакъв шанс), Данчо или Анго( по - голям шанс има Данчо).
Надя също ще е интересна. Милена запали фитила и войната е обявена. Сега ще се разбере добър стратег или кофти човек е Надя. Според мен, Надето ще изгуби, ако се впусне в ненужна битка с Милена. По - печелившо за нея, ще е да изживее един катарзис и да покаже, че е над нещата.
Оказва се, че Боби бил многократно подиграван! Защо не е излъчвано? Пазят доброто име на Данчо(той бил виновникът) или сега е дошъл моментът да влезе Боби в играта? Абе, сценаристите са най - големите играчи във Фермата.
Дая ми става все по - неприятна.

# 1 721
Толкова много бездушни хора на едно място не съм виждала. Ваня е егоистка, нагаждачка, сляпа, повърхностна и да не продължавам...... грам човечност в никой не видях. Полина може да е обидчива и злопаметна, но беше доста по-премерена, възпитана. Жал ми е, че хората, които имат какво да покажат дори като нормално държание излизат и остават ей такива като  Мара и Ваня. Все едно цялото ни общество е от побойници и техните сеирджии и поддръжници.

# 1 722
  • Mediterraneo
На мен ми направи онази вечер впечатление, когато Данчо разказва приказка. Веднага стана дума за едно циганче. Помислих си, че не му е за първи път, някак прекалено отвътре му дойде. Той и без това е противен, ако и булингът му е присъщ, няма какво да говорим.

# 1 723
Данчо е селският тарикат, на макс използва драмата с дъщеря си, въпреки че я вижда веднъж в годината и вятър го вее на бял кон. Не го е срам да очерни бившата си жена, на която и краката трябва да целува, че се грижи за дъщеря му, докато оня се чуди само коя да опъне. Адски грозно впечатление прави, че и на Милена и на Поли като беше вице зад гърба им ги критикува, дистанцира се, да не обере пешкира. НО трябва да се отбележи, че вътре явно е харесван, но дали пък е чудно с тоя каст.....

# 1 724
Съвсем навреме сценаристите ще включат етническата линия малко преди финала. Така историята с дискриминираният Боби ще е топла и свежа, идеална за момент на гласуване.
Ако бяха вкарали тоя сюжет от началото, щеше да се изтърка и да изтече и нямаше как да претоплят вчерашната манджа. И Боби, и Данчо много ги пазят, така че може и да очакваме изненади. То при жените вече няма какво да се отупва от ситуацията - те вече се скубаха една друга и повече развитие не знам какво може да има освен да стане наистина грозно.

Общи условия

Активация на акаунт