Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 017
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 680
  • London
Ами то веднъж, дваж, триж....ама ако нон стоп шегата с циганина е на лице то си става неприятно.

Опааа горе пропуснах Милена....сега се чудя как да я мушна в схемата.

# 1 681
  • Велико Търново
А Данчо да прати Надя за ратай също е сериозна опция. Ама пък ще го е страх за Даяна тогава...
Единствено може да се надява да вземе имунитет, но е много рисковано това.
Пък и наистина - не е ли крайно време за мъжки дуел вече?
Още повече, че за Данчо е най-важно да разчиства своя път.

Анго единствен може да гласува за Милена, ей така за шоу, той нали все е със слабия или с този, който има по-малко фенове, а и знаем, че никак не долюбва Ванчето...
А към Милена направо изгаря от любов Joy

Аз в промото не разбирам Боби какво казва точно. Ясно ми е, че е ядосан и евентуално - за какво, но дотам.

# 1 682
  • London
Като гледам този скакалец каква сила вади на дуели, вече не би ме учудило да бие и Надка,  и Мара.
А Надка гледа през цялото време с един студен поглед, накрая само дето не сочи с палец надолу.
Сърбежа по Петър е водещ, другите нямат такъв зор да остават колкото нея. Желанието в такива дуели е едно 70%.

# 1 683
  • Варна/Амстердам
Дама Пика, Боби казва, че ако няма с какво друго да се шегуват, освен с това, че е циганин, ще започне да се обижда. Изглежда огорчен. Данчо не един път е прекалявал например, но ще видим към кого е отправена репликата.

# 1 684
  • София
Не съм гледала промото, ама ако Калоян и Мария стоят много пред фермерската, то вътре са Ваня и Пешко. Не се съмнявам, че ако тя стане, ще го вземе него да се гушкат.

# 1 685
  • Велико Търново
Скрит текст:
Честно казано първата бях аз, а не Милена. От ден първи имахме конфликт, защото при влизане и даване мнения за гозбите в кухнята Надето се побъркваше. Аз все пак първите дни не отстъпвах, правих си хляба и помагах за приготвянето на храната и от там напрежението между нас се обтегна. Като гледам са излъчили нещо.
Просто тя има проблем с това да влиза друг в кухнята, държеше много да е там и друг да не помага и да не се меси.
Единствено на Кустев се преотстъпи без проблем.
Това ми е мнението относно кухнята. Simple Smile
Това го видяхме всички.
Но не е ли така и с всичко останало?
Надя влезе,  за да е Мама-ферма, и да командори наред, докато си следва стратегията?
Което означава, че по отношение на "Надя в кухнята" представата ни, която сме си изградили, отговаря на действителността и не сме били манипулирани.
А иначе и на мен ми е любопитно мнението на Дана относно това доколко въобще ги има манипулациите от страна на продукцията. Ако има право да пише по този въпрос, де. Далеч съм от мисълта да ѝ издействаме някоя неустойка.

voxxymoxxy, благодаря! Т.е. думите му са "Ако нямате друго, с което да се шегувате с мен и единственото, което е само за цигани (?) **** ще започне да ме обижда (???)" - така ли? Не знам защо пък толкова се втелявам Joy

# 1 686
  • София
Ако Данчо е фермер никога няма да направи Даяна ратай. Също така си мисля, че може от продукцията да ги задължат другата седмица да е мъжки дуел и двама мъже да са ратаи, не е като да не се е случвало.

# 1 687
  • London
Ако Данчо е фермер никога няма да направи Даяна ратай. Също така си мисля, че може от продукцията да ги задължат другата седмица да е мъжки дуел и двама мъже да са ратаи, не е като да не се е случвало.

А защо не? Ако са 4 жени останали и 3 от тях (Надя, Мара И Дая) са без дуел е по-добре да я пусне на дуел за да има такъв и накрая да не е срещу Мара или Надя. Това е логиката и Надя им го изръси в обора и клепчаше умно, умно тогава Дая. Само Милена я няма в тая схема ама тя има дуел. Та за Даяна е + да има дуел, а  не са остава без по пътя на логиката.

# 1 688
  • София
Това е моето мнение, ако си тръгне тя едва ли ще иска да лежи на неговата съвест. Според мен тези разсъждения само Надя ги прави. Пък и дори да си срещу силен опонент е съвсем друго да си втори деулист.

# 1 689
  • Другата България
Не съм гледала промото, ама ако Калоян и Мария стоят много пред фермерската, то вътре са Ваня и Пешко. Не се съмнявам, че ако тя стане, ще го вземе него да се гушкат.
Същото мисля.
Което потвърждава моята теория.

# 1 690
  • София
И аз мисля, че всички изповядват логиката на втория дуелист като в по-изгодна позиция. А и за мен Дая я виждат като най-слаба, съответно Данчо може спокойно да прати която и да е жена ратай и тя ще дръпне Дая. Така хем няма да се е гърбил а цяла седмица, хем ще е втори дуелист.

# 1 691
Като гледам този скакалец каква сила вади на дуели, вече не би ме учудило да бие и Надка,  и Мара.
А Надка гледа през цялото време с един студен поглед, накрая само дето не сочи с палец надолу.
Сърбежа по Петър е водещ, другите нямат такъв зор да остават колкото нея. Желанието в такива дуели е едно 70%.
Така е. Само си е  представяла как е фермер на седмицата, двамата с Пешко в хижата и от масаж на масаж, сексът във фермата може и да не е мираж. Ама надали.

Катралче, на Данчо целта му е да са колкото се може по- дълго заедно с Дая и да се гушкат, а не да
й осигурява път към победата и да я тренира за дуели. Като нищо ще отпадне веднага, от кого е по силна? Абсурд е Данчо да прати Дая ратай и дуелист.

# 1 692
  • София
Даяна не е слаб участник, неслучайно си, взе два имунитета, а на други беше веднага след Надя и Мария. Предполагам, че ще отпадне на първия си дуел, но щеше да бие отпадналите.

# 1 693
Някой може ли да потвърди/отрече слуха:

Скрит текст:
Надя срещу Милена
Ванче срещу Мария (what?)

Едит: изхождайки от ситуацията, че днешният дуел , както и изходът от него бяха спойлнати

# 1 694
  • Велико Търново
Ако са 4 жени останали и 3 от тях (Надя, Мара И Дая) са без дуел е по-добре да я пусне на дуел за да има такъв
Това че трябва да се мине през дуел, за да се стигне до финал, не е задължително. Даже теоретично май го има като вариант все още. Примерно - ако Дая си печели имунитети, да речем. Друг е въпросът дали реално ще бъде осъществен.

Гледам "Животът зад Фермата" след дуела между Ваня и Дана миналата седмица. Мирон отговаря на въпроси, задавани му във Фейсбук. Един от въпросите е "Ако двамата претенденти за фермер на седвицата са с еднакъв брой гласове, на какъв принцип се избира фермерът?" Отговорът - "Бях питал Николов (визира главния редактор Николай Николов) и май беше, че ако са с равни гласове, все пак печели този, който е оцелял на дуел".

Общи условия

Активация на акаунт