🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

• 46 669
  • 884
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания
Вече няколко епизода имам натрапчивото чувство, че гласят Виолина за победител.
Ако е така ще бъда изключително разочарована.

Много се надявам, че чувството ти да те лъже.

# 151
  • София
Изключително много харесвам Краси и Ивайло. Радвам се, че днес се представиха толкова добре.
Ако някой случайно попадне на някоя от техните рецепти днес, ще се радвам да я сподели.
За мен те трябва да са на финал!

# 152
  • София

Много се надявам, че чувството ти да те лъже.
Не мисля, че има някакво по-специално отношение към нея!
Много ми е симпатична, но определено има доста по-добри от нея в техническо отношение!
Беше си ред точно на Елени и на Добата да отпаднат!
Добата също ми е много симпатичен, късмет му желая ! Сега е ред на Елени!

# 153
  • София
На Добата чинията беше посредствена. Елени ако бе успяла да я довърши като хората, може би щеше да е добра. Виолина си заслужи похвалите - красива беше много.

Най-много ме дразни днес Николай, изключително самоуверен и хапещ, особено с коментарите си към Димитър, явно усеща силната конкуренция там.

Краси се доказа за пореден път.

# 154
  • София
Аз не смятам, че гласят Виолина за победител, но за финалист сигурно. Не вярвам да са трима мъже на финал, но пък и тя се справя най-добре от жените. Добре готви Виолина, на едно ниво са ми с Ивайло може би. Намирам обаче Димитър, Краси и Файчето за по-добри. Краси, ако се притесни може и да се издъни.
Ивайло е симпатяга.

# 155
  • Майничка
Малко ниска топка са ми тези игри на отгатване за спасение от елиминации, ама някои се дънят, факт. За мен би имало смисъл после да се развие, като сготвиш каквото не си познал.

# 156
  • София

Епизод 24     8.11.2020

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 16:27 от Mari_Mar

# 157
  • Sofia

Гласят? Чинията и на елиминации беше WOW! Никаква не ми е Виолина, ама понякога се чудя как може да се казва на черното-бяло.Astonished

# 158
За мен чиниите на Елени и Неда бяха най-зле. Добата можеше да остане.

# 159
  • София

Гласят? Чинията и на елиминации беше WOW! Никаква не ми е Виолина, ама понякога се чудя как може да се казва на черното-бяло.Astonished

Не казвам на черното - бяло. Виолина е добра, но в никакъв случай не мога да кажа, че с цялостното си представяне до сега заслужава да е на финал. Та тя дори 10 вида ядки не успя да разпознае, като от тях само 2 не са известни в България. Той и Добата имаше страхотни чинии, но никой не мисли,че е заслужил финал, нали?

Мисля, че всеки има право на мнение. А моето е, че Ивайло, Краси, Димитър и Файчето показват много повече знания, умения, техники и изобщо като цяло се представят на много по-високо ниво.

# 160
  • София
Димитър и Ивайло показват най-разнообразни техники на готвене. Файчето е добър, но за мен е прекалено олд скул и за това смятам, че няма място на финала.
Краси се справя отлично и е много изпълнителен, но не му се получава с импровизациите и това, в комбинация с голямото му притеснение, може да му изиграе лоша шега.
Виолина показва голямо израстване, но е далеч от мъжете. Въпреки това си мисля, че тя ще е единият финалист.

# 161
  • София
Почти съгласна с горното мнение!
Единствено си мисля, че жената, която ще изберат, за да не е абсолютно мъжки финал е Неда!
Не успях да я харесам, Виолина ми е далеч по-симпатична, но признавам, че Неда, според мен има повече хъс, повече познания, повече смелост да експериментира, повече увереност  в собствената си преценка, дори да не е приготвяла нещо! За мен- тя ще е Жената на финала.
 При мъжете всичко е на кантар, но според мен, като цяло, всички са доста съпоставими!
Въпрос на това каква задача ще поставят, за да се определят финалистите! Всички си имат силните, но и тук-там слабите страни!
От мъжете, по симпатия и предпочитания, може би Ивайло ми е малка крачка зад другите, но без особено логично обяснение, смятам че се справя страхотно!

# 162
Ех, тази Виолина. Освен, че започна с все по-хубави чинии да се представя, стана и много по-забавна. Даже взех да се чудя дали някой не ѝ пише репликите Laughing .......шегичка, наистина ме кефи - "от яд ми идва да я изям тая риба с опашката"Laughing..нещо такова каза след първия кръг на елиминациите. На Неда ястието пък най-много ми хареса и най-много събуди апетита ми. Ще пробвам това желе от грейпфрут. Двете с Виолина започнаха да наваксват все по-успешно разликата с можещите мъже и много ме радват.
Ивайло както винаги в последно време беше на ниво, неговата чиния от елиминациите също много ми хареса, а що се отнася до отборната - да ме прощава мадам Роу, но не ми се видя сух неговият октопод, даже сочен ми се стори, докато тя го режеше. И другото "шоу" на Роу не ми хареса - голяма врява и крясъци, че и отказ да опита ястието на Добата....откъде-накъде!! Сложена е там точно за да опитва, а не да разиграва скечове. Рапаните на Добата не изглеждаха привлекателно - сивичко и неапетитно беше съдържанието на чинията, но не чух кой знае какви основателни доводи за провал от страна на журито, да не говорим за отказа на Силвена......
Елени за мен беше тази, която трябваше да си тръгне вчера. Шефовете ѝ намекнаха, че може да не се справи, но тя беше решила твърдо за равиолите и не знам доколко достоверен е монтажът, но тя метна в тигана измъчените равиолчета, когато другите вече почти бяха завършили подредбата в чиниите. Оценката на журито също беше достатъчно красноречива. Добата поне показа завършена чиния. Почти сигурна съм, че той щеше да отпадне в следващия кръг, ако беше продължил след тази елиминация, но пък така ОТНОВО ми остана неприятното чувство за предпочитания на журито към Елени. Докога така?

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 10:05 от Mesmunda

# 163
И аз мисля, че снощи трябваша Елени да си тръгне. Никаква креативност, никакъв вид, никакъв вкус явно, никакъв сос, никакъв "главен герой" в чинията! Едно голямо нищо показа, не знам защо нея оставиха.
На Добата също не ми се видя особено привлекателна чинията, дори май никак Wink, но поне се беше постарал да има повече идейност, продукти и техники в нея. За мърлявата работа Силвена беше абсолютно права! Предполагам, че всички цапат и разхвърлят, докато работят и бързат, но неговата раб. маса беше просто гнусна. Кой отгоре сравни  гадостта в мивката с шкембе чорба? Точно! И аз същото си помислих в първия момент и дори се учудих каква е тази супа, дето прави, пък не съм разбрала Simple Smile Така че съм напълно съгласна с нея, представяте ли си това в ресторант, където сте отишли да хапнете...
За цирковете на Силвена - нищо не си е повярвала. Сценаристите това й казват, това разиграва.

# 164
  • Sunshine state
Гледах на запис и не можах да коментирам с вас. Много грубо се държа Силвена отново. И хаос да е, що за физиономии, що за чудо??? Взе да преиграва много.

Общи условия

Активация на акаунт