Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 586
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Аз да питам...ароматизатор в шише от ония с пръчиците...като свърши и сипя парфюм вътре дали пръчките ще поемат и новия аромат? Или трябват нови...и от де да намеря?

Аз ползвам шишчета за скара Grinning Иначе самите ароматизатори най-често взимам от Джъмбо. Много успешно ги крия от детските ръчички зад моноблока в тоалетната.

# 136
  • София
Икеа имат пликове за завивка с тик-так копчета. Ние всъщност не сме попадали на друг тип пликове в Икеа - имаме 2 от там, и двата са с тик-так. Но ги продават в комплект с калъфки, май няма само пликове. Което пък не е драма, калъфки никога не са излишни според мен - ако не за друго, все за парцал ще ги ползва човек Simple Smile
Ние имаме само един комплект от ИКЕА, но са с обикновени копчета с илици. Хубавото е, че в магазина може да се види всеки модел как е точно.

Иначе като качество и удобство силно  препоръчвам лиосел от ИКЕА.

# 137
  • София
Дамата търси чаршафи които с тик-так копчета се закачат към завивката, и я покриват само от долната  страна на завивката  и около двадест сантиметра се обръщат върху горната лицева част. На самата завивка също  има копчета /т.е тика  на копчето е върху завивката, а така върху чаршафа/.

# 138
Благодаря, нямаше да успея да го опиша така добре Simple Smile

# 139
Е, такива съм виждала само в комплект с олекотена завивка.

# 140
А какво им е толкова хубавото? Един нормален плик пази завивката от цапане. С тази открита завивка и тя трябва да се пере редовно.

# 141
Ами, харесват ми. То, пъхането в цял плик не измества потребността от пране, все пак, мръсотия, акари, телесни течности попадат навсякъде- матрак, възглавница, олекотена.

# 142
Ами, харесват ми. То, пъхането в цял плик не измества потребността от пране, все пак, мръсотия, акари, телесни течности попадат навсякъде- матрак, възглавница, олекотена.

Може ли линк или снимка да видя едно такова? Стана ми интересно Simple Smile

# 143
# 144

Благодаря, и на мене ми харесва Simple Smile
Ще си го потърся. ( Много е красиво предложеното, но не живея в БГ).

# 145
  • Свети Влас
Имам един комплект чаршафи с тик-так копчета, но е на фирма
 „ Жана-СД, купуван е от Бургас.

# 146
  • София
Аз чистя уплътнението с препарата, с който чистя пералнята. Сипвам от него върху микрофибърна кърпа, почиствам гуменото уплътнение и останалото количество изсипвам в пералнята. Така си пише и на опаковката.

Бихте ли ми казали името на препарата, който ползвате и откъде го купувате?

# 147
  • София
Аз чистя уплътнението с препарата, с който чистя пералнята. Сипвам от него върху микрофибърна кърпа, почиствам гуменото уплътнение и останалото количество изсипвам в пералнята. Така си пише и на опаковката.

Бихте ли ми казали името на препарата, който ползвате и откъде го купувате?
такъв препарат пуск Лидл, но в тематична седмица за почистване /мисля, че 1-2 пъти в годината/, може да проверите и в ДМ.

# 148
Ето го
Скрит текст:

# 149
Heitmann също имат такъв, 4 и нещо беше по спомени, със сигурност има и други марки, има по супермаркетите. Поне тези които съм срещала, все са си дозирани за едно почистване цялото шише и на него си е описано подробно как се използва. Все цени от сорта на 4-5лв.
Този от Лидл е най-изгоден понеже е комплект за два пъти, ако не се лъжа, неудобството е че не е в редовен асортимент а само на акция 2-3 пъти в годината го предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт