Хитринки за всякакъв случай - 25

• 45 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ние имаме,и канала е като за тоалетна,всичко хвърлям вътре.

# 121
  • София
но ще е след неизвестен брой години, поне двуцифрено число....
Цвете, ако си се разбрала с Оня горе да караш до трицифрено число години, моля те, не забравяй в уговорката и добрите момичета от БГ-мама... сама ще ти доскучее! Innocent
Шегата настрана, голяма мивка си е страхотно удобство, подкрепям напълно идеята, дори и да не е с плочки. Моята е с р-р на коритото 50х39 и няма нищо общо с предишната ми малка мивка (а има и по-големи). Аз харесвам бетонените плотове, а в тях може да си отлее човек каквато мивка иска. Само че за мивка имах бюджет 300 лева и толкоз Sad

# 122
но ще е след неизвестен брой години, поне двуцифрено число....
Цвете, ако си се разбрала с Оня горе да караш до трицифрено число години, моля те, не забравяй в уговорката и добрите момичета от БГ-мама... сама ще ти доскучее! Innocent
Шегата настрана, голяма мивка си е страхотно удобство, подкрепям напълно идеята, дори и да не е с плочки. Моята е с р-р на коритото 50х39 и няма нищо общо с предишната ми малка мивка (а има и по-големи). Аз харесвам бетонените плотове, а в тях може да си отлее човек каквато мивка иска. Само че за мивка имах бюджет 300 лева и толкоз Sad

И аз на съвсем нов апартамент, смених неизползвана никога мивка с голяма такава.
По американски стандарт бих могла да си къпя децата в нея ,но не съм го правила, само да съм измила някое 1-2месечно дупе директно на течаща вода.
Но наистина голямата мивка си е удобство, дори и долу да е паркет, които като цяло не го мокриме от мивката.

# 123
Момичета, имам питане. Ползвам спални комплекти с тик- так копченца. Взех си 2 Мин година, като бяха с олекотени и двата. Сега имам нужда само от чаршафи, не ми се дават пари за още олекотени, имам 3 БР, а сме само двама. Дайте ми предложения за поръчка на такива. Гледах в Роксима дрийм, не намерих без олекотена, марката е с добро качество.

# 124
  • София
Роксима Дрийм имат доста комплекти, които не включват олекотена. Купувала съм от тях 3-4 пъти само чаршафи. Погледнах и сега в сайта им - продължават да имат варианти само с чаршафи.

# 125
Ако виждаш в сайта им тик- так чаршафи, моля те, прати ми линк, явно аз не се справям с гледането, а от вчера съм затърсила.

# 126
  • Пловдив
Аз да питам...ароматизатор в шише от ония с пръчиците...като свърши и сипя парфюм вътре дали пръчките ще поемат и новия аромат? Или трябват нови...и от де да намеря?

# 127
И старите вършат работа, аз не ги сменям.

# 128
Търсиш комплект чаршафи задължително с тик-так (цип) или просто спално бельо с хубаво качество?

Не харесвам ароматизаторите с пръчки, не ги усещам и се изпаряват бързо. Пробвах да долея само аромат със старите пръчки, по-голямо нищо от преди това. Да не говорим, че сто пъти го закачам с тия стърчащи пръчки като го местя да бърша прах. У нас има във всяка стая такова фъс-фъс, но нещо и тях изоставих. Стряскат ме 😆 Само това в тоалетната не го оставям, има едно в уреда и две резервни винаги.

# 129
Азалия ,търся тик-так. Имам 2 комплекта, с олекотени са, сега само чаршафи тик-так търся.
 Относно пръчиците, те са бамбукови. Ако има китайски магазин около теб, провери за нещо бамбуково- пръчици за хранене, за разни подложки за хранене, също се сещам, че има бамбукови Simple Smile
 Аз се отказах от тях, нещо лошо все ми миришеха, не случих. Сега с тези за контакт ,само в коридора съм сложила, понякога го местя, ако готвя нещо миризливо Simple Smile

# 130
Само от Лидл съм купувала и имаме торби (чаршафи) с цип и с копчета с илик. А, и един плюшен комплект в безумен лилав цвят от Кауфланд. Имаме един рекламен комплект на Ман Юнайтед за мм и моят е красива котка, те са с тик-так, но не са купувани от БГ. Иначе, ако има и аз бих си взела. Пиши, ако откриеш.
Имам цял наръч нови клечки от Happy, освен тях да натопя в някой парфюм, те са бамбукови май 😃 със сетовете при поръчка пращат по 4 - 5, а с клечки ям само аз.

# 131
Топвай ги Simple Smile

# 132
  • София
Аааааа, ти търсиш с тик-так. Нямат такива Роксима, техните са с цип. С тик-так съм купувала от Икеа.

# 133
  • София
Икеа имат пликове за завивка с тик-так копчета. Ние всъщност не сме попадали на друг тип пликове в Икеа - имаме 2 от там, и двата са с тик-так. Но ги продават в комплект с калъфки, май няма само пликове. Което пък не е драма, калъфки никога не са излишни според мен - ако не за друго, все за парцал ще ги ползва човек Simple Smile

# 134
  • София
Чаршаф или плик за завивка търсиш с копчета?
Ако е второто купувала съм си от Дилиос спални комплекти и торбите за завивките са били с тик-так.

Общи условия

Активация на акаунт