Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да, това е супер идея също, но зависи и от цената на якето. Ако смяната е по-скъпа от якето май не си заслужава, освен ако не е някаква любима дреха.

# 346
Някой да е открил начин да се справи с петната от варовита вода върху стъклата на душ кабината и всички видове смесители/батерии/кранове?

# 347
Ползвам препарат от Лидл за почистване на тоалетни. Мажа, изчаквам 20 минути и мия. В розовото шише.

# 348
  • София
Бял оцет. Не мирише много. Пръскам и изчаквам. Почти не търкам, но и не става само с изплакване.

# 349
От кой магазин го купувате този бял оцет? Където съм питала, все няма
Може ли снимка?

# 350
  • София
https://gloss-bg.com/product-20-gloss-bial-ocet-18-bez-aromat
Става и с обикновен, но е по-скъпо. И с лимонтозу става, но имай предвид, че се иска и търкане, но е предимно първите един-два пъти. После е поддръжка.

# 351
След баня последният минава всички стъкла, че и плочките с ей това долу, отнема половин до една минута. И петната се редуцират неимоверно.
А батерията и душа мия с мокри кърпички от Лидл (ама всякакви стават, има и специални за баня) и после със салфетка.  Два пъти седмично потръквам тук там с пръскало за прозорци и салфетка.

# 352

Чуден е, няма търкане, и смесители и душ кабината, почиства и петна от гранитна мивка- Бяла е. Следващите няколко ползвания на банята, капките се стичат и не остават вади. Преди да се престраша с препрати и аз с оцет и половинки лимон чистех.

# 353
  • София
Да Черна Станция, и това помага много. И аз го правя. Лошото е, че трудно се справям с останалите в къщи. Писва ми да минавам след тях. Последно реших да мият банята веднъж седмично по ред.

# 354
Последният изкъпал се е достатъчно. Аз например държа (не винаги успешно) къпането да става в пакет, а не всеки да мокри банята когато му скимна. И тогава последният (ти например) обира капките.

# 355
  • София
Няма как да стане при нас. 4 човека сме с две бани и са големи децата. Понякога ползват уреда, по-често, не. Но когато се ползва, разликата е огромна.

# 356
Не мога да преценя дали е напълно изкуствена материя, все ми се струва, че е смес.
Vicky_P само може да каже каква е материята. Thinking
материята на ръкавелите са памук. Много сложно звучи да я сменям или да я обрисувам.... Ще пробвам това с кислородната вода, записах си рецептата. Ще докладвам какво е станало 🤗 Благодаря момичета 🤗🤗🤗

# 357
Една кадърна шивачка, сменя тези ръкави за един ден срещу 10 лв... но вие си знаете най-добре. Аз не бих носила якето с такива ръкави, те няма да се почистят напълно, може да сте сигурна.

# 358
Някой да е открил начин да се справи с петната от варовита вода върху стъклата на душ кабината и всички видове смесители/батерии/кранове?

Ето това е много добро.
Комбинация от лимонена и сулфаминова киселина.

https://www.ecocleaner.bg/product/acid-super-preparat-za-otstran … ane-na-varovik-2/

# 359
  • Пловдив
Забелязах бледо оцветяване в синьо по тоалетната чиния..явно е от блокчетата Бреф Confused  как е станало нямам идея. Ползва се тоалетната.
Излях кислол и търках...не и не. Не излиза.

Общи условия

Активация на акаунт