Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да, да, ние си пробваме! Мисля направо да заръчам тези последните предложени.
Просто реших да питам дали няма някой, който вече е пробвал и намерил Grinning Благодаря ви, мили дами! Ако открия нещо добро, ще гледам да драсна тук, че след време ако някой търси, да му е полезно Simple Smile

# 526
Има 200 литрови в складовете, в които продават стоки за ресторанти и хотели, тях са ми ги предлагали за тези кофи, но не знам дали пасват точно. Не съм вземала.

Не е ли неудобно да изхвърляте такъв голям чувал после?

# 527
Здравейте. Някой има ли идея как да накарам плочките в банята да блеснат? Чисти са, фугите също. Банята у излъсквам на 2 3 дни, но тези червени плочки не мога да ги накарам да блестят и това е. Вчера ги минах със Зеления Медикс и леко напръсках с Бинго за под. Натърках ги с четка, оставих 10тина минути и измих с топла вода. Е ето пак са на петна. На капки и следи. На пода плочките ги минах със същите 2 препарата, изплакнах, изсъхна и стъпя ли с вътре джапанките веднага остамят следи, като вляза и изляза няколко пъти все едно не съм ти търкала 1 час преди това. Имам безумна колекция от препарати, а с нищо не мога да ге направя да са блеснат и да останат така поне няколко дни... Отчайвам се вече, манияк на тази тема съм и имам нужда от съвети.Живея под наем тук от няколко месеца, всичко е ново, до ден днешен тези червени плочки не мога да ги направя огледални и това е 🙂🙂🙂🙂 Прилагам и колекцията ми, ако някой от вече наличните мислите, че би влезнал в употреба:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 14:06 от Не се сърди, човече

# 528
Не искам да Ви отчайвам, но просто си има такива плочки. В нашата баня сложихме едни, които много ни харесваха на външен вид, но уви, подовите са ад. Задържат всичко върху тях, вечно има стъпки и изглежда мръсно. Поддържам ги с яко чистене на пода навсякъде в апартамента и забърсване на пода на банята през ден. Друг вариант е да оставите едни джапанки в банята, с които да стъпвате само там и никъде другаде из апартамента.

# 529
  • Най-красивата страна
Бих  почистила банята с парочистачка.

# 530
Благодаря за бързия отзив. Възможно е да е така, но плочките най - горния ред , си блестят, а тези по средата и надолу все едно са замазани, не мога да си го обясня. Тези нягоре ги търкам със специален моп с приставка за микрофибърна, по- радко, но там вода не пръска, защото е доста високо и си блестят.
А парочистачка нямам, за в бъдеще определено бих взела, но сега трябва да измисля алтернативен вариянт за блестящи плочки.

# 531
Ох, нашите и с парочистачка лъсват само, докато не стъпи после някой Sad в следващата ми баня ще сложа сиви цветове, поне да търкам само веднъж седмично.

# 532
  • София
Ако водата е по-твърда, възможно е да остават следи от нея. Също е възможно подовите да са по-захабени на местата, където се стъпва най-често и да не са толкова лъскави.

# 533
Ох, нашите и с парочистачка лъсват само, докато не стъпи после някой Sad в следващата ми баня ще сложа сиви цветове, поне да търкам само веднъж седмично.
Само не сив мат - ако знаете колко мърляв става за ден 😀
Не съм открила едноцветни плочки,които да не подчертават мръсотията. Цветните са друго нещо, но пък не ми харесват 😀

Към авторката - изплакнете за проба с бутилирана вода. Така ще знаете, дали е от водата. Прекланям се пред арсенала ви - аз си мислех,че имам всякакви препарати, но съм много скромна спрямо Вас 😀

# 534
Ще пробвам трика с водата.  Doro, тази мания с препаратите и ежедневното търкане я развих по време на бременността, тъй като ще раждам началото на януари. Просто искам всичко да е перфектно чисто за новият член от семейството. И преди си бях много подредена и чиста, но вече прекалявам. Поне е хубаво хоби, чистене за удоволствие, не винаги при необходимост хаха. Grinning

# 535
Само се надишвате с химии. Пазете бебето 😌 Новият член ще започне да обръща внимание на плочките след около 15 години - дотогава ще сте с други плочки 😂

# 536
  • София
Ако намериш бял оцет за чистене, пробвай с него.

# 537
Само се надишвате с химии. Пазете бебето 😌 Новият член ще започне да обръща внимание на плочките след около 15 години - дотогава ще сте с други плочки 😂

Винаги използвам 2 маски една върху друга и ръкавици с включена вентилация. За мен наистина е важно да ги почистя добре, роднини идват, приятели, бих желала да ми е най - вече на мен чисто и приятно, но все пак, тези петна наистина много личат.

# 538
Според мен е от твърдата вода - остава варовик.
Пробвай с оцет, както са те посъветвали.
Бреф също се справя добре с котления камък. Виждам, че го имаш.

# 539
  • София
Има 200 литрови в складовете, в които продават стоки за ресторанти и хотели, тях са ми ги предлагали за тези кофи, но не знам дали пасват точно. Не съм вземала.

Не е ли неудобно да изхвърляте такъв голям чувал после?
Честно казано, никак не ми е неудобно. Не събира толкова, че да е тежък чувала, а и при нас повечето обем се заема от пластмасови бтилки от кока-кола (уви); изкарваш от кофата, мяташ в багажника и после хвърляш в контейнера. Не тече, не е мръсен чувала, защото всичко вътре е реално двойно "опаковано". Супер доволна съм аз от покупката на кофата, само да нацеля и чувалите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт