Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да изсуша кожените и непромокаеми маратонки на дъщеря ми, които все още са мокри отвътре?
Как мога да предотвратя уличните котки да се облекчават в двора ми?
Как мога да почистя мухъл между мивката и плочките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да изсуша кожените и непромокаеми маратонки на дъщеря ми, които все още са мокри отвътре?
-
Как мога да предотвратя уличните котки да се облекчават в двора ми?
-
Как мога да почистя мухъл между мивката и плочките?
За да премахнете мухъл между мивката и плочките, използвайте смес от домакинска хартия, напоена с белина или препарат за почистване на котлен камък. Нанесете сместа върху засегнатата област, оставете я да престои няколко минути и след това изплакнете обилно с вода. Като алтернатива можете да използвате оцет, който също е ефективен при премахването на мухъл.
-
Как да почистя уплътнението на пералнята?
-
Как мога да намаля количеството вода, използвано при миене на съдове?
Благодаря ви, мили дами! Ако открия нещо добро, ще гледам да драсна тук, че след време ако някой търси, да му е полезно

в следващата ми баня ще сложа сиви цветове, поне да търкам само веднъж седмично.