Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 524
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Оцет, лимон, сода.

# 511

Ползвам такъв капак, не се случва да се изцапат стените на микровълновата. Всичко напръскано е или върху капака, или по стъклената чиния.

# 512
Като се почиства микровълнова с пара слага ли се нещо във водата или само чиста вода?
Оцет или сока от един лимон. Но може и без тях.

# 513
Скрит текст:
Пробвай с обезмасляваща кърпа, аз с нея чистя кухнята, всичко светва, няма следи.

Вчера бях в Лили и купих всичките четири вида кърпи! Пробвах тази за стъкло - огледалата ми светнаха без препарат, а три от тях са в банята и искат ежедневно почистване.
Благодаря за споделянето Heart
Аз ли не оглеждах както трябва или наистина нямаше, но в нашия Лили не успях да открия от кърпите.
По-точно си бях набелязала обезмасляващата.
Следващия път ще питам момичетата, че с маската и очилата не мога дълго да издържам вътре.
Възможно ли е да ги няма в някой от техните магазини?

# 514
И аз ги купих днес. Ще пробвам във вторник всичките. При гъби, микрофибърни кърпи, попивателни кърпи ... там стоят. Около тях са препарати.

# 515
Момичета, дайте съвети за бързо, лесно и качествено почистване на очила за четене!
Кърпичките от оптиката ми замазват, еднократните от Лидъл също оставят петна. Като измия с топла вода и сапун, петната се махат, после подсушавам и лъскам до гланц, но ми е много усилно.

# 516
Момичета, дайте съвети за бързо, лесно и качествено почистване на очила за четене!
Кърпичките от оптиката ми замазват, еднократните от Лидъл също оставят петна. Като измия с топла вода и сапун, петната се махат, после подсушавам и лъскам до гланц, но ми е много усилно.

Някакви стари гащи, изпрани Wink Дъхаш и избърсваш. Не е естетично, ама материята много добре бърше, да не са дантелени де. Може и тениски и потници, ама са по-дебели и някак не е същото.

# 517
E, стига моля ви се, с гащи!... Rolling Eyes С микрофибърна кърпа просто светват.

# 518
Ще взема да си купя и аз от Лидъла една обезмазняваща кърпа и ще я ползвам само са очила.

# 519
Аз ползвам кърпичка за монитор. От оптиката с очилата на мен ми дадоха нещо, което ми изглежда като далечен братовчед на микрофибъра и за нищо не става.

# 520
  • София
Спрей и микрофибър.

# 521
Такава кърпа имам предвид, не от онези дето са 10 квадратни сантиметра и ги продават в оптиките.
https://www.ecopreparati.com/media/catalog/product/cache/2/image … 8/3/839..._.2.jpg

# 522
  • София
Аз ползвам лидълските кърпички за очила и чистят идеално. Някакво покритие може би имаш на очилата, пробвай със спрей за стъкло, може би?  

Смисълът на тези кошове е да се съхраняват в тях отделните торби с боклук, подготвени за изхвъяне. Те са 120 литра, но не са пригодени да им сложиш една огромна торба и да хвърляш вътре в нея директно отпадъци. Удобни са, когато няма сметоизвозване всеки ден или когато са отдалечени общинските казани и площадки, а ако оставиш директно извън къщата сметта в найлон, животни биха го разкъсали и разпилели отпадъка.
Точно с такава цел ми трябват - контейнерите за смет са ми далеч, в къща съм. Искам да сложа торба в кофата, за да мога да събирам в торбата по-малките торби с боклук. Все пак, като тръгне човек да изхвърля, няма да наизвади 2-3 престоели торби боклук, да ги сложи в колата и да ги хвърля поотделно, я Simple Smile Взимали сме 120 л, 150 л, 240 л (самото съществуване на такива литражи торби, според мен показва, че не разсъждавам грешно относно употребата на кофата). Но 150 л обикновено са малки, а 240 са доста големи (което все пак е добрият вариант). Имам предвид малки и оглеми горе в гърлото на кофата, иначе на дълбочина са си супер.
Благодаря на всключилите се, явно ще си пробваме още и още Simple Smile

# 523
Трябва да опитате и със 170 литра. Също, попитайте в железария и специализирани магазини  за по-плътните чували, градински разни или тип за грозде, ако все пак има възможност да ги ползвате неколкократно.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт