Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 532
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Дайте идеи за нещо удобно и практично, в което мога да държа шапки, ръкавици и шалове, които се носят сега всекидневно и като се прибираш, сваляш. За антрето става въпрос.

Ми освен една кутия с платняно покритие ( Икея)..

# 496
Няма нищо по-удобно за такива неща от скрин с чекмеджета, примерно нещо такова
https://mondomebeli.com/tools-box-301-301-00017135/001.jpg
https://service-fr.designuspro.com/wp-content/uploads/2019/07/Te … A_13_01235824.jpg

# 497
А ако са мокри/влажни?

# 498
Аз бих предложила такъв простор

# 499
А ако са мокри/влажни?

Ако не са много мокри, сложи една торба суров ориз в платняна торбичка, за да поеме влагата.

# 500
Дайте идеи за нещо удобно и практично, в което мога да държа шапки, ръкавици и шалове, които се носят сега всекидневно и като се прибираш, сваляш. За антрето става въпрос.

Аз ползвам чекмедже. Поръчала съм си портманто с 3 чекмеджета и ми е много удобно.

# 501
Какво имате в антрето като мебел? Може би някой плетен кош/кошница?

# 502
  • София
Моля ви, добри хора, кажете ми за ей тази кофа как да избирам торби за боклук? По литраж не става, по размер като купуваме, все нещо не пасват - или малки, или големи. Проблемът е най-вече с отвора точно под капака, там явно ни е трудно да нацелим правилния размер (описанията на големите чували хич не са подорбни, та все на проба-грешка си играем). Някой да е открил вече топлата вода и да може да даде съвет?
https://bauhaus.bg/kofa-za-otpadaci-meva/p/10631

# 503
  • Свети Влас
Нещо ме съмнява да има подходящи чували за такъв тип кошове.... Нашите са външни и никога не съм виждала да слагат чували...
Скрит текст:
- Само тези намерих като по-големи.

# 504
  • Mediterraneo
120 литра торбите не стават ли?! При нас има едни 100 литра май, пише за градински отпадъци, по- дебел е найлонът и са по- здрави. Ама не знам наистина горе дали ще паснат дори и 120 литровите.

# 505
Смисълът на тези кошове е да се съхраняват в тях отделните торби с боклук, подготвени за изхвъяне. Те са 120 литра, но не са пригодени да им сложиш една огромна торба и да хвърляш вътре в нея директно отпадъци. Удобни са, когато няма сметоизвозване всеки ден или когато са отдалечени общинските казани и площадки, а ако оставиш директно извън къщата сметта в найлон, животни биха го разкъсали и разпилели отпадъка.

# 506
Пробвай с обезмасляваща кърпа, аз с нея чистя кухнята, всичко светва, няма следи.

Вчера бях в Лили и купих всичките четири вида кърпи! Пробвах тази за стъкло - огледалата ми светнаха без препарат, а три от тях са в банята и искат ежедневно почистване.
Благодаря за споделянето Heart

# 507
  • Благоевград
Здравейте!
Купих наскоро 3 филтъра за вода за каната. И от трите излиза чернилка първия път, в който сложа вода да мине през филтъра. Това до сега не се е случвало? Купувани са от различни място. Дефектни ли са Според вас? Страх ме е да ги ползвам. На следващото минаване на водата през филтъра е чиста.

# 508
Здравейте!
Купих наскоро 3 филтъра за вода за каната. И от трите излиза чернилка първия път, в който сложа вода да мине през филтъра. Това до сега не се е случвало? Купувани са от различни място. Дефектни ли са Според вас? Страх ме е да ги ползвам. На следващото минаване на водата през филтъра е чиста.
Не само първата, а първите три води се изхвърлят. Пише го на опаковката на филтъра...

# 509
Като се почиства микровълнова с пара слага ли се нещо във водата или само чиста вода?

Общи условия

Активация на акаунт