Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Не знам дали е коментирано,но подарих на мъжът ми една долница и горница,още като ги.пробва и падат мъхове от тях.Прани са няколко пъти ,при всяко събличане и обличане пускат парчетии Как да ги оправя?

# 571
Не знам дали е коментирано,но подарих на мъжът ми една долница и горница,още като ги.пробва и падат мъхове от тях.Прани са няколко пъти ,при всяко събличане и обличане пускат парчетии Как да ги оправя?

С лепкава ролка.

# 572
Ако имате сушилня ги изперте и полсе пуснете в сушилнята .

# 573
Здравейте, какво правите ако забравите изпраните дрехи в пералнята и си отседят там примерно през нощта? Нова пълна програма, кратка, само плакнене?

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 15:13 от Glossycherry

# 574
  • София
Здравейте, какво правите ако забравите изпраните дрехи в пералнята и си отседят там примерно през ноща? Нова пълна програма, кратка, само плакнене?
Пера на пълна програма и суша в сушилня или на проветриво място.

# 575
И какво ще им стане за нощта? Освен да се намачкат или нещо да пусне, де, ама то не изисква ново пране. За няколко часа никакво пране, прано с  гореща вода и препарат (тоест избити са разни спори), не е мухлясало.

# 576
  • София
На мен са ми замирисвали на мухъл.

# 577
И на мен ми лъхнаха на неприятно, и ги пуснах на кратка програма с малко препарат, но се замислих дали не е трябвало на пълна отново.

# 578
На мен са ми замирисвали на мухъл.
Направо на мокро куче миришат,пускам с препарат наново.

# 579
Това може да стане само ако по принцип барабанът (от външната страна) е мръсен или в казана има тиня. Но при редовно почистване не трябва да е така.

# 580
  • София
Това може да стане само ако по принцип барабанът (от външната страна) е мръсен или в казана има тиня. Но при редовно почистване не трябва да е така.
Чист ми е, но пак се получава. Не с всички дрехи.

# 581
Чистя барабана с препарата на ДМ.Лятото нещо се прецака пералнята и стоя няколко часа прането и се вмириса

# 582
Пускам на плакнене само, защото са се намачкали твърде много и сушенето в сушилнята няма да оправи намачканото. Не мириишат на лошо, миришат си на омекотител.

# 583
Пускам на плакнене само, защото са се намачкали твърде много и сушенето в сушилнята няма да оправи намачканото. Не мириишат на лошо, миришат си на омекотител.

Към това се присъединявам.

# 584
  • софия
Какво, освен намазване със сапун, може да се направи за по-лесно работене на цип?

Общи условия

Активация на акаунт