ОСМИ клас 2020/2021 - От чина или от вкъщи - осмокласникът на речника (не) се мръщи

• 25 974
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • у дома...
Звън, браво на дизайнера. Костюма е страхотен!

# 361
Моят си направи най-сетне регистрацията в тиймс, учителката по ИТ му изпрати парола снощи. Без нея нямаше как да се регистрира.
Днес в 8.00 стартираха с презентация по ... физическо. Аз потеглих за работа, ще ми докладва довечера как е минало. Иначе днес е последният му ден от болничните, но поне него няма да изтърва, щом може да си учи от къщи.
Оздравява полека, изглежда, че ще го бъде.
...
Има доста болни покрай нас. Ни един не се е втирнал обаче да си прави тестове. Лично аз смисъл не виждам.

# 362
  • софия
Звън, браво на дизайнера. Костюма е страхотен!

Махни, махни. 3 колана и 1 перде Laughing За догодина ще трябва да се подготвим по-отговорно.

# 363
Добър ден!
Върнала съм всичкото периферия , че не успя да подкара новите слушалки на лаптопа.
Обаче проблем с котарака, той се научи да спи на леглото или стола в детската и сега се чувства длъжен да си ги отстоява Simple Smile Мяука да го пусне в стаята, пуска го с надеждата да спи на леглото.. е не, решил е Кот днес да спи на стола и стои до стола и мяука

# 364
  • софия
Да сложи още един стол до него или да си вземе той друг.

# 365
Махни, махни. 3 колана и 1 перде Laughing За догодина ще трябва да се подготвим по-отговорно.

Много хубава Рей. Познах ли или бъркам?
Не съм се сетила да направя моя дребния на Кайло Рен за Хелоуин. Joy

# 366
И аз в момента работя с котарак в скута...

# 367
Да сложи още един стол до него или да си вземе той друг.

Да, да .. Кот иска точно геймърския стол и то пъхнат под бюрото.. Няма как да стане ..
Предприех крути мерки-изкарах Кот на терасата да оцени как може да спи на топло и в хола след 10 мин на терасата.

# 368
  • софия
Вълчев е на брифинга на НОЩ.

Кор. Тези пресконференции не били на НОЩ, а на МЗ Mask

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:17 от zvаnchе

# 369
Да, с моя Кот гледаме брифинга. Да видим

# 370
  • София
Моля дайте резюме на брифинга после.
Писмото трябва да го пишем всички дружно. Simple Smile
Моето виждане е, че трябва да е разумно, обрано, без излишен патос. В никакъв случай не трябва да звучим като истерични крякащи хора. Няма да искаме всичко сега и веднага.
Можем да стъпим на първоначалната стратегия за ДО на МОН, която ни удовлетворява.
Ако ще пишем такова нещо, трябва да съберем по-мащабна подкрепа. Може да привлечем школите и занималните, които първи скочиха вчера. В идеалния вариант би било добре да има и подкрепа от учители.
Дайте да видим какво ще каже Вълчев и ще мислим.

# 371
Звънче, супер е станал костюма. Хареса ми много. Вкъщи никой никога не се е маскирала за Хелоуин.
И аз зяпам брифинга докато стане време да тръгваме за залата.
Младежът все пак е успял да влезе във ВКС.

# 372
  • о`майна лунна нощ е
Малката камбанка е супер така. Много ми хареса костюмът! Браво, Звънче!

# 373
И аз съм ЗА писмото!

# 374

Общи условия

Активация на акаунт