ОСМИ клас 2020/2021 - От чина или от вкъщи - осмокласникът на речника (не) се мръщи

• 25 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • у дома...
Моята девойка имат ново момиче, идва от 22-ро заради тормоз от съученици. Като ниво на преподадения материал - вървят двете училища заедно.

# 316
Е как за един месец-тормоз???

# 317
  • у дома...
Нямам представа, някаква девойка била настроила всички срещу нея и я тормозили. Това поне е казано на децата.

# 318
След като се похвали с оценката по математика, сега е бесен на учителката по БЕЛ, защото се е сдобил с първата двойка по литература. Цял час питала нещо, повечето отговаряли " не знам" и накрая хванала трима с няколко въпроси за " Илиада" и Омир. Разпитвала за героите в първа песен, за трите теории за Омир, които уж бил разказал, но разбъркано. Във втория час нещо се засмял/ Сани, сякаш с твоята девойка нещо е обсъждал:, ако правилно съм чула) , а учителката казала, че е странно, че му е смешно при положение, че има двойка:) Каза, че вече даже и с тъпите домашни, които му отнемат по два часа време няма да се занимава, защото и без това и да имаш и три, и шест ти пише едно плюсче.

# 319
  • София
Доста народ сте озадачени от тази учителка, та е ясно къде е проблема.
Просто майка, сетих се да те питам - във вашето училище има ли момчета в класовете?
В 22-ро бяха обявили списъци и имаше само по две момчета в клас. Чудех се дали това е предпоставка за случая, който описваш, но най-вероятно причината е друга - малшанс с наличие на дете-интригант в класа.

# 320
Ние сме с 35 минутни часове... странна работа...

# 321
  • у дома...
Ред, нашата паралелка е ИЕ/АЕ/БЕЛ и имат 4 момчета. Другата паралелка е ИЕ/АЕ/Биология/Химия и имат 6 момчета. Третата която е с АЕ/НЕ/Икономическо развитие май има десетина. Не е като да няма. И в класа на Ани има едно, две момичета които се опитват да се правят на интересни и обичат да коментират и да се подиграват на другите, но такива хора има навсякъде, където са повеме от трима човека.

# 322
  • София
Момичета, официално си признавам, че не мога да смогна. Темите се изписват със скоростта на светлината. Днес тамън си помислих, че съм успяла, отварям новата тема и бам- 20стр. Cold Sweat 

У нас положението е малко ...хъм, тра-ла-ла. Наборът от утре ще учи дистанционно, но ще ходи в училище да танцува присъствено. Сестра му е на дистанционно обучение от днес (НГДЕК), а брат му- присъствено (73то), като в момента имат съвет, та може и да се промени. Даже не знам как да коментирам.

Дикси, бързо възстановяване на твоя герой пожелавам. Знам какво ти е, минах през подобна ситуация с набора, когато беше на 6г, само че при него се стигна до перфорация на апендикса, перитонит и т.н. Осъдихме после Пирогов, но какво от това. Пожелавам ти сила, здрави нерви и да успееш да се наспиш!

# 323
  • Sofia
Е как за един месец-тормоз???
Случват се за месец и половина доста неща☹️

# 324
Младежът си организира нещата и без моя намеса.
Като се прибра го питах как ще е организирано ДО от утре. Той каза, че не е ясно дали ще минават на ДО, но още от началото на учебната година си имали създадена вътрешна комуникация в училището, имат създадени мейли и места, където учителите така или иначе им качват допълнителна информация и учебни материали. Пък аз се рових днес залудо да му търся профила в Тиймс...
Шмърциплянку, твоя младеж има ли яснота, къде е срещата за първия час Simple Smile
Ако знае, моля прати на лични !
Моя не е разбрал какъв е линка Simple Smile

# 325
  • гр.София
Нашите ще учат в Класруум , вече са присъединени в стаите. По 40 мин. ще са.
Сега стискам палци да не спрат волейбола.
И въпреки,че обичам да си стоя вкъщи на топло,ще се насиля да организирам излети събота и неделя, понеже не искам да се повтори онова обездвижване от пролетта.

# 326
  • sofia

Моя не е разбрал какъв е линка Simple Smile
  Аааа, я го остави да се оправя! От заранта съм се разписала имейли да се добера до акаунта му за Тиймс ,създаден от МОН, за чието съществуване дори не подозирахме, и това ще е от мен🤗

# 327
  • софия
Според указания при нас часовете са като истинските. Днес са имали нормални 2 часа с карантиниран учител - те са били в стаята, а учителят дистанционно. Каза, че е било супер.
Утре трябва да са маскирани и да пращат снимки с костюмите. Борят се за някакви точки, които им носят награда, която моята не знае каква е. Мрън е в един от трите класа с най-много точки до момента.
И са се разбрали в петък след часовете да се виждат. Нямам намерение да я спирам, само казах, че съм против да се мотаят по молове.

# 328
При нас в моловете непълнолетните вече ще ги пускат само с придружител Simple Smile Да видим как ще стане тая работа

# 329
  • София
С 11-класник? Joy

Общи условия

Активация на акаунт