ОСМИ клас 2020/2021 - От чина или от вкъщи - осмокласникът на речника (не) се мръщи

• 25 986
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
При набора са с 40 минути часове, точно както са си по програма. Ако е в едно училище може, не виждам защо в друго трябва да е различно...

# 301
  • у дома...
Мария, точно това е безумието. Нали имаха време да си анализират пропуските и да вземат мерки? Класната на другата испанска паралелка в 30-то е написала, че ще учат според дневното разписание в Тиймс. Нашата класна мълчи. За сега не казват нищо конкретно за продължителността на часовете, дано поне това си спазват. Готови сме били за ДО, ама пролетната одисея не дала добри резултати, щото имало неангажирани РОДИТЕЛИ. Това беше казано от Вълчев миналата седмица. Че как неангажирани - то за презентации ли не помагахме; то не бяха проекти по рисуване, музика, физическо. На единият от тестовете по биология четирима възрастни се бяхме строили да разпределяме 5 сърца на земеноводни, като три от тях бяха абсолютно еднакви. Математиката аз преподавах наред с БНТ и Кан академи. И не сме били ангажирани.
В общинска администрация работя, ама по-несмазана машина и по-безхаберни служители от държавната администрация няма! Е, тук там някоя бяла лястовица надигне глава и останалите от ятото ѝ подрежат крилете.

# 302
И при нас няма никаква информация.

# 303
Аз мога само да хваля 138 тогава...така излиза. И иновативната 2 аег даже може да им диша прахта.
В 138 всичко беше по програмата,в Гугъл класрум, без един пропуснат час от 15 март до края... Е, само тая по бел ската, но тя беше същата и в реала ...

# 304
  • София
Нашите утре са ги строили от 7:30. Доколкото са разбрали, май ще са им по 40 минути часовете.
Обаче като мине утре, ще е ясно.
Съобщение до родителите няма, но да кажем, че се въздържам да си вадя заключения от този факт.
Все пак са големи вече.
Онзи ден сменяхме рутер (това дали не го писах, че вече не помня); Ами нас ни мързеше и девойката го инсталира със все пароли и цъкалки на Windows на три устройства, че в началото нещо не тръгваше.
Та вероятно се предполага, че трябва да се справят. Явно могат.

# 305
О, моят е 2 смяна, ще те замоля да докладваш как е минало сутринта?

# 306
  • София
С удоволствие, но да знаеш, че ще получа по-скоро лаконична информация. 😁

# 307
# 308
  • о`майна лунна нощ е
Наборът почва в 8 сутринта. Направили са организацията. Днес е по-ентусиазиран. Каза, че иска да учи всичко дистанционно, но без немския, но той на практика е 2/3 от часовото разписание.
Снабдих го с микрофон. Липсата на камера за сега ще я компенсира чрез телефона, но скоро ще завлача тази от офиса и ще ползва нея. Никак не горя от желание да кихам още 40-60 лева за закупуването на такава.

# 309
  • София
Разминало се е контролното по философия. Учителката е болна и са били със заместник.
Утре би трябвало да стартират ДО с ИТ.

# 310
  • у дома...
За сега Ани ще ползва микрофона и камерата на лаптопа. Втора смяна ще са. Класните са разпратили едно и също съобщение във всички групи. Колко време ще са им часовете, ще видим утре.

# 311
Аха, утре по програма, по 40 минути, с тичъра си, в платформата както обикновено

# 312
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Днес класната се обади на сина ми, тъй като е отсъстващ за да го запознае с подробностите около ДО.
Бях приятно изненадана. В тиймс ще е. Получихме потр.име и парола. Утре ще е генералната репетиция. Спомена, че днес на съвет е коментирано да се провеждат на място тестове и евентуално устни изпитвания за да има обективност в оценяването. Това ме радва и дано се приеме. Не стана дума за продължителността на часовете. Много се надявам да е стандартна. Не намирам логиката за намаляването им...

# 313
От утре, по програма, с часове по 40 минути .

# 314
  • Велико Търново
Сис, щастливка си щом със спестени пари Божи ще си плаща училището...Ради спестява за купчина желязо, цел - почти 2500 евро..😵😵😵...Ще умра сигурно ако си купи колело за тези пари и се моля да не ги спести...

Ние сме корави момичета, щом преживях 150 шипинг, едно колело няма да ти се опре!Пък и Ради явно добре се справя като гледам.

Часовете им ще бъдат по 40 минути.До 15.30  ще е плътно пред компютъра, а от 16.00-18.00 "отива" на школа по английски.Най-добре похарчените ми пари, след тези за инхалатора/да се чете с усмивка/.
Сестра й пък каза, че никога няма да отиде да учи в колежа, защото има толковаааааааааа много дрехи за носене.

Общи условия

Активация на акаунт