ОСМИ клас 2020/2021 - От чина или от вкъщи - осмокласникът на речника (не) се мръщи

• 25 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Това е вярно и повечето учители ги ползват в час - да пуснат филмче, диалог. Но то е различно.

# 511
  • у дома...
"Който не е свикнал с технологиите - да се научи, това предстои оттук нататък."

Силно се надявам, че разумът ще надделее и това няма да е тъй.
Защото училището далеч не е само преподаване на уроци и човешкият жив контакт е незаменим.
Не, нямах предвид, че оттук нататък предстои само ДО, а че технологиите непрекъснато навлизат в ежедневието ни и няма как да не се използват и в образованието занапред.
аз се опитах точно това да обесня, ама ме наскачаха, че искам ДО постоянно.
За малко чух урока по испански. Ми решават си упражненията, госпожата ги препитва. И на бялата дъска в Тиймс им пише. А математичката е казала, че ще им преподава като решава задачите на графичен таблет. А не е като да е първа младост. Има ли желание, има и начин.

# 512
Триш и Аманда да минат да кажат как са техните момчета.
Ми как, както и пролетта - четвърти ден ДО, в три от тях спа между 3 и 4 часа следобедите! Нали и тогава ви писах, и като новородено не спеше повече от 8-9 чсса, сега му се събират над 12 Simple Smile
Иначе организационно при тях си бяха готови явно още от началото на годината, в неделя в 7 вечерта ни уведомиха, че от понеделник минават ДО. Много ми бяхте сладки как се кахърехте от вторник вечерта до днес сутринта ще има ли пароли и часове - ние нямахме време да се притесним, направо почнаха Simple Smile
Хаха, мъжът ми токущо инсталира поредната джаджа - файър стик на ТВ-то и имам бeзплатно Drink TV Simple Smile

# 513
Любче, всичко да е наред! Да си се приберете скоро.
И браво на младежа!
Според мен прекалено много драматизирате. Много трагични сценарии за бъдещето начертахте. Има живот и вкъщи:smile:

# 514
Има живот, я!
Утре отивам да си купя бежово дълго палто! Ще му се невиди и  ДО и Короната!
От утре съм кифла.

# 515
Палто? Аз пижами гледам....

# 516
Палто, палто! Simple Smile
Оптимистично го давам.

# 517
И аз вчера си накупих доста блузи. Малко се зачудих дали ще успея всичките да ги разходя някъде, но реших, че и за разходка с кучето бих могла да се наглася.

# 518
  • у дома...
Добре, че дойде ДОто, че да видя секцията в детската подредена. Аз съм за ДО! Grinning

# 519
Аманда, ще си ги показваме във виртуалната класна стая:-)
Сериозно, хич нямам намерение да се затварям.

# 520
Аз си купих палто вече - цвят камел. И лисича яка. За вкъщи пижами имам, ама живея, пусто, и навън. И като хич не се каня да се отказвам.
На сина взех зимни обувки.

# 521
Палто? Аз пижами гледам....
JoyJoyJoyJoyJoyJoy
Веселба, веселбаааааа....

Март месец като ни затвориха и дъщеря ми гледаше реклами по телевизията. Рекламираха дънки - колко били хубави, удобни и не-знам-какво-си. Тя гледа, гледа и се изцепи: "И къде ще ги носиш? Вкъщи ли?"

Та така и с палтото на Biserka_a.

# 522
  • София
Аз пък да ви се похваля - научих разликата между мистрия, паламарка и пердашка. Който го е играл чирак при ремонт, може да ми съчувства.

# 523
о, JUdy, честито!
И аз си набелязах цвят Камел.Simple Smile

# 524
От вторник са с камери, леглата ще се оправят вече. Има и хубави страни.

Общи условия

Активация на акаунт