Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
4 и 5 епизод на The Flight Attendant нещо не ми харесаха.
Изгубиха инерцията много бързо.

# 361
Аз си доглеждам Succession и Queen's Gambit. И двата сериала много ми харесват.

Къде гледате All Creatures Great and Small?

# 362
50 Shades of Purple, в Замунда.
Иначе сега съм на 3 епизод на the Queen's Gambit и ми харесва.

# 363
50 Shades of Purple, в Замунда.
Странно, не ми излиза. Sad Естествено потърсих и преди да питам тук..

# 364
Не излиза наистина, но и аз го гледах преди време. Сега проверих в Арена и го има и разбира се The Pirate Bay.

# 365
https://filmisub.com/filmi/komedii/55156-all-creatures-great-and … sezon-1-2020.html тук
и тук https://www.epicdrama.bg/  / оказа се моят абонаментен план го поддържа

# 366
Намерих го, мерси. Арена не бях отваряла отдавна..
Подозирам, че много ще ми допадне! Обожавам филми с тази стилистика.

# 367
Та значи бях зарязала The Queen's Gambit на първа серия и днес седнах да гледам втората и се зарибих .
Но .... рекох да хвърля едно око на жените в шахмата и т.н.
И ми стана интересно - защо жени играят срещу жени непременно .
Това не е силов спорт ?
Има ли смесен шахмат или как там се нарича.
Като дете играех шах с татко . Той ме научи още в детската градина . После някак не знам защо спрях . Може би щото приятелки и т.н. .. нямаше с кой.
Но пак ми е странно - защо има такова разделение - на мъжко и женско първенство.
Чуден сериал . Май ми е фаворит за тази година - но то тя ми е бедна откъм гледане на кино и сериали .

# 368
На един дъх изгледах  Queen's Gambit , май и на мен ми е топ за тази година. Сега не знам какво да гледам....

# 369
The haunting of the hill house не ми хареса май и наполовина колкото Имението Блай. Второто сякаш беше с повече дълбочина на сюжета, драмата там не беше толкова евтина и повърхностна. А Хил Хаус, както поне на мен ми се стори, беше концентрирано най-вече около типичната динамика на едно американско семейство.Там даже страшните моменти с духовете и прочие не бяха толкова чести и в един момент ми доскуча от нищенето на семейните драми на героите. 

# 370
The Walking Dead как е ?
Има го в Епик драма. 

# 371
Много ми харесва Breaking Bad. Стар е и не смятах да го гледам изобщо, защото си мислех, че е криминален, а аз такива не харесвам. Но много ми го похвалиха и в крайна сметка го почнах. Много е интересен! Много съспенс има. Зарибяващ е.

# 372
Много ми харесва Breaking Bad. Стар е и не смятах да го гледам изобщо, защото си мислех, че е криминален, а аз такива не харесвам. Но много ми го похвалиха и в крайна сметка го почнах. Много е интересен! Много съспенс има. Зарибяващ е.
Този ми го хвалеха още като излезе  -ама така ентусиазирано и аз все се дърпах .
Може да му хвърля едно очо . Само да си свърша шахматния

# 373
  • София
Изгледах сезон 2 на Warrior
https://www.imdb.com/title/tt5743796/?ref_=nv_sr_srsg_0

Яко екшън в стил Банши, Пенсилвания. Simple Smile
Препоръчвам.
Дано има 3 сезон, че...

Саня Богомилова,
Класика. Директно го почвай.

# 374
И аз изгледах последния епизод на Warrior, колкото да се ядосам на никаквия финал и липсата на яснота за трети сезон. Лудост ще е да не го продължат. 

Загледах Стюардесата, дразнещ ми е на доста моменти, но пък ми стана интересно и сигурно ще му дам шанс с още 1-2 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт