Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 374
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
His Dark Materials подновен за 3-ти сезон.

# 571
И финален.

# 572
Нормално
Все пак е по трилогия

# 573
  • София
Добре, успокоих се Simple Smile

# 574
Започнах наскоро уж на шега да гледам That 70's show или Шеметни години, както го превеждат.
Е няма такава забава. Изключително ми допадат и хумора, и каста и всичко!
Незнам как съм го пропуснала до сега. Май защото бях предубедена към по-ретро сериали. Но след Малкълм, този заема почетното второ място за любим ситком.
Скрит текст:
И да си кажа, че е много разочароващо че вече не правят такива сериали. С въпросната "политкорекност" развалиха всичко. Грам не ме интересуват или пречат цветнокожи, хомосексуалисти и т.н., но защо трябва да ми ги навират в очите и то подчертано?! Защо пробуват феминистки глупости, колко лоши са мъжете и прочие, в 90% от филмите и сериалите.  Абе досада голяма..
Вече оценявам колко по-добри са били шоутата преди години.

# 575
Вчера гледах предпоследния епизод на A Teacher. Появи се й Грейс Гъмър в епизода. Надявам се последния епизод да е задоволителен.
HBO Max можело да върнат Сексът и Градът с един нов сезон, обаче без Ким Катрал. Знае се, че тя не иска да снима със Сара Джесика.
Какво ли ще снимат трите и колко ще е интересно не се знае. Освен да им измислят по нещо с децата и Джон, Хари и Стив.
Авторката на книгата беше пуснала и друга книга "Има ли все още секс в града" и уж щяха да снимат и по нея сериал, но мисля, че там героите са други, иначе историята щеше да им пасне на нашите героини.
https://ciela.com/ima-li-vse-oshte-seks-v-grada.html

# 576
Книгата е отвратителна.....логорея без нищо да се случи дефакто

# 577
Сигурно. Тя и книгата за Сексът и Градът не беше интересна. Добре, че беше сериала и актрисите.
Ама и авторката продължава с темата за Кари и секса и подобни сериали. Изтърка се вече, но от там печели. Wink

# 578
Ако направят нов сезон на Сексът, според мен трябва да изглежда като Отчаяни съпруги Grinning Сериалът беше готин, но нали тези дни даваха филмите по БТВ Комеди, загледах ги и през цялото време си мислех "егати нелепото нещо"..

# 579
  • София
И аз започнах ''Учителката'', засега е добре.

Дано не продължават повече със ''Сексът и Градът.''
Имаше си добър и логичен край. Аман от вдигане на праисторчески кости. Досега не си спомням да са довели до нещо добро.

# 580
Някой гледа ли Tiny Pretty Things? Много ли ли е детски Simple Smile

Абсолютно не. Има си предупреждение, че е 16+ и те почват с голите сцени още от първи епизод. Изглежда като смешен опит да са скандални, много е .. елементарен някак, клише до клише до клише.. изобщо не съм впечатлена.
Ако ти се гледа нещо с балет и не си го гледала - Flesh and bone е доволно скандален, но много по-добре направен.
Изгледах го Flesh and Bone , в началото ми тръгна мудно, но постепенно взе доста да ми харесва . На моменти беше брутален. Обичам сериали с емоционално увредени герои, а тук всички до един бяха fucked up.

Сега търся предложения за подобни сериали Simple Smile

# 581
# 582
Аз започнах по Нетфликс някакъв нов - Love and Anarchy. Изглежда голямо клише, история за Milf-ка, но е мисля шведски и ми беше интересно да го погледна. Но съм изгледала само 1 епизод досега, ще видим нататък как е.
Също ми беше харесал наскоро и един френски - The Hookup plan. Много е лежерен и разтоварващ, женски е обаче, на мъжете няма да се хареса. Разказва се за група приятелки и техните любовни истории. Малко като смесица между Приятели и Сексът и градът.
Видях, че има и нещо като spin off на Breaking Bad - Better Call Saul. Той дали става? Мисля да го гледам след като приключа BB, който просто не спира да ме изумява колко е як. Все очаквам, че новият сезон ще е тъпа боза, както при другите сериали, но не, определено държи нивото. Не съм си представяла, че сериал с такава тематика ще ми хареса, но определено е велик този сериал.

# 583
  • на малък остров в океана
Better call Saul е prequel на Breaking Bad. Ние с нетърпение чакаме новия сезон.
Има и sequel - El Camino.

# 584
  • София
Изгледах финалния трети сезон на ''Tin Star'' с Тим Рот
https://www.imdb.com/title/tt4607112/?ref_=nv_sr_srsg_0

Чиста загуба на време бе този финален сезон. Тотална излагация и идиотски финал.
Иначе първите два сезона не бяха никак лоши.

Общи условия

Активация на акаунт