Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Изгледах Месията, много е добър като започнах не можах да спра, дано има втори сезон. Дайте предложения за гледане.

# 631
Явно само на мен не ми допадна Месията.
Загледах един епизод на руския По-добри от хората. Ако не ви пречи руския говор и леко преиграване , става....

# 632
Относно Messiah - няма да има втори сезон, спрян е.

# 633
  • на изток от рая
Поне сезонът завърши ли смислено? До 5-и епизод съм, да знам дали да продължавам.

# 634
И аз дръпнах Месията, днес го започвам.

# 635
  • Бургас
Поне сезонът завърши ли смислено? До 5-и епизод съм, да знам дали да продължавам.
За мен, не! Потресена съм, защо не завършват хубави сериали пфууу, не им е за първи път.

# 636
Изгледах финала на A Teacher. Не знам какво да кажа. Тъжен финал. Ама това са последствията от необмислените постъпки. Затова всяка серия завършваше с надписа, ако познаваме човек в такава ситуация да се потърси помощ. Сложно е.
Гледах и Селена до трета серия и после попревъртях до девета. И там амбициите на бащата, групата, концерти, пари, много се бърка на дъщеря си. Не е финал, защото нейната история приключва по друг начин, четох в уики, но дали ще има втори сезон се съмнявам. Ще гледам филма с Джей Ло, защото не съм го гледала досега, поне там ще е завършена историята.

# 637
  • Вестерос
Месията за какво иде реч?

# 638
Започвам два нови за мен сериали. Единият е Il tredicesimo apostolo. Има ги преведени и двата сезона в Замунда. Гледах вече първа серия и ми допадна.
https://www.imdb.com/title/tt2204745/?ref_=ttep_ep_tt
Вторият е  по роман на Уилки Колинс. Първа серия със субки налична в Замунда. Става дума за:
https://www.imdb.com/title/tt5932466/

# 639
  • София
Изгледах ''A Teacher''
https://www.imdb.com/title/tt10680614/

По едноименния филм, който пък е по роман доколкото разбрах.
Тъжна история. Не знам кой прав и кой крив. Разбира се основната вина е в по-възрастния, за капак и учител. Но не знам, все ми се струва, че не е толкова черна и грешна за колкото я изкараха. В крайна сметка два живота бяха опустошени и така ще е завинаги, уви. Можеха да се постарят повече с психологическата страна на връзката, някак си доста неща останаха недоизказани/показани. Актьорите се справиха много добре.
Като цяло добро шоу, хубаво е да се види.
7.0 / 7.5

Тифани,
Аз само първия епизод изгледах от Месията и съм впечатлен. В Дамаск, някакъв странник се появи от нищото и каза на тълпата, че Бог ще ги поведе към избавление. Появи се невиждана пясъчна буря, която доунищожи инфраструктурата на ИДИЛ и това доведе до край тяхното царуване в Сирия. Изтерзаното население го приветства и повярваха, че е Месия и Пророк. А се разбра, че той седял там като статуя по време на бурята и не е ял и не е пил вода в продължение на седмици?! И нищо му няма?! И поведе през пущинака 2000 палестинци към Йерусалим. Спряха го на границата с Израел. Естествено дават и ЦРУ, които следят с интерес случващото се. По-точно една напориста агентка, която май е болна от Рак или нещо подобно, не знам. Някакъв еврейски агент тръгна да разпитва затворника (мислят го за потенциален нов Осама), но се оказа, че Месията знае всичко за него и тайните му, а няма откъде да ги знае...?! И няма да ти казвам как завърши всичко в края на епизода. Уау.
Като цяло има смесица между реализъм и мистика. Много добре се получава, поне засега.
Сега прочетох, че бил спрян?! Защо по дяволите? Станал е неудобен ли нещо или слаб рейтинг? Писна ми вече толкова хубави шоута да махат, а продължават такива, които не си струват да се дискутират дори.

# 640
Изгледах ''A Teacher''
https://www.imdb.com/title/tt10680614/

По едноименния филм, който пък е по роман доколкото разбрах.
Тъжна история. Не знам кой прав и кой крив. Разбира се основната вина е в по-възрастния, за капак и учител. Но не знам, все ми се струва, че не е толкова черна и грешна за колкото я изкараха. В крайна сметка два живота бяха опустошени и така ще е завинаги, уви. Можеха да се постарят повече с психологическата страна на връзката, някак си доста неща останаха недоизказани/показани. Актьорите се справиха много добре.

Да, по-виновна е тя, че се нахвърли в такова приключение като хлапачка.
Скрит текст:
Нали и накрая си призна, че с мъжа й не вървели нещата и може би така искала да приключи брака си с него, но не трябваше така да се възползва от момчето. Трябваше да се спре и да помисли за последствията, но така нямаше да го има сериала. Smile
Ами бюджета сигурно е бил толкова, 10 серийки по 20 и няколко минутки, но се разбира основната идея де. Тъжен, но добър финал, хареса ми последния им разговор.

# 641
  • София
Захващам се и с ''Викингите.''
Че този уикенд излиза 11 епизод от последния 6 сезон, а го бях зарязал на паузата на 5 сезон. Т.е. чакат ме 10 епизод от сезон 5 и 10 епизода от сезон 6. Дано се вредя поне за епизод 12 идната седмица. Grinning

И епизод 2 на ''Месията'' бе много интересен.
Като го гледам си се чудя дали ще се наблегне върху това колко големи циници сме станали хората и колко много сме загубили истинската си вяра. Гледам хората са по-склонни да повярват на най-откачената конспиративна теория, но не и да се прегърнат някое истинско чудо или добрина, просто защото е чисто добро. Разбира се няма как да няма съмнения, че всичко това може и да е постановка, но не вярвам, мисля че идеята на шоуто е съвсем различна, но ще видим де, в началото съм.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 21:59 от Diavolo

# 642
Diavolo, чакам разбор и за последната 10та серия на Месия, че аз нещо пак не схванах...

# 643
Нищо ново не ме грабва
Върнах се на 1 епизод на Магьосниците и се хиля Joy Еми рядко попадение е, жалко че приключи

# 644
Кои са тези Магьосници?

Аз изгледах The Outsider. Дано да има втори сезон....

Сега започнах Bosch. Първи епизод ми хареса, ще видим по натам. Полицейско-детективски ми се вижда поне от изгледания епизод.

Общи условия

Активация на акаунт