Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
The Outsider гледам сега, 2 еп. Много странен, но интересен. Някой с отзиви за него?

# 616
  • Карнобат
Епизод 5 на ''30 сребърника'' бе много добър.
Цялата трактовка за Бог и сатаната, за падналите ангели е много оригинална и различна от болшинството фили и сериали по темата.
А и героите са много топлокръвни и ти стават симпатични или антипатични. Лесно се привързваш към тях.
Изобщо, една от най-приятните изненади на годината за мен. Simple Smile

Пуснах тема за филм на 2020 г. за всеки, който желае да възродим една традиция.
срок, три седмици напред.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1283376

Наистина ударен епизод и все повече се замислям, че представя много добре въпросите за Дявола и Бог. Започна не уверено, но набра скорост и нямам търпение.Наистина нямам търпение за новото епизодче. Дали ще има втори сезон или ще приключат обещаващо?

# 617
  • Вестерос
Книгите са много приятни. Сериалът е красив. Кралицата е потрес. Тези екзотики придават пародиен вид, вместо приказен
Не ми хареса, че разкриха мистерията Wink
Аз още от втори епизод познах кой ще е Grinning

Изгледах, като цяло ми хареса! Дано да филмират и другите книги.

# 618
  • Mediterraneo
El desorden que dejas- испански мини сериал на Нетфликс.

# 619
  • Карнобат
Аз започнах "Месията" на Нетфликс и за сега бива,но ще се радвам ако някой го е изгледал да си даде мнението.

# 620
Аз започнах "Месията" на Нетфликс и за сега бива,но ще се радвам ако някой го е изгледал да си даде мнението.
И аз в момента го гледам. На 5ти епизод съм и ми харесва. Интересен ми е.

# 621
  • Карнобат
Благодаря ти Heart Определено ще го налазя и ще го изгледам тези дни.И на мен ми се видя интересен,но много късно снощи си го пуснах и не рискувах да изгледам още един епизод,че ако ме увлече и ще осъмна Simple Smile

# 622
Гледах Olive Kitteridge - (4 епизода) минисериал, хареса ми.

# 623
Благодаря ти Heart Определено ще го налазя и ще го изгледам тези дни.И на мен ми се видя интересен,но много късно снощи си го пуснах и не рискувах да изгледам още един епизод,че ако ме увлече и ще осъмна Simple Smile
Хахах..и аз така снощи го започнах и на 5ти епизод спрях, че стана никое време 🙂
Довечера продължавам с гледането ♡

# 624
Ми и аз да го почна тогава Simple Smile
Мислех да прегледам новия Spinning Out , някой с отзиви?

# 625
The Outsider  - до средата съм. Препоръчвам за фенове на Стивън Кинг.

# 626
  • Варна/Лондон
Снощи случайно попаднах на '' Игра на выживание Сезон 1''по филми 7, и до среднощ гледах. Брутален, с динамично действие и интересни обрати. Харесвам руско кино, и тук добре да го пипнали сериала. Определено не е за всеки, има доста.. гадни работи.
Другия който също изгледах на един дъх е скандинавски, моята слабост за сериали с убийства😁 Midnattssol Season 1 / Среднощно слънце Сезон 1 (2016), и тук6не са се изложили, заплетени сюжет, обрати, и брутални и натурални сцени.

# 627
  • срещу двата комина :)))
И аз гледам “30 монети” и много ми харвсва, всеки епизод е по-добър от предишния. В същото време започнах и новата Сабрина, кото е много различна от очакваното, но пак ми допада 😂
А, и последния сезон на Короната 😊

# 628
Мнооого е зарибяващ този Месия Simple Smile И аз стигнах до 5та серия. Малко са ми кратички епизодите и много бързо свършват. Ще има ли 2ри сезон?

# 629
  • София
Започнах и аз Месията. Пилотния епизод е много добър. Много. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт