Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 352
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Изгледах и финалния 4 сезон на Mr. Robot
https://www.imdb.com/title/tt4158110/

За шоуто мога да кажа, че е едно от най-добрите, които изобщо съм гледал. Последния сезон също бе много силен, а финалния сезон буквално ме шокира. Оказа се, че този Елиът
Скрит текст:
който гледахме през всичките тези епизоди не е истинския Елиът, а истинския така и не го видяхме, видя го сестра му, когато в последния кадър отвори очи.
Ако някой не е гледал сериала задължително да го направи. И да се абстрахира от философията на анархизъм, която ни залива, за да се наслади на всичките му достойнства в актьорска игра, сценарий, диалози, монтаж и сценография. За съжаление някои неща така и не се изясниха, но явно нарочно бяха оставени така от Сам Исмаил.
-
8.5/9.0

# 601
The Stand - по романа на Стивън Кинг доста актуален предвид тематиката. Свръх заразен вирус заразява и убива  населението.
Normal People - много ми хареса, истински, чудесна игра на главните актьори.

# 602
  • София
Той вируса е само фон/средство... В смисъл не очаквайте да се обръща някакво внимание на самия вирус като вирус. Съвсем друга е играта.

Изгледах и епизое 2 на ''The Stand''
Ами все така разочароващо. Провал е до тук шоуто, поне за мен лично. Жалко, Стивън Кинг не заслужаваше това като краен продукт спрямо една от най-емблематичните му книги.

# 603
Mr Robot го харесах само първия сезон. Наистина силен сезон. С мъка го изгледах до края на втори или трети, не си спомням. Опитах се и заради Грейс Гъмър, но вече ми беше досадно и спрях.
Това с "истинския" Елиът и героя на Крисчън Слейтър е такава измислица. Доста измислени сцени имаха двамата.
Normal People ми е толкова на сърце. Така да си паснат и да го изиграят толкова истинско. Бяха много сладки.Simple Smile

# 604
Къде го гледате The Stand?

# 605
Последните няколко дни открих за гледане около десетина сериала,но ги карам бавно,за да имам за по-дълго време за гледане.Че освен европейски и американски,съм си набелязала и десетина корейски сериала.Отделно са филмите.

# 606
Къде го гледате The Stand?
Замунда

# 607
  • Germany
Коя Селена гледаш?
Не смея да пусна Бриджъртън. С тоя ъъъ главен.
А, много си е хубав главния Grinning Аз го изгледах, направо бях на пазара за булки в Англия Joy Шегувам се. Сериалът е красиво направен, дворци, хубави костюми, прически, секс. Не е в сериозен стил, няма дълбоки драми, приказен и романтичен, представен по един забавен начин. Идеален за Коледните дни, когато ти се иска нещо леко, романтично и ненатоварващо. Различните раси в случая са внесли екзотичност, по никакъв начин не е акцентирано върху този аспект. Отпускащ и женски сериал, за тези, които харесват филми, показващи англйските аристократи.

# 608
  • Свищов
И аз го почнах Бриджъртън, ама ми върви леко мудно. А много харесвах книгите. Ще се изгледа, но за мен 1 подобна книга разтегната в 8 серии по 1 час ми е твърде много.

# 609
  • Sofia
+1 за „The Queen's Gambit“, хареса ми. Дори си мисля, че е един от топ сериалите за тази година. За мен интересен сюжет, макар, че съм далеч от шаха. Обичам да го играя, но съм в ролята на посредствен играч, но страстта към победа ми е доста позната, както и разочарованието от поредната загуба.  Допадна ми играта на Ан Т-Джой, естествена в ролята на гениален и бляскав аналитичен ум, в унисон с пропаданията, болката  и безпътицата от разбития вътрешен емоционален свят. Красиви и детайлно пресъздадени фешън облекла, декори и обстановка.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 12:06 от Lady Royal

# 610
  • Вестерос
Бриджъртън го почнах снощи, днес продължавам, до средата съм.
Не съм чела книгите, разбрах, че са 8 и всяка е за едно от децата Бриджъртън. Не ми пречи цветнокожия главен актьор- Дукът. Дразни ме цветнокожата кралица на Англия! Както и всякакви из кралския двор. Но това с кралицата е голяма простотия!

# 611
  • Свищов
Точно днес четох, че кралица Шарлот всъщност е имала някакви африкански гени. За това ми се струва правдоподобно, макар и преувеличено.

# 612
  • София
Епизод 5 на ''30 сребърника'' бе много добър.
Цялата трактовка за Бог и сатаната, за падналите ангели е много оригинална и различна от болшинството фили и сериали по темата.
А и героите са много топлокръвни и ти стават симпатични или антипатични. Лесно се привързваш към тях.
Изобщо, една от най-приятните изненади на годината за мен. Simple Smile

Пуснах тема за филм на 2020 г. за всеки, който желае да възродим една традиция.
срок, три седмици напред.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1283376

# 613
Книгите са много приятни. Сериалът е красив. Кралицата е потрес. Тези екзотики придават пародиен вид, вместо приказен
Не ми хареса, че разкриха мистерията Wink

# 614
Гледах "Малки пожари навсякъде". Много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт