Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Любимата ми Никол Кидман, разбира се е просто блестяща в "Отмяната". Нямам търпение за епизода в понеделник.
Очаквам и новия сезон на "Тъмните му материи", както и новия сериал с Пени от "Теория за големия взрив" - "Стюардесата"

# 136
  • Вестерос
Днес е пуснат 1 епизод на 8 сезон на Mom, НО без Кристи! Ана Фарис напусна шоуто...

Също мин. седмица почна новият сезон на American Housewife, но бях неприятно изненадана, че са сменили детето, което играе Анакат. Новото хич не ми се връзва.

# 137
Днес е пуснат 1 епизод на 8 сезон на Mom, НО без Кристи! Ана Фарис напусна шоуто...

Е, бравус...!
Дано се появи някоя забавна като нея....

# 138
  • Бургас
Изгледах двата епизода на "Отмяната". Стряскаща, някак плашеща и дистанцираща красота - откривам я и в началните кадри на епизодите, и в ин/екстериорите и в обаятелната героиня на Никол Кидман... Впрочем забелязахте ли, че началната песен се изпълнява от самата Кидман; който харесва "Мулен Руж", вероятно е разпознал гласа й. Текстът на песента, съчетан с началните кадри дали е намек за нещо в детството й?! Бащата на Грейс си е мистерия. Mag Синът й - прекрасно и мъдро дете; обикнах го! Детектив Джо Мендоса - интригуващ! Flushed  Заслужава си да се разсъждава върху смисъла на заглавието на книгата "You Should Have Known" и филма "The Undoing"...

Скрит текст:
Относно убиеца - не мисля, че е съпругът, би било прекалено лесно... Но дали не е също толкова предвидимо, ако се окаже  тя? За момент си позволих да допусна, че може и да е момченцето на Елена ; ако пораженията не бяха толкова брутални бих допуснала дори самоубийство...Елена Алвес ни беше показана като достатъчно психотична и обсебваща, за да накаже някого като се самонарани, но дали това е цяостната картина не знаем. Сузане  Биер е много интересен, проницателен и обичащ да бърка дълбоко в раните творец, така че очаквам драстична развръзка. Но го казвам без да имам ни най-малка представа от литературната основа и колко близо  до нея е сериалът.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 23:44 от lady Koup

# 139
Свърших Техеран и съжалявам,но последните две серии ми доскуча и направо вече нямах търпение,ако трябва,всички да се изтрепят взаимно и да се свършва.Като цяло,слаб сериал,в сравнение с други,които съм гледала.От едно до десет,бих му дала оценка,например 6.Просто не ме грабна.

# 140
Благодаря на хората, които препоръчаха The Queen's Gambit, много е интересен.

# 141
Свърших Техеран и съжалявам,но последните две серии ми доскуча и направо вече нямах търпение,ако трябва,всички да се изтрепят взаимно и да се свършва.Като цяло,слаб сериал,в сравнение с други,които съм гледала.От едно до десет,бих му дала оценка,например 6.Просто не ме грабна.

А на мен страшно ми хареса, последната серия беше върха! Даже почнах да го гледам пак отначало и се надявам да има втори сезон, доста линии останаха отворени.

# 142
  • София
Romulus
https://www.imdb.com/title/tt10405220/?ref_=nv_sr_srsg_0

продукция на Скай Италия. Любопитното е, че езика е латински
исторически/драма. Изгледах първите два епизода. Има ги в торентите и в HBO GO
Не е 'уау' но ми бе интересно и със сигурност ще догледам шоуто. Препоръчвам.
Става въпрос за легендата за Ромул и Рем, за създаването на Рим и т.н.

# 143
Благодаря на хората, които препоръчаха The Queen's Gambit, много е интересен.

и аз така , снощи изгледах 1и2еп. до 02блях

# 144
  • София
Завърших Родина / Patria / https://www.imdb.com/title/tt6625730/
С една дума - изключителен! И милион думи са нищо за този сериал! Пълно 10 от 10! Ако го гледах сам, можеше и да ревна като нищо на финала...

Също приключих и Бьорнстад/https://www.imdb.com/title/tt9677638/
Хареса ми, добър общо взето, но и бая дървен по скандинавски, ако мога така да го опиша.

# 145
"Развод" със Сара Джесика Паркър. На моменти ми е скучен, но ще го догледам.

# 146
  • Вестерос
Aз пък едвам избутах 3 епизода на Третия ден .... Чудя се дали да се мъча с другите три.

Загледах по тв рекламата на Helstrom и го дръпнах. Ще пиша как е.

# 147
  • София
Фокс ще излъват Хелстрьом от 19.11 Simple Smile

А аз изгледах и последния епизод от първи сезон на Бьорнстад.
Хареса ми. Като цяло много добро шоу, много.
Оценка 8/10

за финалът
Скрит текст:
оф, добре, че не го уби. Знаех си, че ще стреля встрани от него. Но си мислех, че след това той ще си признае ама отпращиха с таткото към другото градче. Като цяло всичко завърши много реалистично. Общо взето точно така е най-вероятно да се развият събитията и в живота. Не е справедливо, но животът рядко е справедлив.

Въпрос към челите книгите и гледали сезона
Скрит текст:
Така свършва първата книга ли? Как се прекратява разследването, тя стреля покрай него, той се напикава от страх и после с баща му заминават за другото градче да играе хокей там. Или сериала обхваща и двете книги?

# 148
Мнението ми е подобно. Много силни първи епизоди, но в средата ме изгуби. Три дни бутам последния епизод по няколко минути и още не съм го изгледала.

Разочарована съм от сериала по книгата на Харлан Коубън The stranger  . Слаб. Записът също не ме грабна-някак прекалено нагласена история, нереалистична ми се стори.
Учудващо ми допадна Emily in Paris Blush
Гледам  Джак Раян и Добрата битка. И двата биват.
Интересен ми е The Undoing, макар че нещо в Никол Кидман ме дразни , а много я харесвам по принцип. Ще го следя.

# 149
Препоръчвам "Мис скарлет и херцогът", приятен за гледане и разтоварване.

Общи условия

Активация на акаунт