Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Поредицата, на която е базиран, е сред най-известните исторически любовно романи от последното десетилетие. Simple Smile Обаче никак не е верен на епохата!!! Очевидно е защо, предполагам...

# 121
  • Вестерос
Не съм го гледала, но мисля да гледам сериали. Мерси, че сподели Simple Smile)) Четох в другата тема, че са вкарали цветнокожи за герои пак...

Хепи, как сe казват романите? Не ги знам ѝ тях, а уж следя Grinning

# 122
И китайци. И расите се игнорират - т.е. просто ще трябва да приемем, че тъмнокожите и азиатски дами и господа са били нещо обичайно и често срещано във Викторианска(или Джорджианска?) Англия.

# 123
  • Вестерос
Китайци? Е това ме втрещи Grinning

# 124
Ами, мернаха ми се в трейлъра, може и корейци да са...

Бих гледала корейска версия на Гордост и предразсъдъци, ама действието да се развива в Чосон, а не в съвремието. Дали има такава, трябва да потърся...

# 125
  • София
Не съм го гледала, но мисля да гледам сериали. Мерси, че сподели Simple Smile)) Четох в другата тема, че са вкарали цветнокожи за герои пак...

Хепи, как сe казват романите? Не ги знам ѝ тях, а уж следя Grinning
“Bridgertons“, поредицата е на Джулия Куин. Чела съм я хиляди пъти и това пресъздаване на образите не би ме спряло да гледам сериала, но..... ме втрещи!

# 126
  • Вестерос
Мерси, ще ги потърся Simple Smile

# 127
https://chitanka.info/serie/bridgertons
Да, точно така...а в Инстаграм и не само де, само суперлативи за сериала...кой ли смее да напише нещо...

# 128
Азиатката с чадърчето изглежда е само за трейлъра (т.е. за екзотика), в каста в ИМДБ няма китайско или корейско име. Обаче виждам няколко индийски имена: https://www.imdb.com/title/tt8740790/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

# 129
  • Вестерос
Благодаря ви, свалих ги, вече може да затварят пак държавата, ще има како да чета, за да се готвя за сериала Simple Smile

# 130
Ако ти харесат, да знаеш, че има още книги на английски Simple Smile, за всички братя и сестри Simple Smile Всъщност на мен тези, които не са преведени още, повече ми харесват
Книгите не са издавани у нас, ден превод са

# 131
  • София
Този със сигурност ще го пропусна след като разбрах за каста. Хем не ме кефи и жанра като цяло.

# 132
Е то жанра е доста дамски Simple Smile
Оле,сега пък се изказах пак некоректно...всеки е свободен да гледа каквото иска Joy мир, мир

# 133
И аз така коментирах за Аферата, че е по-женски сериал, а го гледаха и мъже тук. Smile Рут Уилсън пак казала, че "избягала"  от сериала заради интриги и голотията. Нямала право и да обсъжда преди защо е напуснала. Първите сезони наистина имаше много голи сцени и аз си мислех, че всички са ок с това, но не е било така.

# 134
  • Бургас
https://chitanka.info/serie/bridgertons
Да, точно така...а в Инстаграм и не само де, само суперлативи за сериала...кой ли смее да напише нещо...

Ако някой посмее веднага ще го обявят за расист, за това всеки се натиска и си трае. Аз лично за сега се въздържам да го гледам, макар и да обожавам подобен род период драми. Смятам да прочета книгите.

Общи условия

Активация на акаунт