Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
За  "The Undoing"
Скрит текст:
Мислех си, че е възможно наистина убиецът да е съпругът. Ние веднага го отхвърляме като възможност, защото обикновено не е първоначалния заподозрян и  ще е странно да е той, при условие, че са живели заедно дълго време, а тя е психотерапевт и не се е усетила с какъв човек живее. В следващите епизоди  може да ни покажат какво се е случило, за да стане такъв.
Скрит текст:
А дали може да е тя ? Интересно е , че се разхожда точно там и то по никое време

# 241
  • Вестерос
Аз препоръчвам Helstrom . Почти го изгледах. Демони, брат и сестра с демонични сили, баща сериен убиец, обладана майка, тайни братства.

# 242
  • София
Мерси, Тиф, чакам го с нетърпение. Ще си го гледам по Фокс аз. Simple Smile

# 243
  • Вестерос
Аз от рекламата му там се заинтригувах. Оказа се попадение за мен за този жанр.

# 244
Аз препоръчвам Helstrom . Почти го изгледах. Демони, брат и сестра с демонични сили, баща сериен убиец, обладана майка, тайни братства.

Къде го гледа и с превод ли? Мога и с английски субтитри да го гледам, но предпочитам на бг.

# 245
За  "The Undoing" ctd

Скрит текст:
За мен адвокатката е замесена по някакъв начин. Едно че е знаела за уволнението и изневярата и второ че се бърка много. Още от първите минути я заподозрях и защото е по-известна като актриса.

# 246
  • София
Започнах No Man's Land / https://www.imdb.com/title/tt8335218/ и дори само след 3 епизода, вече съм сериозно зарибен. Очертава се много приятен сериал Hands Plus1

# 247
Къде гледате No man's land?

# 248
  • Вестерос

Къде го гледа и с превод ли? Мога и с английски субтитри да го гледам, но предпочитам на бг.
Има го качен целият сезон в замунда, с английски субове го гледам, гледам с бисиплеър, той си ги намира и тегли.

# 249
  • София
Къде гледате No man's land?

HBO GO / Zamunda

# 250
  • София-Младост
Испанският ELite, много е хубав.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 11:37 от Ала-Бала

# 251
Още един глас за "Младият Валандер " , харесва ми !

# 252
  • Пловдив
За  "The Undoing"
Скрит текст:
Мислех си, че е възможно наистина убиецът да е съпругът. Ние веднага го отхвърляме като възможност, защото обикновено не е първоначалния заподозрян и  ще е странно да е той, при условие, че са живели заедно дълго време, а тя е психотерапевт и не се е усетила с какъв човек живее. В следващите епизоди  може да ни покажат какво се е случило, за да стане такъв.
Скрит текст:
А дали може да е тя ? Интересно е , че се разхожда точно там и то по никое време
Скрит текст:
а защо съпругът на Кидман е искал толкова пари? Убитата го е изнудвала ли? Като гледам вдовеца няма вид на разполагащ с пари...

# 253
Скрит текст:
Свърших Техеран и съжалявам,но последните две серии ми доскуча и направо вече нямах търпение,ако трябва,всички да се изтрепят взаимно и да се свършва.Като цяло,слаб сериал,в сравнение с други,които съм гледала.От едно до десет,бих му дала оценка,например 6.Просто не ме грабна.
Мнението ми е подобно. Много силни първи епизоди, но в средата ме изгуби. Три дни бутам последния епизод по няколко минути и още не съм го изгледала.

Разочарована съм от сериала по книгата на Харлан Коубън The stranger  . Слаб. Записът също не ме грабна-някак прекалено нагласена история, нереалистична ми се стори.
Учудващо ми допадна Emily in Paris Blush
Гледам  Джак Раян и Добрата битка. И двата биват.
Скрит текст:
Интересен ми е The Undoing, макар че нещо в Никол Кидман ме дразни , а много я харесвам по принцип. Ще го следя.
Джак Раян на Том Кланси? Или? Аз чакам следващия сезон, както и на Добрата битка.

Чакам Озаркс, и Homeland, Queen of the South, Billions, Vikings, La Casa de Papel, The Morning Show, ... и не знам какво да гледам докато чакам. Новите 2 епизода на Добрият Доктор нещо не ме кефят.
Същият Simple Smile
Homeland приключи.

# 254
  • На топло
За  "The Undoing"
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
а защо съпругът на Кидман е искал толкова пари? Убитата го е изнудвала ли? Като гледам вдовеца няма вид на разполагащ с пари...
За да плати у-щето на по-големия син на любовницата.
Училището е много скъпо частно.
Скрит текст:
A в книгата не само пари проси, но също открадва много скъпи бижута, които са били на майката на Грейс 🤢

Общи условия

Активация на акаунт