Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 423
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Аз Стюардесата я харесах. Още не съм гледала последните два излезли. Но ми е свеж.

# 466
  • Вестерос
Нов сериал от януари по някакво детско.

Fate: The Winx Saga  

# 467
  • Варна/Амстердам
Започнах The Undoing снощи и изгледах първите три епизода. Едва се сдържах да не подпукам всички серии, но оставих остатъка за днес. 😂
Много ми допада засега. Обожавам този тип трилъри. Никол Кидман е невероятно красива! Много ми харесва с рижа коса, а и някои от тоалетите й са уникални! Изненадваща роля на Хю Грант и приятно участие на Доналд Съдърленд. Лили Рейб също е страхотна, с невероятен стайлинг (слабост ми е, родена е на моята дата😂). Действието пък се развива в любимия ми Ню Йорк. ❤
С интерес ще следя след като изгледаш всички серии какво ще напишеш
Хареса ми! А и е само шест серии, струва си гледането! 🙂

# 468
Нов сериал от януари по някакво детско.
Fate: The Winx Saga  
Леле, любимо беше на дъщеря ми!! Ще се гледа. Simple Smile Мерси!

# 469
  • София
Загледах Халифат по Нетфликс,  явно темата за исляма ми е мноооооого далечна, не ми допадна, няма да го догледам.

# 470
  • Варна/Амстердам
Ако ми остане време днес, ще започна испанския сериал, който в момента е под номер 6 в Нетфликс: The mess you leave behind. Изглежда обещаващ-мистериозен трилър от създателя на Елит. Има познати актьори. 😁

# 471
И това изглежда обещаващо, с Брайън Кранстън - Your Honor. Съдебно-криминална драма.

https://www.imdb.com/title/tt7440726/reference

# 472
  • Варна/Амстердам
Изгледах The mess you leave behind и много ми хареса!
Който е фен на испанските трилъри, може да го пробва Simple Smile
Вече е под номер 2 в Нетфликс Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 22:22 от voxxymoxxy

# 473
Изгледах 1ви епизод на "Стюардесата". Тия връщания във времето и разговори с убития не ми допаднаха, но като цяло съм заинтригувана.

# 474
  • Вестерос
Най-сетне се наканих и изгледах Good Omens. Бях го свалила още като излезе. Ееее страхотен е!!! Припомних си и книжката Heart

# 475
  • Карнобат
На този етап "30 Сребърника" оправдават очакванията ми и то след поредния епизод,дори изгледах каченото в hbo go интервю с режисьора и ми хареса като цяло идеята за сериалчето,което май започна да се разгръща Simple Smile Тук вече с две ръце мога да кажа,че си заслужава макар че на моменти малко нещата не са както трябва.

# 476
  • София
Испанците никога досега не са ме разочаровали.
Сериалът е ТОП. Simple Smile

# 477
Изгледах 1ви епизод на "Стюардесата". Тия връщания във времето и разговори с убития не ми допаднаха, но като цяло съм заинтригувана.
И аз реших да го пробвам, но въобще не очаквах това! Не бях чела нищо предварително за сериала, но предвид главната актриса, очаквах нещо съвсем друго! Още се чудя дали да продължа..

# 478
Странен сериал е Стюардесата. Дано финала поне става.
Добавили са Filthy Rich най-накрая в турския сайт, но не знам дали да го гледам, като знам, че е спрян.
Тези, които го гледахте, хареса ли ви?
А и да ви съобщя Helstrom e спрян.
Има новини за Джони Бернтал и Алисия Викандер, главни роли в сериали.
Да пускат тийзъри вече, писна ми да чета кой къде щял да играе.

# 479

А и да ви съобщя Helstrom e спрян.

Те пък тъкмо го пуснаха, сега ще го спират..... Гледах го до половината, хич няма да го доглеждам, щом е спрян.

Next нещо ми се разводни, до 3-4 епизод ми беше много интересен, после нещо изпуснах нишката....

Изгледах двата сезона на Life, хареса ми. Жалко, че няма продължение.

Общи условия

Активация на акаунт