Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна/Амстердам
Започнах The Undoing снощи и изгледах първите три епизода. Едва се сдържах да не подпукам всички серии, но оставих остатъка за днес. 😂
Много ми допада засега. Обожавам този тип трилъри. Никол Кидман е невероятно красива! Много ми харесва с рижа коса, а и някои от тоалетите й са уникални! Изненадваща роля на Хю Грант и приятно участие на Доналд Съдърленд. Лили Рейб също е страхотна, с невероятен стайлинг (слабост ми е, родена е на моята дата😂). Действието пък се развива в любимия ми Ню Йорк. ❤

# 451
Ново шоу, което тръгва в наш ефир от днес:
''Мръсният Джон'' с Ерик Бана (Троя ; Мюнхен)
https://www.imdb.com/title/tt7945720/?ref_=nm_flmg_act_3
Антология. Криминална драма. 8 епизода само е сезон 1. Подновен е за 2 сезон.
По БТВ Екшън, всеки делник от 20:00 ч.
Aз го бях препоръчвала Дърти Джон тук преди. Лятото излезна втори сезон, като първия за мен е много по-интересен. По истински случай.

п.п. има и документален филм за случая от 1ви сезон, също е много интересен.

# 452
Започнах The Undoing снощи и изгледах първите три епизода. Едва се сдържах да не подпукам всички серии, но оставих остатъка за днес. 😂
Много ми допада засега. Обожавам този тип трилъри. Никол Кидман е невероятно красива! Много ми харесва с рижа коса, а и някои от тоалетите й са уникални! Изненадваща роля на Хю Грант и приятно участие на Доналд Съдърленд. Лили Рейб също е страхотна, с невероятен стайлинг (слабост ми е, родена е на моята дата😂). Действието пък се развива в любимия ми Ню Йорк. ❤
С интерес ще следя след като изгледаш всички серии какво ще напишеш

# 453
Joy На някой допада ли му Стюардесата? Малко е странен, но го гледам заради "мъртвия" и ми е интересно как ще свърши.

# 454
  • софия
Свежо Simple Smile За няколко дни го глътнах.
Моите приятели го обвиниха във всички холивудски грехове и са прави, но на мен ми беше приятен.

# 455
  • софия
Joy На някой допада ли му Стюардесата? Малко е странен, но го гледам заради "мъртвия" и ми е интересно как ще свърши.
Днес го подкарах. Тая Куку винаги ми е била приятна и в тоя сериал изгрява отвсякъде.

# 456
The good place е изключително приятен , аз го гледах с кеф наскоро Simple Smile
Дали има Малкълм по нетфлик или хбо го? За приятели знам. Но ми се гледа нещо забавно и ненатоварващо

# 457
  • софия
Никол Кидман си е паднала на ролята: застаряваща американска милионерка, обезобразена от операции. Това се вика дефекта да го превърнеш в ефект. Simple Smile
Иначе сериалчето е ок. Но от звезди от тоя ранг очаквах много повече. Има limited series с напълно неизвестни артисти, режисьори и пр. в Нетфликс с далеч по-оригинални истории.

# 458
  • софия
The good place е изключително приятен , аз го гледах с кеф наскоро Simple Smile
Дали има Малкълм по нетфлик или хбо го? За приятели знам. Но ми се гледа нещо забавно и ненатоварващо
с бащата на малкълм има по нетфликс, ама е натоварващ Laughing Laughing

# 459
Аа мерси, знам за какво намекваш Joy

# 460
Препоръчайте ми хубав сериал. Напоследък всичко което гледам ми се струва боза.

# 461
# 462
  • София
Ozark от по-малко коментираните.

# 463
  • София

Става за едно гледане, но прекалено изчанчен и абсурден за моя вкус. Що годе добре започна, но последните епизоди са разочароващи.

# 464
  • На морето!
Изгледах снощи The Undoing. Очаквах много повече, предполагах много по-дълбока интрига. Но кастът е много добър.

Общи условия

Активация на акаунт