Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тиф, мдам, време е за класациите вече Simple Smile

Аз изгледах пилотния на ''The Stand'' по Кинг.
Книгата е велика, екранизацията от 1994 г. ми е любима, въпреки че нямаха бюджет, а това извинявам се бе някаква бутафория.
Не ми харесаха героите, атмосферата не бе пресъздадена както трябва, а най-големия им гаф е това превърнало се в така модерно прескачане през времевата рамка. Абе направете едно нормално шоу без тези лупинги бе хора. А и не е така по оригинала.
Всъщност най-доброто в целия епизод беше финалът. Няма да издавам какъв е. Просто превъртете на финалния кадър. Simple Smile

# 541
Стилистът на Луцифер е обрал реквизита на Касъл?!
Само нови сериали ли? Малко трудна работа да се сетя за три, които са ми харесали наистина много... Отгледани от вълци го започнах, но така и не го догледах...

# 542
  • Вестерос
Аз не съм чела книгата, даже нямам спомен  да съм гледала и филма, та затова ми хареса серията, малко прескачането беше в повече, да, но пък за схватливите не е проблем това, веднага се разбира.

Само нови, да. Ама можеш и един да предложиш.

# 543
Мога и още в тази тема - сигурно само аз ще ги предложа, но нищо Simple Smile
Девс (Тайна разработка), Спейс форс, Кръвта на Зевс (анимация).

Не можах да се сдържа - снимка от снимачната площадка на новия мини сериал за Ан Болейн - за първи път виждаме актрисата с костюм (наметната с яке):
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 15:09 от pppqqq

# 544
Това жената на Джошуа Джаксън ли беше? Не я харесвам тази жена.
Поне да бяха избрали Бийонсе за ролята. Smile

# 545
  • Вестерос
Подновени
Locke and Key за 3-ти сезон
The Flight Attendant
Virgin River
Servant  за 3-ти сезон

# 546
Благодаря. На върджин Ровър и 2 сезон му беше много. Както обикновено става, хубави книги, кофти екранизация. Яд ме е
Locke&Key не беше много лош, макар и чисто детски за мен лично

# 547
Не можах да се сдържа - снимка от снимачната площадка на новия мини сериал за Ан Болейн - за първи път виждаме актрисата с костюм (наметната с яке):
Скрит текст:
Еб*аси извращението!! Този сериал няма и да го погледна даже.

# 548
Наистина е жената на Джошуа Джаксън, сега проверих, не знаех този факт. На мен той винаги ми е изглеждал грозноват (очите му са прекалено раздалечени и формата на главата му не ми харесва - реших да конкретизирам Simple Smile ), не разбирам какво му харесват. С госпожата си отиват.

Сега видях нещо, което ми изглежда готино, затова споделям - от Туитър:
Скрит текст:

# 549
Хубав си е Джошуа, не е красавец, но е хубав. С Даян си подхождаха повече.

# 550
  • Вестерос
Ау ама това ли е жена му? Не ми е за него сякаш.

# 551
Ако го срещнана улицата, не бих познала, че е хубав. Даже, преди много години, когатого гледах в Кръгът на Доусън, не знаех че изобщо има някакви фенове.

# 552
Ами не е ама и дете имат.

# 553
Аз пък много го харесвам Джошуа още от времето като участваше в Кръгът на Доусън. Много ми е симпатичен. Не е най-красивият на света разбира се, но е готин.

# 554
И аз първо там съм го гледала, после в Аферата и Пожарите.

Общи условия

Активация на акаунт