Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Вестерос
Aз го харесвам от Fringe!

# 556
  • Варна/Амстердам
И аз изгледах "Стюардесата" и много ми хареса.
Сега съм в търсене на следващия сериал...Nerd

# 557
Аз почнах Селена. Засега е интересно.Simple Smile

# 558

Кажете някой равностоен на Fringe....

# 559
  • Вестерос
Няма, не се сещам Sad

# 560
Евентуално Дарк от по-новите

# 561
  • Пловдив
Болейн цветнокожа...? Persevere

Аз почнах снощи Гамбита, ама нещо не можах да вникна ли...? Как да кажа уау? Или е рано...на 3-ти епизод спрях.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 09:13 от mystic woman

# 562
Тази Болейн ще ме гони в кошмарите ми. И като сме тръгнали ...защо не я направят с азиатски черти или пък да е като индианка...да е по-екзотично....

# 563
Тя и Снежанка вече ще е черна, само и само да няма дискриминация. Понякога се оливат.

# 564
  • addicted
Уокър, тексаският рейнджър с Jared Padalecki - признавам си, напушва ме смях от идеята такава душичка да замества Чък Норис в образ Grinning

Доста от хората, които се виждат в трейлъра харесвам от други места, така че със сигурност ще го пробвам. Изглежда лекичък и неангажиращ.

Коментарите са сладки Simple Smile

Скрит текст:

# 565
В замунда има сериал с Ейдън Търнър - And Then There Were None - TV Mini Series - 3 серии. "И не остана никой" - екранизация по романа на Агата Кристи "Десет негърчета". Малко ми писнаха тия истории тип Убийство в Ориент Експрес. Имаше и някакъв испански подобен сериал. Пуснаха и мексикански Някой трябва да умре.
Скрит текст:
Осем непознати се оказват поканени от съпрузите Оуен във великолепен замък на остров. Когато се събират на масата за обяд, гостите с изненада разбират, че домакините ги няма. А единствените, които живеят тук, е семейство слуги. Точно те пускат на събралите се запис, който обвинява всички в убийства. Непознат глас обещава на всички съответното наказание за извършеното престъпление. Гостите, които не могат да напуснат острова, се оказват в капан. Някой започва да избива всички в замъка.

# 566
Този по Агата Кристи го гледах още преди 2 години, когато излезе. Много точна адаптация, справили са се по изключение.
А за рейнджъра също видях. В една от главните роли (май най-добрият приятел на Уокър) ще бъде Мат Бар (от Кръв и съкровище и Слийпи холоу).

# 567
And Then there Were None го гледах преди няколко месеца. Успяха да задържат интереса ми до края, така че- препоръчвам!

# 568
  • Вестерос
И Уокър ще гледам и по Кристито ще гледам, че съм го пропуснала.

# 569
  • София
Изгледах първия сезон на антологията ''Мръсният Джон''
https://www.imdb.com/title/tt7945720/
криминален/драма/трилър
Хареса ми, макар че на някои може да им се стори скучен.
От чисто психологическа гледна точка ми бе любопитен, особено като знаех, че е по-действителни събития. Не мога да повярвам, че има толкова нагли и безочни хора. И как винаги се измъкваше и никой нищо не можеше да му направи на психото. Ама ето, дадоха как още като малък му бе обработен мозъка и то от собствения му баща. Тази актрисата дето играе в главната роля не ми хареса. Още от ''911'' ме дразни. Голяма флегма е. Дъщерите и бяха Ок. Но Ерик Бана бе просто страхотен.
Препоръчвам, но си имайте едно на ум, че може и да не е вашето.
7.0/7.5

Общи условия

Активация на акаунт