Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 363
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Гледах White House Farm - криминална история по истински случай, направена по най-добрите традиции на английските сериали. Качили са сериите в замунда, но още няма превод.

# 586
Аз да изкажа учудването си като разбрах, че Бени от The Queen's Gambit е русото момченце от Love Actually Grinning

# 587
Днес пуснаха Bridgerton. Tada Аз си гледам още Селена. Simple Smile
Има и документален сериал за Анитта - може да го превъртя и него. Notes

# 588
  • Sofia
Аз да изкажа учудването си като разбрах, че Бени от The Queen's Gambit е русото момченце от Love Actually Grinning

В 3-ти епизод и аз разпознах сладурчето от "Love Actually". Продължавам с 4-те епизод и за сега  Гамбита  е доста зарибяващ.

# 589
И този, който помогна на Бран да намери Триокия гарван Simple Smile
Какво му харесахте на Гамбит-а - наръчник за клишета и с нелеп финал Grinning

# 590
  • на малък остров в океана
И аз нещо не можах да му се възхитя. Може би, защото след толкова хвалене очакванията ми бяха големи. Не е лош, но не е моят.

# 591
  • Вестерос
Аз толкова се заплених, че гледах 25 видео в тубата как разиграват последната партия шах. До средата е истинска партия на финал, другото го измислят сценаристите с помощ на гросмайстори. Grinning Мога да споделя, ако има желаещи.

# 592
  • София
Може ли да споделите това видео? Благодаря!

# 593
https://www.youtube.com/watch?v=oIMaTKOZG-8&t=488s

Diavolo беше дал линк по-горе,
Гари Каспаров избира тази партия за финална,
като променя някои ходове по свой избор,
ролята на Богров са предложили  първо на него, той е отказал,
преложили са я и на Василий Иванчук- шахматистът от истинската партия,
той се е поколебал за около седмица, след което е отговорил,
но те са намерили вече полския актьор....
-
Все още малко съм изгледала и аз,
но сериалът ми прилича на детска приказка засега- измислено и свръхдраматизирано, но плашещо,
дървено действие, никакви диалози...

# 594
  • Вестерос
Чарът не е в диалозите в сериала, нито в някакъв екшън, ако някой ги търси, да не го гледа.

Това е видеото, да. Аз го намерих в тубата, пропуснала съм, че Диаволо го е пускал.

Пуснали са целият сезон на

# 595
  • София-Младост
https://www.youtube.com/watch?v=oIMaTKOZG-8&t=488s

ролята на Богров са предложили  първо на него, той е отказал,

Странен ми е превода, защото гледах сериала свален от Замунда...толкова ясно се  чува името Боргов...но преводача решил, че ще е Богров. През цялото време все за Долни и Горни Богров се сещах Grin

За Бени и аз бях учудена, но не го разпозха, четох  кой играе:)

# 596
  • Бургас
На мен ми хареса цялостната стилистика, цветовете, декорите. Всичко беше изпипано до последния квадратен сантиметър. Операторското майсторство, осветлението и режисурата също. Музиката също беше точно на място и песните бяха много добре подбрани. Един сериал не е само актьори и диалози. Има много други направления, а тук всичко беше някак в симбиоза.

В моите субтитри си пишеше Боргов.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 21:16 от Irene Adler

# 597
  • софия
баси кефа

# 598
Коя Селена гледаш?
Не смея да пусна Бриджъртън. С тоя ъъъ главен.

# 599
Тази https://www.imdb.com/title/tt9421868/
Главната много ми прилича на Анджи Сепеда от теленовелите. И името й е някакво странно Christian Serratos, помислих, че е транс и търсих инфо ама не, така я кръстили и тя си кръстила момичето Волфганг. Joy
Bridgerton мисля да го гледам ама не знам кога. Само ми се трупат сериали и не ми се почва нищо. Smile
Някой доволен ли е от Короната със сезона за Даяна? Разбрах, че костюмите и прическите са едно към едно. Историята как е, интересно ли беше за гледане?

Общи условия

Активация на акаунт