Азиатска козметика и грим 19

• 43 436
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
В пейпал имам моя адрес и два от адресите на ггбг, досега нищо не са ми искали и не съм имала проблеми от тяхна страна, освен забавянето на един рефънд.

# 106
  • Prismatica Aerie
Аз не съм добавяла адрес на превозвач в PayPal.

# 107
Като посочиш адрес за доставка, ПейПал го запаметява, но не го приема за "домашен" адрес.

# 108
  • София
Явно нещо не съм им симпатична значи Confused Или пък наисистина има опити за пробив по акаунта...При всички случаи е много досадно мине се не мине и да ти спират акаунта Confused

# 109
  • Prismatica Aerie
Cookiez, обади им се и разбери защо се случва това.
Аз имах постоянни проблеми с обновяване на картите и с обаждане реших проблема.
"Click Help & Contact at the bottom of the PayPal home page and then click Call Us"

# 110
Обръщам се с молба към Виола -  корейците предлагат ли масла или маслени бленди, по подобие на Аура Касия, които се предлагат в Iherb

# 111
Cookiez, от години ползвам плащане само с пейпал, в профила ми е регистриран домашния адрес и то написан точно по начина, по който ми е в личната карта, сметки и тн. При плащане се запаметява някакъв адрес за доставка, но до сега никога не съм имала проблем. Плащала съм с моя пейпал и на профили със съвсем различно име и адрес. Един път ми бяха блокирали профила и искаха потвърждаване на идентичност, за да го активират, но причината беше, че от някой сайт се бяха пробвали да изтеглят повече пари от необходимото и от банката издател на картата я бяха блокирали.

pipi554, никога не съм проверявала, защото честно казано на западния пазар има прекрасни производители и съм много доволна от маслата, които ползвам в момента.
Скрит текст:
Освен тези от iherb, последните години ползвам много маслата на Tisserand, поръчвам ги от Англия с превозвач. Това е фирма с дългогодишна традиция, Робърт и Маги Тисеран са едни от основателите на съвременната западна аромотерапия и създаването на готови блендове. Горещо препоръчвам Simple Smile Предлагат се и в Zoya, но в оригиналния сайт са на по-добри цени, разбира се.

# 112
Привет-мривет! Идвам с ревюта на няколко продукта, които тествам от известно време и мисля че мога да дам категорично мнение:
Etude House Perfect Cleansing Oil #Strong and Perfect Cleansing -
Скрит текст:
веднага подчертавам, че става въпрос за олиото в оранжева бутилка, понеже имат такова и в жълта. Взех го понеже е често хвален продукт из блоговете, а редовната му цена не е никак висока.  Много добро без да е нещо уау. Сваля отлично грим без да дразни кожата или очите. Супер приятно усещане има при масажиране, направо като сатен, голям кеф пада. Grinning Мярнаха ми се няколко мнения, че върви бързо, но не ги споделям - помпата си пуска стандартно количество и олиото върви не по-бързо от други свои събратя с подобни мл. Нямам идея как е откъм състав, но стига да не ми изсушава или запушва порите, не се вглеждам много в него щом става въпрос за измивни продукти. Мирише много приятно на ябълки(?) и ми действа ароматерапевтично. Препоръчвам с две ръце.
NEOGEN Azulene PH Soothing Cleanser -
Скрит текст:
супер приятна гелообразна консистенция + ниско пх + икономичност + лек, халюциногенен цитрусов мирис (който и досега не мога да определя дали наистина го има) + умерена пяна + добро почистване въпреки въпросната умерена пяна е равно на? Новата ми почистваща любов. Ей, значи, обичам си Неоген и т'ва е, братче. Няма продукт на марката, който да съм пробвала и да не ми е харесал. И този препоръчвам с две ръце, но добавям и два крака. Шегата на страна, ако го мернете на промоция, стреляйте, няма да съжалявате. Много е добър.
AC7 Tisha Spot Serum -
Скрит текст:
спешна покупка от БГ сайт след зверски обрив от неподходяща козметика. Работи, при това страшно бързо и не само повърхностно. Изключително ефективен е при затворени комедони. Дали е от игличките, които ги "пукат" или от нещо друго, не знам, но на сутринта, пъпките са се превръщат в избили гнойни пъпки, които дори няма нужда да изтискаш - просто минаваш с измивен гел и гнойта сама пада. Излекува ми напълно обрива по челото за 10-тина дни. Черна магия ли е, нещо друго ли е, нямам идея, но е факт, че това е най-ефективният продукт срещу пъпки, който съм ползвала, измести дори любимия ми Cica гел на Dr. Jart. Като единствен и доста сериозен минус отчитам болката до към 6-8 часа след нанасяне - кожата наистина боде много неприятно, там където е нанесен гела, и слагането на следващи продукти става със стискане на зъби. Но! Трай бабо за хубост, както казват. След такива резултати, вече даже не ми мигва окото.

COSRX Hydrium Watery Toner -
Скрит текст:
базов тоник, насочен изключително към хидратация. Върши си идеално работата - лек, нелепнещ, неароматизиран, истинска чаша вода за лицето. Какво повече да каже човек? Стане ли въпрос за спф и тоници, корейците и японците нямат равни.

Nacific Green Pair Plus Clear Cream -
Скрит текст:
идеален гел крем за смесена кожа през зимата...ако изключиш убийственото количество етерични масла в състава(цели 6!!!). Често казано съм изумена как досега не развих алергия, явно наистина не ми действат. Но да, ако изключиш това, наистина е много добро попадение, особено зимата - усеща се някак подхранващ и мазничък, но подхранващ и мазничък като за смесена кожа. Тоест не е баш воднист гел, а е по-... ъ, как да го обясня? На английски имат една дума, substantial? Мисля, че това го описва най-точно, но убийте ме,не мога да изнамеря еквивалент на български. Изключително лек, но в същото време имаш чувството, че наистина мажеш нещо. За нормална кожа, става само лятото (евентуално), за суха ще е недостатъчен целогодишно.

Dear Klairs Rich Moist Soothing Serum -  
Скрит текст:
 отново много добър, substantional хидратиращ серум, една идея по-гъстичък... и отново потенциално съсипан от твърде много етерични масла. Всъщност, сега като се замисля, май именно те придават това усещане за substantional дето не мога да го обясня. Неароматизиран и супееер икономичен, имам чувството, че го ползвам от сигурно една година вече, писнА ми Grinning.  Не си заслужава обаче редовната цена, защото прави именно това - хидратира. Има далеч по-евтини опции на корейския пазар със същия ефект.

MEDIHEAL Masking Layering Ampoule сини и лилави опаковки -

Скрит текст:
често казано, безсмислен продукт. Имат добър състав, добър ефект, но са крайно нерентабилни. Скъпи, а свършват бързо. Една ампула стига за около 20 слоя (1 слой=10 капки), общо са 3 ампули в опаковка. Сините са хидратиращи, лилавите са за контрол на себиума и "свиване" на порите. Взех ги от любопитство, но в съотношение цена:количество:ефект, не си заслужават дори и за ударна терапия. Не ги препоръчвам, има далеч по-изгодни продукти, в които да си вложите парите.

Това е засега, ако се сетя нещо друго, ще добавям. Червената маска на Isntree сме коментирали мисля (много добра, върши това което пише на опаковката, добър състав, икономична, т.н), Aqua Sun Gel на Missha също (поредна опаковка, незаменима за смесена кожа дори и зимата с добра хидратация отдолу, но съдържа алкохол). И последно... пептидния серум на Wellderma, него честно казано нямам идея защо го ползвам, но е приятен, лек и неароматизиран и ме оставя с усещането, че понеже е пептиди, а аз съм на 22, никога няма да остарея.Grinning Joy

Това е засега. Сори за дългия пост.

Изчезвам.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 02:08 от Reddish Brown

# 113
Момичета, скрита разпродажба в Jolse.
http://m.jolse.com/product/list.html?cate_no=1263&page=1

# 114
  • софия
Моля, свиркайте ако хванете код в yesstyle! Blush

# 115
Swetulka, и аз дебна ама за сега няма нищо никъде

# 116
  • софия
Виола, Нали чакахме около 11.11? Ако- не, да гледам ebay. Днес се чудя м/у  есенцията peptide9 volum all in one и Bor-tox ампулата на Medi-peel. Знам, че ампулата е много коментирана тук и всички я имате, ама и есенцията била интересна..

# 117
Есенцията е мултифункционален продукт, трудно може да се ползва с много и различни продукти.
По принцип може да има някакви по-големи намаления, те вече започнаха, но дали ще има код освен този на сайта за 11% няма кой да каже Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 21:19 от Viola Tarakanova

# 118

Някой има ли впечатление от олиото и пянята на Neogen?

# 119
  • Русе
За пяната на Neogen съм писала преди!😍
Любима,свърших 3 опаковки,но ми омръзна!
Лек свеж аромат,добра пяна,прекрасно почиства остатъци от грим без да изсушава и дразни.Икономична.
Нямам забележки!

Само да допълня,че съм я вземала на много по-добра цена!А и спрямо пяната на Heimish,за която писах не е въобще изгодна!

Общи условия

Активация на акаунт