Азиатска козметика и грим 19

• 43 440
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Sodium chloride доста напред в списъка,fragrance и alcohol!😕

Ако това е почистващ продукт всички останали хубавини отиват в канала!

# 541
  • софия
Не, серум е. Имам цялата серия regenerating  royal на Missha и се чудех дали си струваше... Мерси!

# 542
Момичета, аз смятам, че всяко мнение е важно - мнението на Catalano, която споемна за кортикостероидите, ми е полезно, защото ако не ми мине скоро, имам още една опция, която да обмисля. Тя наистина не е казала - хайде, давай, мажи се, просто сподели неин опит, т.е. аз имам още една опция, в случай, че реша да пробвам. Мисля, че е хубаво да се споделя опит, а всеки сам решава да пробва нещо или не, и не трябва да се караме, че някой е споделил нещо.

А за пратката ми - щом на Blixa oт 2-ри дек. утре ще е при превозвач, имам чувството, че моята се е загубила някъде още преди да тръгне... Нямаше да се притеснявам, ако се движеше, но от 5-ти досега да стои на този статус: Sender preparaing item - ми се струва, че нещо не е наред. Другите ми две пратки имаха постоянно движение през 2-3 дни нещо се случваше.

Принципно на някой да му се е случвало да се загуби пратка от Йес? Малко ми е тъжно, защото точно в тази поръчката бяха най-важните ми неща - 3 крема със серамиди и 2 слънцезащити и така с нетърпение я чакам...

# 543
Ползването на третиноин не е ли по лекарско предписание и само с рецепта? Ако случаят е такъв, дерматологът би трябвало да се уведоми за промяната в състоянието.
Пробвай нещо от червената серия на Bioderma, Sensibio за чувствителна кожа. Хубава е.

# 544
Момичета, имам малко странно запитване. Намерих един молив за вежди (в скритата ми кутия с тестери и т.н.) на Etude House, срокът на който е бил до ноември тази година. По принцип откъм кремове за лице, фон дьо тен, червила, спирали и слънцезащити съм изрядна и никога не бих ползвала нещо след обозначения срок, но се чудя за молива дали реално би имало някаква негативна последица?

# 545
Момичета, моля споделете впечатления, ако някой е ползвал Neogen probiotics relief sun essence, подходяща ли е за мазна кожа? И сравнена с Missha sun gel коя е по-лека?

# 546
Момичета, имам малко странно запитване. Намерих един молив за вежди (в скритата ми кутия с тестери и т.н.) на Etude House, срокът на който е бил до ноември тази година. По принцип откъм кремове за лице, фон дьо тен, червила, спирали и слънцезащити съм изрядна и никога не бих ползвала нещо след обозначения срок, но се чудя за молива дали реално би имало някаква негативна последица?

Ако не е бил отварян най-вероятно нищо му няма. Аз постоянно ползвам какво ли не с изтекъл срок и ако не изглежда съмнително няма проблеми. Само слънцезащитата не бих я ползвала година след отварянето, защото там и да няма проблеми с формулата и текстурата филтрите може вече да не работят. Drawing Eye Brow на EH ли е? Този молив е страхотен, купувала съм си сигурно десетина от него и всеки път като го нося получавам комплименти за хубавите ми естествени вежди, хаха.

# 547
Да, същия е. Беше още с предпазно фолио. И на мен ми е любим, много лесно се работи с него. Благодаря 🤗

# 548
  • София
Момичета, коя маска с мед най-много харесвате?
Какво е мнението ви за тази - CosRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask 60ml

# 549
Какво е мнението ви за тази - CosRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask 60ml

Любим продукт ми е, действа много добре на кожата ми. Препоръчвам с 2 ръце.

# 550
  • софия
Аз имам тази на I'm from. Не е лоша,  подхранва кожата, но не бих могла да се намажа вечер, че ще трябва да спя седнала.Blush

# 551
  • Prismatica Aerie
Хубава е, но няма мед в нея. Ако държиш на меда - I'm from  Honey Mask, тя е с отмиване.

# 552
  • софия
Именно, затова казвам, че ако искате нощна маска, I'm from не е подходяща. Blush

# 553
  • София
Благодаря ви, момичета!
Не търся конкретно нощна маска, а просто маска с мед, без значение дали е за ден или нощ. Обичам продукти с мед и прополис много! Имам една гръцка маска на Апивита с мед и серум, корейски, с прополис, но исках да ви попитам и за вашите любими корейски маски.
А забравих - имам и шийт маски с прополис/мед на JM solution - чудесни са!

# 554
Happythought, препоръчвам маската с мед на I'm from, много е приятна, държа я по около час на лицето и резултатът е много мека и приятна на допир кожа. Струва ми се, че е и икономична, имам 3 опаковки от 30g и все още съм на първата, а я използвам от лятото.

Маските с мед на JM Solution как са като усещане? Имам water luminous SOS ringer на същата марка и изобщо не ми харесват, още се подмятат няколко от януари. Някак си ми идват твърде лигави, не попиват изобщо, стои един неприятен  филм на лицето.

Единствените маски, които харесвам, са оригиналните на papa recipe с мед - много леки и приятни, хидратиращи, но в същото време попиват изцяло след сваляне и досега не съм успяла да им намеря аналог. JM solution подобни ли са? Приемам препоръки и за други маски, които са леки и попиват изцяло. Blush Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт