Азиатска козметика и грим 19

• 43 423
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
Много некоректно. Честно казано очаквах да няма курсове януари, защото служителките бяха казали да не поръчвам нищо след черния петък, но не и че няма да приемат пратки. Не знам какво е положението с другите превозвачи, но всички са един дол дренки... Тези с изтегления последен курс ( не помня кои бяха)  също са некоректни. Проверете си какво се случва с превозвача, който ползвате. На Габко информацията беше написана като малка бележка под цяла страница стандартен текст. Дори не са пратили мейл!!

# 586
Ех, че са ужасници тия Габко! Вчера гледах, че последният им курс е на 28-ми и поръчах нещо от Англия, което ще е при тях на 21-ви... как може така... Предлагам да ги залеем с гневни писма, не знам има ли шанс да върнат курса на 28ми...

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 11:10 от tiriti

# 587
tiriti, никога не е имало курс на Габко на 28ми. Още в началота на месеца обявиха, че последния им курс за годината ще е на 19ти. Да не би да бъркаш превозвача? При всички случаи най- добре канселерай ако имаш възможност.

# 588
  • София
GGBG също отмениха планирания курс за 28-ми, защото определено са заринати и не смогват. Но няма такива групости със затваряне на офиса и връщане на пратки. Имат планиран следващ курс от UK на 10.01. Те все пак имат опит с офис в USA, знаят какво да правят, ако няма сделка между UK и EU - процедират си като доставки от трета страна и толкова.
Едно време и аз ползвах Габко, но откакто започна работа GGBG съм техен клиент и определено са много по-добри и много по-гъвкави. Имала съм какви ли не казуси, винаги са реагирали адекватно. Да, сега обработват с голямо забавяне, много нетипично за тях, но пък клиентите им толкова драстично се увеличиха, че е нормално покрай празниците да е ад.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 20:56 от Felis

# 589
Не, аз също се бях объркала така, защото бях чела за курсовете преди празниците, но вчера имаше информация, че последният курс, който тръгва от там е на 28-ми, наистина го пишеше черно на бяло и затова поръчах вчера. Принципно ми казаха, че може и на 18-ти да стигне с Роял мейл, но не е сигурно. Сега се чудя ако стигне на 18-ти дали ще хване курса на 19-ти - ще успеят ли да я обработят?
И другото, което се чудя е, ако Габко откажат пратката и я върнат на продавача, той ще ми върне ли парите, въпреки, че причината не е в него, а в мен (той няма как да знае, че фирма е отговорна). Ако той има разходи за куриера, кой ще ги плати?

Ето отговор от Габко:

"За съжаление от транспортните фирми не могат да потвърдят,
че след 19.12. ще пътуват камиони до изясняване на ситуацията
с търговските отношения между Великобритания и EU.
Поради това курса от 29-ти ни беше отказан.
Съжаляваме за създалата се ситуация по независещи от нас причини."

И още един:

"За съжаление обаче вече има опашки от тирове на ферибота за Европа
и поради ситуацията не е ясно ако тръгнат по-късно тировете кога ще
влязат в EU и дали няма да бъдат задържани на митница
От 23-ти до 27-ми в UK ще бъдат неработни дни и куриерите няма да
доставят пратки.
За нас тази ситуация също е крайно неприятна и молим за разбиране."

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 11:34 от tiriti

# 590
Здравейте. Имам въпрос. Купих си витамин с на TIA'M My Signature C Source и го ползвам от една седмица горе- долу. Исках да ви попитам на вас лепка ли ви серума. Отгоре нанясм Pyunkang Yul Essence Toner, серумът е този - PURITO - Centella Green Level Buffet Serum и най-отгоре завършвам с крема от Pyunkang Yul. Не мога да разбера поради каква причина лицето ми лепне след нанасянето, на който и да е пордукт. Мисля, че е от серума, но не съм сигурна. Вие има ли ли сте такъв проблем. Имате ли идея как да избегна това лепнене. Благодаря Ви Blush Blush Blush

# 591
  • Пловдив
Здравейте,

Искам да си взема продукти за двойно измиване и хидратиращ крем. Спряла съм се на продукти на IUNIK и  MISSHA. Според вас по-добре да взема продукти от една като серия или няма проблем да са ралични марки?

# 592
Момичета, в Златна рибка са пуснали корейска козметика - BEYOND GLOW. Не познавам продуктите на марката, цените ми се виждат високи като за продукти основно за хидратация

https://www.zlatnaribka.com/beyond-glow?mc_cid=2326e78159&mc_eid=a09cca2b6a

# 593
Погледнах почистващо олио 90лв и не продължих въобще надолу. Не е корейска, американска е.
https://beyondglowskincare.com/

Добромира. Д, Витамин С винаги лепне когато се нанесе по-голямо количество, а и трябва да изчакаш известно време преди да нанесеш нещо отгоре.

# 594
Може, не съм гледала обстойно,  Мейла, който получих от рибката е със заглавие " Ново! Представяме ви корейската козметика BEYOND GLOW за съвършена кожа! 

Глобалните лидери в света на красотата и технологията, Farouk Systems, Inc. и LG Household & Health Care, се обединиха, за да създадат високотехнологични, усъвършенствани и модерни продукти за клиентите си по целия свят. Дългогодишни лидери в своята област, двете компании споделят общи интереси в иновациите и етичните стандарти. Комбинирайки умения и знания в грижата за косата и кожата, съвместното обединение на двете компании предоставя на индустрията за красота своята експертност.
BEYOND GLOW Botanical Skin Care е изключителна корейска козметика от най-висок клас, която доставя мигновена хидратация и блясък на кожата. BEYOND GLOW предлага здравословен ритуал, с който ще постигнете максималния потенциал на своята кожа за красота и младежко излъчване. Богата на премиум съставки, BEYOND GLOW е фокусирана върху постигане на видими резултати с лесни стъпки. С ексклузивния Moisture Complex, който съчетава редки съставки като пшеничен кълн и бамбук от корейския остров Джеджу. Запазвайки силата на суровите съставки, ежедневната рутина включва почистване, изглаждане и интензивно подхранване. Създадени от корейски гуру, който използва вековни традиционни корейски рецепти.......''

# 595
... Глобалните лидери в света на красотата и технологията, Farouk Systems, Inc. и LG Household & Health Care, се обединиха, за да създадат високотехнологични, усъвършенствани и модерни продукти за клиентите си по целия свят. Дългогодишни лидери в своята област, двете компании споделят общи интереси в иновациите и етичните стандарти. Комбинирайки умения и знания в грижата за косата и кожата, съвместното обединение на двете компании предоставя на индустрията за красота своята експертност.
Интересно, Farouk Systems, Inc. са Тексаската компания, която произвежда много тачените от мен продукти за коса с брандовете CHI и  Biosilk, но не подозирах че са чак "глобални". LG всички ги знаем какъв конгломерат са

# 596
  • софия
Момичета! Хубава и лоша новина: лошата е, че получих от GGBG инфо, че имам за плащане мито. Хубавата е, че го платих за 5 мин. И да знаете, че има 8 паунда такса на RM.
И за пореден път да кажа колко съм доволна от този превозвач. Ако не сте разбрали, сега доставят в рамките на София безплатно!
Ако се запуши Англия, обмисляли да отворят друг офис, евент. Белгия. Ама това в неофициален разговор..

# 597
  • София
А аз днес питам момчето от GGBG, защо не ми взе такса за доставка до дома, а той понеже е нов, ми каза, че така пишело, но не ми обясни повече. Grinning
А за Габко просто няма да коментирам Triumph

# 598
  • софия
А аз днес питам момчето от GGBG, защо не ми взе такса за доставка до дома, а той понеже е нов, ми каза, че така пишело, но не ми обясни повече. Grinning
А за Габко просто няма да коментирам Triumph
Да! И не че това е най важно в, тази бъркотия, но като прочетох, че са Габко са одрали 17 лв за 3 кг... Просто ми призля!! GGBG са 1,99 на кг.. И да платиш един Еконт до Стара Загора.. Бойкот на тези гадове!

# 599
На Габко цената е 2.40 на кг - защо 17 лв за 3 кг?

Иначе определено мисля да ги сменям, след днешното им изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт