Азиатска козметика и грим 19

• 43 411
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Кореянки, моля кажете какъв е опитът ви с алгинантните маски? По-добри ли са от шийт и крем маските? Кои марки сте ползвали?

# 76
Златна си Viola, откъде ги вадиш тия кодове! Аз съм си инсталирала някаква куца приставка за браузъра, която уж автоматично ти намира всички валидни кодове за даден сайт, ама всъщност нищо не намира... Thinking

Снощи друснах една торба с пари за корейски предпазни маски от ибей. За козметика не ме боли толкова, като харча... ама пък тия маски са много спешъл - леки, може да се диша с тях, удобни, клас - най-висока защита, може да се дезинфекцират (пръскат се със спирт отвън) и да се ползват многократно, без да се намали ефективността им. Само суперлативи чета за тях.
Ето ги, ако някой го интересуват, принципно има и детски размери -
https://www.ebay.com/itm/203155387613
Рових много, но не ги намерих по-евтино. Въпреки че са корейски, масово се предлагат от американски продавачи, с грозна цена за доставка (до Англия).
Кака Юнис е виновна, без дори да ги спомене ме зариби докато я гледах с маската, изглежда много удобна

swetulka, сефте ги чувам... да нямаш предвид modeling mask?

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:34 от blixa

# 77
  • софия
Ами да де,  beauty Ина така им вика.Blush

# 78
Blixa, те ме намират, а не аз тях Grin
От разни чуждестранни форуми и групи най-вече.

Swetulka, супер са алгинатните маски. Много добра хидратация. Харесвам тези на Lundsay и на ANSKIN. Наскоро beauty granny похвали една и съм я мушнала в уишлиста .

# 79
  • софия
Задръстих сайта аз днес.. Виола, и аз от нея се зарибих:blush:
Едно не разбирам:ясно, че има  за еднократна употреба, но има ли вариант с количество прах, който си разтваряш?

# 80
ANSKIN имат големи опаковки и ти си дозираш колкото ти трябва. Със сигурност има и други.

# 81
Аааа ясно, брей ама зор с анг. и руската терминология Grinning
Е харесвам ги, да... ама са скъпи... все пак доста издебнах на големи намаления Sunglasses

От тия три марки, най-много ми харесаха зелените на 23 years old (не съм пробвала още лилавата им). Коментирала съм я преди. Сега чакам от Olive Young някакви други -

# 82
Златна си Viola, откъде ги вадиш тия кодове! Аз съм си инсталирала някаква куца приставка за браузъра, която уж автоматично ти намира всички валидни кодове за даден сайт, ама всъщност нищо не намира... Thinking

Снощи друснах една торба с пари за корейски предпазни маски от ибей. За козметика не ме боли толкова, като харча... ама пък тия маски са много спешъл - леки, може да се диша с тях, удобни, клас - най-висока защита, може да се дезинфекцират (пръскат се със спирт отвън) и да се ползват многократно, без да се намали ефективността им. Само суперлативи чета за тях.
Ето ги, ако някой го интересуват, принципно има и детски размери - https://www.ebay.com/itm/203155387613
Рових много, но не ги намерих по-евтино. Въпреки че са корейски, масово се предлагат от американски продавачи, с грозна цена за доставка (до Англия).
Кака Юнис е виновна, без дори да ги спомене ме зариби докато я гледах с маската, изглежда много удобна

swetulka, сефте ги чувам... да нямаш предвид modeling mask?
Какви са, нищо не ми излиза на линка.

# 83
  • Germany
Тези маски (като на мацката от снимката) са хубави, с ффп2 или 3 защита. В Корея всички са с такива, но те си ги и произвеждат.

# 84
Аз успях веднъж да поръчам от имат и ми бяха много удобни. Но нещо не мога да ги намеря, не знам и как се казват точно.

# 85
  • София
Може и да ги продава някой тук, на изложението в Сердика уикенда даваха такива на изхода, ако си си купил нещо.
https://www.amazon.com/Fresh-Guard-KF94-Face-100pcs/dp/B08H36KW8W

# 86
При мен линка работи и затова не ми хрумва как да го поправя. По заобиколния път тогава - марката е Air QUEEN, пълното име на обявата е Air QUEEN  Premium Quality White Mask For ADULT 20 pcs KF94 Made in Korea. Продавача е getlovsome
https://ebay.com/usr/getlovsome

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:32 от blixa

# 87
Днес и утре Jolse са с безплатна стандартна доставка до Uk. Важи за поръчки над 60 долара.

И да се "похваля" с поредния пример за лудите  цени по бг сайтовете.

# 88
Ха- ха,
Взела съм го за десетина долара, в момента е към 15, с отстъпките да дойде 11-12. И да му платиш само на него ДДС и такси няма как да ги докараш на 70 лв.

Вчера в дм видях 20мл разфасовка на прословутия бб крем на миша за 13 лв, оригиналната, първата или незнам как да я нарека версия. Та почитателите му могат да погледнат, имаше 21, 23 и 25.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 11:01 от zari65

# 89
Здравейте, тъй като за първи път ще поръчвам през YS моля за помощ.
Благодаря на Виола за кода за отстъпка.
Има ле нещо по- специално, което трябва да знам? Ще поръчвам директно до БГ. За 170 долара съм поръчала, ако е от значение).
Редактирам се да питам къде е уловката- и в J и в YS има безплатна доставка до БГ над определена сума? Защо поръчвате с превозвачи?

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 11:51 от parusheva

Общи условия

Активация на акаунт