Азиатска козметика и грим 19

• 43 437
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Аз харесвам шийт Rose Honey compote mask на Мissha. Не е много лигава Blush
Лепне малко,  като всичко с мед, но много я харесвам, защото и подхранва и успокоява, а и  ми мирише хубаво. Ама, аз обичам розовия аромат.

# 556
Момичета може ли мнение за този продукт?

# 557
  • софия
Alex, току-що го получих и аз. Срещала съм мнения, че е по-добър от Night repare нa EL, но съставът му не е нещо умопомрачително.
От друга страна, аз съм доволна от продуктите на secret key. Доста време имах syn-ake и даже повторих някои неща.

# 558
Swetulka,много благодаря за отговора. Аз тепърва се запознавам с тази козметика и много ми е интересно да ви чета. Само да попитам знаете ли от къде мога да го поръчам? Предпочитам български сайтове.

# 559
На The Body Shop маската с мед е много хубава за суха кожа или след терапия с киселини, но цената ѝ според мен е малко завишена. На 30-40% намаление обаче определено си струва.

# 560
  • Бургас
Delisi, при мен от всички ползвани шийт маски, напълно попиват и не са лигави само JUICYFUL Moisture & Calming Matcha Mask, Real Barrier Aqua Soothing Ampoule Mask и Missha Airy Fit Sheet Mask оризовата, но нея вече почти не я намирам.

# 561
  • София
Delisi, аз поръчах пакет от 10 шийт маски на марката, до сега съм ползвала една. Чудесна е! Остава огромно количество серум в пакета след като се извади маската. Поставих го в мъничко стъклено бурканче, остнанало ми от друг козметичен продукт. Поставях си го преди крема, попива добре, има леко лепкаво усещане.
Благодаря ви за предложенията!

# 562
Момичета, да споделя отзив за най-новото ми попадение THE HISTORY OF WHOO Cheongidan Hwahyun Gold Ampoule
Една вечер седнах да чета темичката и мажех ли мажех с третиноин, отнесох се и прекалих с количеството и въпреки, че от дълги години го използвам имаше поражения. На следващия ден забелязах, че пачият ми крак до едното око е забележим и без да правя мимика, след това ми се оформи едно голямо червено петно до външния ъгъл на окото, доста контрастиращо спрямо цвета на кожата ми, след това мястото изглеждаше много сухо, залющено и още беше зачервено. Чудех се с какво да го намажа от толкова голям избор от продукти, и тъй като бях приготвила тестери от ампулата  за скорошно ползване, посегнах първо към нея. Първата вечер намазах директно върху кожата на цялото лици и шия, на сутринта нямах никакво зачервяване, а беше доста притеснително, досега не бях се дънила чак толкова с третиноина. Следващата вечер нанесох първо First Care Moisture Anti-Aging Essence и тогава ампулата.  На сутринта нямах следа и от залющването, сухия участък напълно беше изчезнал. За два дни ампулата направи чудеса, подейства като магия на кожата ми. Сега ме е яд, че имам само 80 тестера от нея. Бях чела хубави отзиви в чужди форуми за нея, но ме притесни това, че ще е малко тежка за мазна кожа. Има много приятен флорален аромат, за зимата и за вечерно ползване за мазна кожа е перфектна. Много добре хидратира, подхранва, успокоява, изсветлява, намалява дълбочината на фини линии и бръчки и както по-горе писах, прекрасна е за възстановяване на кожната бариера.

# 563
  • София
Благодаря за препоръката, Necha!
Ама ... 80 тестера - малко ли са?Simple Smile
Аз намерих в английския ибей ето това (10 броя, £8 ): (това ли е правилната ампула?)

https://www.ebay.co.uk/itm/The-history-of-Whoo-Cheongidan-Hwa-Hy … :6y0AAOSwYXVYyoFS

# 564
Happythought, да това е ампулата. От този търговец 2s.shop  преди няколко дни ми пристигна един пакет с 600 тестера, беше ми сложил и още 30 подарък. Не ми хареса обаче, че не се съобрази с искането ми. Направих една след друга две поръчки за над 130 долара всяка и към двете поръчки му писах да ми изпрати пакетите със стандартна доставка. Той обаче обединил поръчките и изпратил с Федекс, с приоритетна доставка. Пакета пристигна за 4 дни в Англия, пратих декларация пак на Габко и ми изпратиха пратката. Ако поръчваш от него имай предвид, може да те изненада с доставката.

# 565
Necha 50 тестера за 29 евро заслужава ли си,като гледам цените са много странни в нета.В Йес ампулата е струвала 250 евро,а 50 тестера 29 евро...да не са ментета?

# 566
VanessaDE, на тестери е винаги по-изгодно. Случвало ми се е обаче да си взема един околоочен крем лимитирана серия и количество 55 мл, който излизаше по-евтино от тестерите, но това беше защото продукта беше нов и само 2 -ма търговци към момента го предлагаха и на тестери. Пазарувам от едни и същи продавачи, регистрирани от доста години, с много продажби и висок рейтинг. Ако продавача беше нов,  с  малко и нисък рейтинг, и от Китай или друга локация не бих си купила нищо от него.

# 567
Уesstyle са ми шипнали поръчката с п0рното, на 12. Този път учудващо бързо. Явно и те бързат да приключват преди празниците.

# 568
  • софия
Който рискува-пичели:blush:
Ние пуснахме кепенците рано - рано и останахме без него...

# 569
Зари, стискам палци да пристигне бързо при превозвача!
От моите пратки всичко пътува към мен, само една продължава да е на летището и честно казано вече не мисля, че ще я получа навреме.
От Jolse е, поръчана на 1.11, шипната на 13.11 и от 25.11 е без движение със  статус INCHEON, Flight number : LO098
При Габко доставиха вече няколко пакета поръчани и шипнати след нея.

Общи условия

Активация на акаунт