Азиатска козметика и грим 19

• 43 431
  • 780
  •   1
Отговори
# 615
Скъпи,кореянки, нещо ефикасно срещу подпухнали очи и тъмни кръгове, можете ли да предложите? Пачове, крем,пачове+крем? Чудя се дали да тествам безплатната доставката от Jolse до Бг,че до сега все поръчвам до Uk. За
Logically, Skin Wrinkle Targeted Eye  можете ли да споделите отзив,видях в темите,че е поръчван? И любими пачове?

# 616
Пачовете на Berrisom с плацента. Hands Ok Hand Друго не мога да предложа, защото не съм ползвала, но от тези останах супер доволна. Събуждат погледа и така стягат осезаемо кожата, че чак започва да те гъделичка мозъкът.

# 617
А не се ли усеща след тях кожата като суха и опъваща? Питам, понеже и аз имам проблем с торбичките, но в същото време ми е суха кожата под очите и имам фини линии и търся нещо, което хем да намалява торбичките, хем обаче да хидратира добре.

# 618
Ами, аз съм млада и все още по принцип нямам сухота там, така че едва ли съм подходящ  критерий. От това, което помня обаче, са супер напоени и им отнема дълго време (към 30 мин) да изсъхнат, тоест кожата поглъща много продукт. На теб обаче може и да не са ти достатъчни. Околочните на Purito Green Level и Tony Moly Chok Chok ми бяха често препоръчвани като базови хидратиращи кремчета, но нямам идея как се справят с подпухването. Може да ги погледнеш, ако искаш.

# 619
Аз използвам Габиели,  
последния им курс е обявен за 28.12 https://www.uktobg.com/schedule

Вчера ми пристигна пратка от Yesstyle ( до БГ ) пусната на 27.11
С какво пристигат Yesstyle до БГ? Никак не ми се занимава с Бг пощи, но предполагам Standard доставката им е точно с тях?

Моята пратка от yesstyle от края на ноември се приземи директно на митница, а така се надявах да пропусне. Работят и с голямо забавяне от бг пощи, така че си я очаквам в началото на януари.

tiriti, използвам пачовете на berrisom и няма опъване. Кожата остава доста хидратирана, даже избягвам да ги използвам сутрин, понеже се образува филм върху кожата и при нанасяне на грим се получава "кир ефект". Като цяло са приятни пачове, определено кожата доста се озарява и повдига след тях. Моята кожа, обаче, никога не е била суха там, а и съм млада, така че може би действието им има шанс да се различава.

Може да не е корейска козметика, но подпухването боря главно с един серум за околоочен контур на The Ordinary с кофеин. От телефон не ми е удобно да поставя линк, но мисля, че е единствения такъв техен.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 14:42 от Delisi

# 620
Вече ме дразнят ггбг. От миналия понеделник имам една пратка при тях. Не съм ги притеснявала, мина една седмица този понеделник им звъннах какво става. Според тях не съм била задала как да я получа. Добре зададох го. Днес вече петък още я няма. А телефона им от 2 дена дава нонстоп заето.
Имам някакво подозрение, че чакат да се съберат накуп пратките и тогава да ми ги донесат.
Двете ми последни пратки от Джолсе са пристигнали в английския им офис вчера, та може да хванат днес курса.
Остана ми само п0рното и двете куци пратки от септември, едната от които подозирам, че е тази, която вече 2 седмици седи в офиса на ггбг.
Всичко разбирам и влизам в положение, но все пак това са две седмици от офиса на ггбг в София до моя адрес в София.

На Логикали ползвах само шийт маската, една от малкото, които не ги чаках да попиват после още 1-2 часа, добре хидратира, за друг ефект не мога да говоря от едно ползване. А крема да всички си го накупихме, но аз още не съм го ползвала.

# 621
  • софия
Zari, казаха, че до края на седмицата ще доставят за София. Явно, чакат да, съберат.
Мен ме е яд, че тази на която платих мито ще бъде доставена в англ им офис днес и изпуска последния курс.,ама..

# 622
  • София
Zari, според мен има значение кога си отбелязала, че искаш доставка до адрес. Аз за курса, който пристигна в сряда, бях отбелязала предварително доставка до дома и ми ги донесоха още на следващия ден след пристигането в Бг. Миналата седмица, също като теб, след като пристигна камиона отбелязах доставката и след като 3-4 дни не ми ги донесоха, отидох да си ги взема на място. Но пък от друга страна сега ми бяха 12 пратки Flushed, та може и затова толкова бързо да ми ги доставиха Grinning

# 623
Момичета, здравейте след много време Simple Smile Надявам се, че всички сте добре и хубавеете както обикновено. Виждам, че коментирате доставки, аз за първи път поръчвам през Габко и нещо много се закучи работата. Може ли някой да ми пише на лични за получаването на известие за импортни такси за UK, така и не съм получила такова, а пратка си стои в техния склад от точно месец вече. Поръчахме от Джолсе с ескпресна доставка една доста голяма пратка. Знам, че е много обсъждано това, затова моля за помощ на лични да не става спам. И сега ще се връщам назад да чета обсъждали ли сте Пурито драмата Grinning

# 624
Вчера ми пристигна пратка от Yesstyle ( до БГ ) пусната на 27.11
С какво пристигат Yesstyle до БГ? Никак не ми се занимава с Бг пощи, но предполагам Standard доставката им е точно с тях?
Моята пратка от yesstyle от края на ноември се приземи директно на митница, а така се надявах да пропусне. Работят и с голямо забавяне от бг пощи, така че си я очаквам в началото на януари.
Линка ми за проследяване беше DHL, но ми се обадиха от пощата
Скрит текст:
3 дни след като видях че е пристигнала на митница, платих 4,80 за мит.такса
беше късмет обаче, предната седмица от iherb го нямах Sad

# 625
Може и да е споменато вече, но GGBG са обявили последен курс от Англия към България на 29.12 и така последните два курса за годината са от 18 и 29 декември. Вчера пристигна пратка при тях, не успя да хване курса, но получава втори шанс 😊 Имам още 2-3 пътуващи, надявам се да стигнат до 28-ми.

Някоя от вас използва ли дерма ролер и какви продукти използвате след това? Взех си преди няколко месеца, но престоява в шкафа, понеже серумът с ХК на isntree ми наруши кожната бариера и 2 месеца по-късно все още я възстановявам. Скоро ще му дойде времето на ролера и се чудя с какво да го съчетая, защото явно няма да е с този серум на isntree.
Скрит текст:

# 626
  • софия
Ооо, Delisi, колко ме зарадва!!!! Значи всичко ще си събера!!!! Пожелавам и на вас!!!

# 627
Аз избягвам да нанасям продукти с хиалурон върху раздразнени или наранени участъци. Това във връзка с дерма ролерите.
И преди съм попадала на инфо за потенциалната проблематика на хиалурона с ниска молекулярна маса, но ето и сега като се разтърсих ми попадна това:
https://www.theecowell.com/blog/hyaluronicacid
Проучванията към момента изобщо не са окончателно становище, но е повод да се замисли човек.

# 628
Знаете ли този гел от 99% алое на Холика Холика за какъв тип кожа е? Какви са му основните действия, някой ползвал ли го е?

https://www.beautybay.com/p/holika-holika/aloe-99-soothing-gel/

# 629
От Джолсе ми върнаха паричките за слънцезащитния на Purito. Писах през формата за контакт и реагираха за 2-3 дни. Превода е към пейпал, не е като кредит в магазина.
 Малко  ми е неудобно така, защото ползвам продукта и го харесвам, но пък го приемам като коледен подарък и причина да пусна още една поръчка от сайта Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт