Азиатска козметика и грим 19

• 43 412
  • 780
  •   1
Отговори
# 630
A след като харесвате и ползвате продукта, защо им пишете? Или нещо съм пропуснала?

# 631
A след като харесвате и ползвате продукта, защо им пишете? Или нещо съм пропуснала?
Защото съм го купила с идеята, че е 50-ти фактор, а това се оказва грешна информация. Харесва ми, защото се нанася чудесно, но не е толкова добра слънцезащита, колкото съм очаквала/предвидила.

пп: ползвам предимно у дома. Да го изхвърля, защото са ми върнали парите за продукта, ми звучи доста безсмислено Simple Smile

# 632
Скъпи,кореянки, нещо ефикасно срещу подпухнали очи и тъмни кръгове, можете ли да предложите? Пачове, крем,пачове+крем? Чудя се дали да тествам безплатната доставката от Jolse до Бг,че до сега все поръчвам до Uk. За Logically, Skin Wrinkle Targeted Eye  можете ли да споделите отзив,видях в темите,че е поръчван? И любими пачове?
За отток само дрениране чрез масаж и охлаждане. Гуа ша всяка сутрин по 5 минути плюс пачове за разкош Simple Smile
За тъмни кръгове - зависи от какво са. Ако е от недоспиване и/или тънка и прозирна кожа всичко овлажняващо и уплътняващо: Medi-peel (пачовете, mezofilla серумът, от кремовете Peptide 9), Whoo противобръчковия концентрат (обсъждан е много), на Benton околоочния също е хубав, новия на Pyunkang Yul.
Ако кръговете са си по рождение само с филъри може да се повлияят видимо.

# 633
  • София / Перник
Здравейте момичета, Nature Snowman

Харесвам корейската козметика, но от около година не съм поръчвала, та днес реших да запълня някои липси и направо онемях, когато видях доставка 26 долара от beautykoreanet Hushed
Това заради сегашното положение с корона вируса ли е или от там доставката вече е такава? Поръчвала съм и преди, но повече от $6 за доставка не съм плащала.... Smiling Imp

# 634
  • Варна
Искам да попитам за серумите от този тип https://jolse.com/product/cosrx-pure-fit-cica-serum-30ml/29873/? … play_group=1#none се използват при вече получено раздразнение на кожата, пъпки и тн или постоянно, като превенция ?
Същото ми е и питане за крема с центела на Cosrx. То с неговите 30 мл... аз не мога да си представя, че е за ежедневна грижа .

# 635
Кожата ми е с несъвършенства и леко акне, леко мазна, на 33г съм.
Бих искала нещо за почистване на лицето, но да не изсушава и да не прави пяна, трябва ми нещо хидратиращо. Какво може да ми препоръчате?

# 636
Кореянки, сега с този Брекзит какво ще правим? Някой пробва ли доставка до Германия? Там как стоят нещата с М. ? Simple Smile

# 637
# 638
Кожата ми е с несъвършенства и леко акне, леко мазна, на 33г съм.
Бих искала нещо за почистване на лицето, но да не изсушава и да не прави пяна, трябва ми нещо хидратиращо. Какво може да ми препоръчате?
Аз съм с чувствителна кожа.  Сега съм с Pyunkang Yul - Low pH Pore Deep Cleansing Foam Прекрасен продукт! Не ми пресушава кожата,а даже я хидратира. А от Pyunkang Yul peeling gel съм направо възхитена. Не дразни кожата, не прежулва кожата и няма скърцащ ефект. Нанася се като гел, а с разтъркването се образуват пилинг частици.🔝

# 639

А за този нещо Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream? Поръчван е,но никой не е писал мнение за него.

# 640
Кореянки, сега с този Брекзит какво ще правим? Някой пробва ли доставка до Германия? Там как стоят нещата с М. ? Simple Smile
Трудни са нещата с митниците, ако попаднеш,   доставчика не поема ангажимент за представителство, а онлайн не можеш да го направиш и не дигат телефон, не отговарят на мейли.
Представителство на български пощи е направо песен в сравнение с тях, ако не живееш там. Та попадне ли митница е отписана работа.

Оттук нататък смятам.да поръчвам до бг.

# 641
Sissi 81, това дори не искам да го отварям,че за PKY ми е слаб ангела   Grinning Напоследък доста активно разширяват асортимента.

dessista, заради вируса е. Затруднена логистика, отменени полети и тн. Всички сайтова са с други цени в момента.

Miss_V, аз съм с чувствителна кожа и ползвам продукти с центела ежедневно. Кремът е 50мл. , може да се ползва като основна грижа, може и в определени дни.

borisova.v, не уточнено дали се търси продукт за втора стъпка след маслено измивно,  но при така описана кожа почистването задължително трябва да е двустъпково.На Rovectin гелът е хубав, на lagom gel to water не се пени.

# 642
  • Варна
Благодаря, Виола !
Аз имам на Iunik гела с центела и напоследък го ползвам ,когато изникне някоя пъпка, че взе да намалява не за другото . Toй е доста прехвален и се чудя дали да го подновя или да заложа на друга марка с центела ? Препоръки ?

Януари , февруари ще направя и аз една поръчка до БГ. Както моя мъж казва "ако хванеш оферта с безплатна доставка, тук ще платим само + 20% ДДС, а ако ги вземеш от БГ сайтове продуктите ще платим + 100 % отгоре заради супер завишените цени тук. ". И тъй като той има ЕОРИ номер вика давай ги на мое име, аз ще се занимавам с митници Grinning Таааа започвам да ви чета пак, за да имам материал за поръчка Simple Smile

# 643
Момичета, да си излея отново душата - помните ли дето ви бях писала за една пратка от 27-ми ноевмри, дето последният и статус беше от 5 декември - Sender preparing item. Статусът още е такъв, но на 17 при Габко пристигна нещо без номер и подозирам, че е тя - може би е паднал етикета с номера и затова статусите не се променяха, но и като време доста съвпада да е тя.

Зарадвах се толкова много, че хваща последния курс на превозвача и хайде вчера отново разочарование - не пускат камионите от Англия да минат към континента. В профила ми пише, че курсът пътува, но 3 дни вече стои в Англия, а и по новините като гледам няма шанс...

Явно нямам късмет с тази поръчка, а толкова разчитах на нея - в нея са ми 3 крема със серамиди - на Dr. Jart, na Cosrx и RNW, един крем на Пурито с центела, абе най-важните неща, които искам да ползвам и поръчвам за първи път, т.е. нямам никакви.

И сега се чудя какво да правя, даже отворих да търся DR. Jart в наши сайтове, тъй като нямам крем никакъв, обаче като видях 74 лв и си казах - няма начин. И сега разчитам само на серумите, дето имам... Единственият крем със серамиди дето тук е 40 лв и бих ги дала, е на Холика Холика, но пък той е с кокосово масло, което може да запушва порите...

Та.. просто исках да споделя мъките си Simple Smile

# 644
Ударно мажа аз, имам много неща на дъното и  ме сърбят ръцете нови да отварям, страдам си за поръчките, които останаха в Германия и събирам сили за нова бурна кореспонденция със сайтовете да ми връщат парите.

Tiriti,  holika  не са нещо особено 40лв са им много.

Общи условия

Активация на акаунт