Азиатска козметика и грим 19

• 44 107
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
zari65, пуснах миналата седмица една поръчка от йесстайл до адреса на Габко в Германия. С бавна доставка е, ще я изпратят януари. Много ми е притеснено, за пръв път поръчвам до там. Всичко ли спират немските митници? С декларация не става ли? Би ли споделила повече подробности? Бях питала преди в темата, но никой не отговори.

# 646
... на 17 при Габко пристигна нещо без номер и подозирам, че е тя - може би е паднал етикета с номера и затова статусите не се променяха, но и като време доста съвпада да е тя.
Зарадвах се толкова много, че хваща последния курс на превозвача и хайде вчера отново разочарование - не пускат камионите от Англия да минат към континента. В профила ми пише, че курсът пътува, но 3 дни вече стои в Англия, а и по новините като гледам няма шанс...
tiriti , от къде получаваш такава информация къде се намира камионът? В сайта е отбелязано, че курс 883 пътува към БГ и дата на пристигане 29декември. Нищо не пише за забавяне или проблеми.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 13:23 от Viola Tarakanova

# 647
zari65, пуснах миналата седмица една поръчка от йесстайл до адреса на Габко в Германия. С бавна доставка е, ще я изпратят януари. Много ми е притеснено, за пръв път поръчвам до там. Всичко ли спират немските митници? С декларация не става ли? Би ли споделила повече подробности? Бях питала преди в темата, но никой не отговори.

От джолсе и от yesstayle нямам спряна поръчка в Германия. Тези двете са от olive young и beatyboxkorea.
За първата ни вест ни кост, а и съпорта на сайта е малоумен, ако въобще е съпорт, а не бот.
Благодаря на съфорумката Na Di, която ми обясни процедурите, даде ми контактите и почнах да дерзая. Написах една купчина мейли навсякъде - всичко остана без отговор, телефон или не се вдига, а ако го вдигнат се правят, че не говорят английски. В един момент дойде писмо в офиса на ггбг за втората пратка,  която ми даваха едноседмичен срок да отида на място, за да си освободя поръчката. Na Di отново помогна с насоки и почнах да пиша на мейла от писмото и да звъня на телефона там няма отговор.
За тази поръчка предполагам, че е дошла, но няма как да съм сигурна, защото от 4 декември виси тук в офиса на ггбг. Като им се  обадих, още вдигаха телефон, ми казаха, че не съм била задала начин на получаване и затова не са ми я донесли, потвърдих наново, но така и я няма още, а днес е 22 декември. 18 дена в софийския офис на ггбг. Отдавна ги подозирах, че ако имаш повече поръчки чакат да се съберат и да ти ги доставят накуп.

Та вече съм решила да си поръчвам дотук, просто намалението от йестайл ще ми го приберат митниците.

Не е козметика, но от йестайл дъщеря ми се поръча първо една чанта, после още 2 и са добро качество и добре направени, едната раничка наскоро видяхме в пронта с подобаваща надценка.

# 648
Виола, като си вляза в профила в Габко и цъкна на трнаспортна услуга и там, дето пише курс 883 пътува и пише Великобритания, пристига на 29-ти. Обаче другите курсове се ъпдейтваха своеверменно и на втория ден ставаше примерно Франция, после Унгария или оттам, откъдето минава, т.е. ъпдейтваше се в зависимост в коя страна е камионът, а този курс си стои на Великобритания от събота, т.е. не  е излязъл.

Днес им писах на Габко и ми отговориха това:

"За съжаление поради brexit в момента всички транспортни фирми изтеглят
камионите си от Великобритания и както вероятно знаете от медиите в
момента на Дувър има около 30 км опашка.
По тази причина курс 883 все още не минал във Франция.
Нямаме и информация кога това ще се случи."

Така че със сигурност ще има забавяне, аз просто се моля да е забавяне, ами не Франция да откажат на камионите да влизат заради новия щам, както вчера чух новина...

# 649
Какво имаш предвид,дали има проблем като влизат в Германия или като излизат? Аз поръчвам винаги за минимум 50евро,толкова е безплатната доставка до Германия,но не надвишавам много,до сега не сме стигали до митница.Ако искам повече неща,пускам повече поръчки.
Като излизат от Германия няма начин да има проблем,освен ако не си поръчала поне по десет артикула от вид.

# 650
Благодаря момичета, успокоихте ме. Малък ще е пакета, би трябвало около 1 кг.  Дано да пристигне без проблем. Не ми се занимава с БГ митници, а още по-малко с немските. С тях нямам идея как бих се оправила.

# 651
  • софия
Точно така, момичета! Нека сме по-спокойни. Мисля, че всички се позапасихме, не вярвам някоя да няма продукти поне за 6 месеца. Да поизчакаме, все ще има някакво развитие с Англия.
Мен лично ме устройва такова положение с немските митници. Аз също предпочитам малки пратки, особено от ebay- с едно серум че или  с пакетче мостри ще се занимават?!
А каква беше сумата за безплатна доставка с DHL?

# 652
Момичета, имам един въпрос - пак прочетох първата страница на темата и по-точно частта за пептидите. Пише, че не трябва да се ползват повече от 3 месеца и тъй като ползвам на Бентън околоочния, който е с sh-Oligopeptide-1 - това означава ли, че след 3 месеца ползване трябва наистина да го спра и да мина на друг без пептиди?

Също около очите ползвам и Матриксил на ТО - и от него ли трябва почивка, вие стриктно ли спазвате тези периоди?
Ако да - с какво да заменя на Бентън околоочния - някой хубав, който няма пептиди?

Още един въпрос - от Jolse колко струва доставката с DHL и някой поръчвал ли е наскоро - дали ги шипват бързо?

Че при мен ново двайсе - оказа се, че това, което пътува с Габко сега не е голямата ми поръчка от Йес - случайно погледнах пак статуса и днес видях това: 2020-12-22 14:20 The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed Anguished

Т.е. тепърва ще тръгва... Явно наистина е седяла месец забита някъде. Което значи, че от Габко ще я върнат и изобщо няма да стигне до мен, та сега си мисля да поръчам от Jolse с DHL до тук - мъжът ми има ЕОРИ номер и те да ми го освободят, поне да не се занимавам с бг пощи.

Аз за разлика от вас нямам запаси за 6 месеца, че твърде късно открих корейската козметика Disappointed

Та се чудя това дали не ми е вариант, с който най-бързо да мога все пак да се снабдя с нещо...

# 653

Още един въпрос - от Jolse колко струва доставката с DHL и някой поръчвал ли е наскоро - дали ги шипват бързо?

Че при мен ново двайсе - оказа се, че това, което пътува с Габко сега не е голямата ми поръчка от Йес - случайно погледнах пак статуса и днес видях това: 2020-12-22 14:20 The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed Anguished

Т.е. тепърва ще тръгва... Явно наистина е седяла месец забита някъде. Което значи, че от Габко ще я върнат и изобщо няма да стигне до мен, та сега си мисля да поръчам от Jolse с DHL до тук - мъжът ми има ЕОРИ номер и те да ми го освободят, поне да не се занимавам с бг пощи.

Аз за разлика от вас нямам запаси за 6 месеца, че твърде късно открих корейската козметика Disappointed

Та се чудя това дали не ми е вариант, с който най-бързо да мога все пак да се снабдя с нещо...

Поръчка от 23.ноември, доставена на 8-ми декември.
Около 10 дни се забави, преди да отлети насам.
Над 50 $ е безплатна доставката.
Има и купони, прегледай и с тях как ти е най-изгодно.

От Yesstyle дейстат по-бавно, струва ми се. Поръчка от 9.декември, все още не е отлетяла от там. Нямах бавни продукти и на 12-ти беше опакована.

И аз нямам запаси Grinning

# 654
Запаси имам не за 6 месеца, а поне за 3х6м, но абстиненцията е опасна работа Grin

В момента не е подходящо да се поръчва от където и да е, изчакайте след НГ.Февруари ще има пак големи намаления за Китайската НГ. Не се знае митниците как ще се обработват пратките в БГ след 1ви януари и доколко DHL ще работят бързо и адекватно. Аз лично и мои познати сме имали няколко случая вече на пратки от Jolse с трудно освобождаване, изискване на допълнителни документи, вкл. за състав от РЗИ и тн., независимо че са били с ДЧЛ и уж всичко щеше да е бързо и лесно. За моята пратка им платих освен ДДС-то 24лв. за изваждане на ЕОРИ номер плюс 6лв за нотариална заверка на пълномощно (и висене насред пандемия 2 часа при нотариуса). Само за сравнение имах две пратки от iherb и двете ги освободиха с едно представителство от БГ-Пощи за няколко дни без да ме занимават с нищо. Общо взето и с едните, и с другите може да е лесно, а може и да е трудно.

tiriti, 3те месеца се отнасят за продукти с висока концентрация на олигопептиди, защото при продължителна употреба те могат да стимулират развитие на абнормален клетъчен растеж (за това не се ползват от онкоболни и хора с генетична предпоставка към онко-заболявания). Такива препарати обикновено са скъпи, нито ординъри нито бентън са с такива концентрации. При повечето козметични формули пептидите в състава се използват основно за проводници и хидратация. Освен това те са изключително крехки и са нужни да са спазени много условия, за да може да достагнат до дълбоките слоеве на кожата в достатъчна концентрация.

# 655
Много ви благодаря за полезната информация, Viola и ZlatE!

# 656
  • софия
Пожелавам на всички ви Весела Коледа и ви казвам, че има споразумение между Кралството и ЕС за безмитен внос! Казах ви аз..
:stuck_out_tongue_winking_ey
e:
Хайде, пийте по  една ракия и си сложете нощна маска!

# 657
Супер а в jolse има Коледна разпродажба, чудя се дали да не отстрелям нещо, щом има сделка. 😃

# 658
Супер а в jolse има Коледна разпродажба, чудя се дали да не отстрелям нещо, щом има сделка. 😃
Аз направо скачам с двата крака  Grinning даже се чудя д тази безплатна доставка дали да не пусна до тук поръчка????

# 659
Кореянки, Светли празници! Да сме здрави, млади и красиви Simple Smile

Много добри новини! Все пак ще изчакам за поръчки чак февруари, но се надявам последната ми изостанала на Инчонското летище пратка да успее да  пристигне при Габко. Ако въобще се появи Rolling Eyes

Напоследък преоткрих шийт- маските на Huxley, brightening варианта. Определено това ще е една от покупките догодина заедно с хидрофилното им олио. В wishlista са още п0рното, jumbo pack от иглените пачове и още една опаковка от гела, подходящ за под nuface. Скромно, но така съм се запасила, че и да искам няма какво...

Общи условия

Активация на акаунт