Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 913
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
На мен ми пристигна пратката в някакъв офис на Спиди който не ми беше близо и не знаех къде е. И като получих СМС за пратката я пренасочих до кварталния ми офис. Не съм плащала нищо.

# 676
Здравейте, търся млечно бяло и такова нюд розово.
Моля да ми препоръчате. По възможност и снимки да прикачите. Ще съм много благодарна. Предпочитам по-евтини марки.

Искам да са плътни и покривни да не прозира нокътната плочка

# 677
  • софия
Соня ,първите два цвята са страхотни!

# 678
Соня ,първите два цвята са страхотни!

И на мен много ми харесат, но не мога да намеря такива. Все се случват много прозрачни Sad

# 679
  • Стара Загора
Поръчах си млечнобяла база на Beautilux и розовееща на Claresa, но още не са пристигнали, за да кажа хубави ли са.

# 680
Поръчах си млечнобяла база на Beautilux и розовееща на Claresa, но още не са пристигнали, за да кажа хубави ли са.

Ще чакаме отзиви Simple Smile

# 681
На мен ми пристигна пратката в някакъв офис на Спиди който не ми беше близо и не знаех къде е. И като получих СМС за пратката я пренасочих до кварталния ми офис. Не съм плащала нищо.

Да не да е някаква нова практика от Алиекспрес, живея на село и ако се наложи за всяка пратка да ходя до града ще се гръмна Joy а не е като да нямам поръчки , 2 пъти в седмицата имам пратка Joy

# 682
  • Варна
Аз имам млечната на бютилукс, иска 2 слоя за да покрие. Моята е със златен глитер. Харесвам я, много често я ползвам.

# 683
Момичета търся си база за френски, да не е много пигментирана, да изглежда натурално, но все пак да прикрива естествените ми нокти.
Моля ви препоръчайте. Hug
Като марки предпочитам secretly, kodi, bluesky. На пък ако се сещате за някоя която мога да си поръчам от бг без сертификат съм отворена за нови предложения ☺

Аз използвам на блускай и съм доволна. Точно такава каквато я искаш - не е пигментирана, но прикрива естествения нокът.

Може ли да ми кажеш кой номер е

# 684
  • Light of Zartha
Имам млечно бяло като на първата снимка, но е от старата колекция на Борн Прити. Мога да снимам шишенцето, но със сигурност няма да е същият номер ако се потърси сега.

# 685
Имам млечно бяло като на първата снимка, но е от старата колекция на Борн Прити. Мога да снимам шишенцето, но със сигурност няма да е същият номер ако се потърси сега.
Ще съм благодарна

# 686
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате гел за изграждане, счупих нокът, и ми се иска да го изградя, че не ми се чака 2 седмици да израсне.
Предварително благодаря! Blush

# 687
  • Paris, France
https://www.amazon.fr/%C3%89pais-Gel-UV-Clear-Garden/dp/B00AZX82 … 3141VV2EESPSGH741

Гъст, не тече, освен ако не е много горещо в помещението. Малко трудно се самоизравнява. Трябват му 3 минути в силна лампа. Не пари никак. Немски е. Не го намирам в малка опаковка, но го има в други сайтове. В Германия може да е по-евтин. Не е особено лъскав и си му трабва топ.

# 688
  • На плажа
Скрит текст:
На лаковете с ефект котешко око нужна ли им е черна подложка?
Да
Аз никога не слагам,първия пласт го правя с лака,но без магнит.На втория пласт вече минава с магнита,но запичам всеки пръст по малко,защото ефекта се размива,ако се направят всички нокти наведнъж.
Какъв магнит ползваш?
Това е магнита -https://www.aliexpress.com/item/4000650347946.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

# 689
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
След седмица колелото изчезна, за да се появят есенни листа (фолио) Simple Smile Не излезе тематично Simple Smile Промених го преди 2 дни, а днес заваля сняг Simple Smile Ще сложа нещо коледно утре ..., ако не ме домързи Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт