Отговори
# 120
Момичета, какъв е този фрагмент , изобщо не очаквах такова развитие, удари ме направо по челото.
Смея се като лудичка сама и се кефя на комедията, която ни очаква.
Първоначално си помислих, че Еда пробва Серкан по този начин, но не ми се иска така да постъпи. По-скоро ще е нещо друго, но се вижда, че Серкан е объркан и си мисли, чя тя е бременна.

След като спрях да се хиля като луда си мисля, че само Еда не знае, че е "хамиле"
Май, май така ще стане Joy, всички ще си мислят, че е бременна, а накрая съвсем друго ще излезе.
Леле, кога чак е сряда, как успяват само да ни вкарат в играта и да очакваме с нетърпение следващия епизод.
Пускам отново трейлъра.

# 121
Момичета, желая ви една приятна вечер Hug
Аз изчезвам Simple Smile До утре
Оставям ви с нашите симпатяги Gift Heart

# 122
# 123
  • София
За мен това е игра на Еда...предизвиква Серкан да се разкрие...може би това е имала наум като каза на Айдан, че утре ще й каже нещо за сина й ...

Много е объркан този трейлър, освен че ни шашна отвсякъде! Каква игра на Еда може да е, ужасно глупаво и детинско би било да излъже, че е бременна, а всъщност да не е? Но .... тук не става дума за бременност, а направо за наличие на бебе! Влачат напред назад бебешка количка, изпадат в паника, крещят "малък Серкан"!

Как ли хубаво ще ни приземят още с втория трейлър! Трябва само да се въоръжим с търпение и то със солидна доза: най-напред за втория трейлър, след това за еп. 17..... Търпение момичета, ще ни каже и покаже всичко, което е сътворила Айше Кутлу!

P.S. Редактирам се, няма как да е игра на Еда това според мен, защото сега гледайки трейлъра за пореден път със субтитри виждам изненадата и категоричното "не" на Еда в началото на трейлъра! Нещо друго са замислили сценаристите!
Да помагат тук тези с повече опит с турските сериали (в смисъл изгледали много на брой такива)! Може пък да се сетят за подобен похват от друг сериал! Ако не са измислили нашите сценаристи нещо съвсем иновативно и оригинално (за което благодарствено писмо ще им напиша!)! Sunglasses

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 21:41 от nrgmama

# 124
Нося малко усмивки от архивите...

# 125
Промото е супер Joy
Тотално неочаквано.
Къде отиде драмата, къде отиде Еда, която щеше да търси причината за раздялата и тъжният Серкан?
Как ще направят прехода и аз като Айфер ще кажа - нали допреди два дни се мразеха?
Имахме фалшив годеж
После фалшиво живеене заедно
После организираха сватба....
Сега се появава бебе
Joy

Абе има някаква уловка. Нищо не е това което изглежда. Пак ще ни преметнат. Аз миналият епизод чаках дълъг танц... а не беше и полвината песен.

Със следващото промо ще ни приземят.

# 126
Записвам се! Невероятна тема! Фрагът е бомба. Heart Eyes

# 127
  • Варна
Или пък Айда видя, че Еда си гали корема и е помислила че е бременна. И от там клюката тръгва , а Еда е решила да се позабавлява с тях. Ама така да се шегува със Серкан не може, гадно е .

# 128
Добър вечер, момичета,
Хиляди благодарности на Алекс за страхотните и супер експресни преводи и на black rose за красивата нова тема.
Фрагът е много комичен, ама май пак ни баламосват и кой знае какво ще излезе... Серкан казваше, че един ден ще се събуди и ще се окажат женени и с две деца, ама едва ли ще е толкова скоро...
Пускам първата (май) чуждестранна реклама  със сериала от испанския канал Divinity.
Каналът пак е закупил солиден пакет турски сериали.
https://www.divinity.es/divinity_tv/estreno-nuevas-series-turcas … 8_3034770156.html
https://www.instagram.com/p/CG8AtripbTM/?igshid=1ho4yvvqfxx9w

# 129
Не ,не мога хахахах.Щях да падна от стола .Бебек ,бебек !Заболя ме устата от смях Joy Joy
     Защо си мисля ,че тук е намесен Сейфи Joy 
      Може нещо да и е премаляло или да е заспала от срес и някой е навързал бременността.
       Но според мен не е номер на Еда .Тя даже изглежда ,че изобщо не знае ,че е бременна Joy

# 130
Като деца много се забавлявахме с играта "развален телефон". На n-тото гледане на фрага ми изглежда, че Серкан като казва "нещо малко, живо" търси решение на нещо (например, да вземат "нещо малко, живо" на Айдан, за да не се фиксира върху него и Еда), на което Еда му казва: "бебенце", Алптекин чул-недочул звъни на Айдан и Сейфи, те казват на Айфер, Айфер на Фифи и т.н. Поне ще се забавляваме Wink

# 131
  • Кърджали
Еда би трябвало да знае че Серкан няма да ѝ прости такъв номер. Затова си мисля, че е някакво недоразумение. Иначе ясно че фрага баламосва, но поне усмихва. Дори не успях да преброя колко пъти споменах думата бебе за има няма 50 секунди. Смейте сеь радвайте се сега щото след втория фраг може и да ни се плаче...
Малкото, живо нещо е описание на Серкан за бебе... Поне засега... Този лаф се хареса много в YouTube заедно с разговора между Айфер и Фифи "Какво може да е станало? Бебе може да е станало..."

# 132
Алекс, моля сложи розовите очила - все пак е ромком, не ни приземявай толкова бързо. Нека още да ни е весело, не вярвам да ни приземят толкова бързо. От всичко във фрага, най ми хареса самодоволното изражение на Серкан, когато Сейфи го пита дали майка му знае и загрижеността му къв Еда. А най вече че са заедно. Продължавам да го превъртам този фраг и да се наслаждавам.

# 133
Ох, да ви кажа и аз бях извадила сатъра, но този фраг искрено ме разсмя Joy
Благодаря за темата, за преводите, за всичко Kiss

# 134
  • Кърджали
Аз ли приземявам? Само като се сетя за фрг и почвам д се хиля сама Н себе си... Ума ми взеха, ума..дето и без това го нямам...

Общи условия

Активация на акаунт