Отговори
# 135
Благодаря за фрага Flowers Hibiscus
Еда е решила да ги поразиграе Болатови малко. Sweat Smile

# 136
Явно само на мен не ми е смешен фрага... Sunglasses... Неочакван, да, но... хората сме различни.
Може да е нечия игра, по скоро да не се окаже след всичко хамиле Еда наистина, тогава ще е интересно.
Спомням си в Новата булка разнасяха някакви кратуни увити като бебе и всички ги " бавеха", беше голяма глупост, сега поне е мечок бебека.

# 137
  • София
Явно само на мен не ми е смешен фрага... Sunglasses... Неочакван, да, но... хората сме различни.
Може да е нечия игра, по скоро да не се окаже след всичко хамиле Еда наистина, тогава ще е интересно.
Спомням си в Новата булка разнасяха някакви кратуни увити като бебе и всички ги " бавеха", беше голяма глупост, сега поне е мечок бебека.

Не само на теб! Аз написах по повод трейлъра, че ме изненада толкова много, че в първия момент не можах да повярвам на видяното! Че според мен, не е игра на Еда и очевидно много още изненади ни очакват във връзка с този трейлър!

Освен това, като споменаваш Новата булка се убеждавам, че правилно призовах в предишния си пост да помагат тук момичетата с повече опит с турските сериали (в смисъл изгледали много на брой такива)! Може пък да се сетят за подобен похват от друг сериал, един вече изскочи от твоя пост! Благодаря, само дето от поста ти разбирам, че сцените с бебето в посочения сериал са били "голяма глупост"! Надявам се да не е такъв случая с нашия сериал!

Хубава вечер! Nature Full Moon With Face

# 138
Момичета, искам да споделя нещо лично... Днес в професионален план бях наранена, но едновременно с това впоследствие и защитена... Горчилката остана, но знаех, че когато се прибера у дома, все ще ми остане малко време да се пренеса в моя таен оазис, в един друг, по-красив и вълшебен свят... Хубаво е, че има място, където човек може да се озове от време на време, загърбвайки и абстрахирайки се от пошлостта и злобата, завладели по необясним начин много човешки души... От безсилие съм способна дори да се разплача... Съжалявам за лиричното отклонение и .... се връщам да ви чета... Sparkling Heart

# 139
Не ми е кой знае колко голям опита със сериалите, ама малко прилича на "любов на показ", макар че съм го гледала с рус.суб. Там главната героиня я  излъгаха че е бременна от главния герой естествено, с цел да предодвратят сватбата му с друга. Прилича, ама не съвсем. Между другото не лош сериал, ама го разводниха и стана тегав.

# 140
  • Кърджали
Тук е просто някакво недоразбиране. От Сейфи ли от кой ще тръгне сигурен и ще се разпространи като цунами. А на Серкан ще му хареса тази новина. Ще видим, ясно е че в серията няма да е като във фрагмана. И едва ли ще е толкова странно и нелогично.
Нося ви малко коментари от YouTube. ТеИ ме усмихнаха.
Да, Серкан, на онова мъничко, живо нещо му ви викане бебе. Но ако е твой син, ще му казваме мини Робо, няма проблем
Свркан:Не съм сигурен, но  според мен Еда е бременна.
Енгин : Чичо ли ще ставам?
Всички: Кога го направихте това бебе?
След като изгледахме фрагмана
Всички : Какво се случи току що?
Не, няма мини Серкан, има мини Робот
Аз ли съм идиот или и вие нищо не разбрахте
Абсолютно нищо не разбрах, ама е много интересно.
Не знаех ще за 46 секунди може да чуя толкова пъти думата "Бебе"...Мозъка ми прегря
"Малко живо нещо" - според речника на Серкан това значи бебе. Да видим какво още ще научим....
0:18 Сириус ги гледа сякаш пита "Какво направихте вие"
Какво сега, снимали са някоя серия, ама забравили да я излъчат ли? Кога стигнаха до бебе....
За първи път ще искам превод на видео, което е на родният ми език....
Еда е бременна защото Сириус така поиска.
Как един робот описва хората
"Малко живо НЕЩО"

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 23:01 от Aлекcандрa

# 141
Мъри HugPurple Heart За теб една голяма усмивка
Нека ти е цветно и слънчево Flowers Hibiscus

# 142
mury9, Hug мила, малко виртуални прегръдки от мен

Алекс, Flowers Hibiscusкоментарите са супер. Ако фрага не е успял да усмихне някого, то четейки тези няма как да не се развесели.

# 143
# 144
  • София
Момичета, искам да споделя нещо лично... Днес в професионален план бях наранена, но едновременно с това впоследствие и защитена... Горчилката остана, но знаех, че когато се прибера у дома, все ще ми остане малко време да се пренеса в моя таен оазис, в един друг, по-красив и вълшебен свят... Хубаво е, че има място, където човек може да се озове от време на време, загърбвайки и абстрахирайки се от пошлостта и злобата, завладели по необясним начин много човешки души... От безсилие съм способна дори да се разплача... Съжалявам за лиричното отклонение и .... се връщам да ви чета... Sparkling Heart

mury9, няма как да отмия горчилката от душата ти! Няма и как да те успокоя, освен да ти кажа, че ние хората по природа можем да бъдем много лоши (както и много добри!) и че ти все пак си щастлива, че е имало някой или някои който/които да те защитят! Това трябва да ти дава смелост, кураж и усмивки в доброто утре! Усмихни се! Опитай се да бъдеш уверена и позитивна! Gift Heart

Порови се малко в любимата тема и съм убедена, че утре ще бъдеш ОК! Sunglasses

# 145
# 146
  • In the light side of the Moon!
mury9 🤗 прегръдки ти пращам 🤗🥰

Гости, стискам палци и успех на изпита! 🙏

Неслихан е опасна с нейните постове , много е забавна ❤

# 147
  • София

И аз не мога да се въздържа! Колко "пъргави" са феновете на сериала! Кога го "барнаха" този Мъник Серкан?! Прекрасен е: русоляв, зеленоок, с вежда повдигната като на Серкан от последния епизод и с постановка на ръцете като при Серкан! GrinningHeart EyesHug

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 01:03 от nrgmama

# 148

#minikserkan #babyboss #serkanbolat - Има в туитър и още версии...

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 23:30 от kukli4ka456

# 149
Stuck Out Tongue Winking Eye Привет отново! Ха, ха! Този фраг, този фраг ... е направо бомба! Flushed

Дори не мога да започна сериала с руски буквички! Но да напиша и аз първите си впечатления!
Пак ще се спряга теорията на вероятностите!

Ill 100% Еда не е бременна. Може би всичко ще тръгне от заблудата на Айдан, ако е видяла нещо, което да я накара да си помисли за бременност. После по веригата и другите ще бъдат заблудени. Не вярвам идеята да е на Еда - може да е ядосана и бясна, но надали ще иска да играе по този начин. И все пак, защо Серкан смята, че Еда е бременна?

Animal Dog Първото, което си помислих е,  може Еда да иска да подари нещо на Айдан, което да я разсейва, нали ще ходи да й помага.Тя да е попитала Серкан какво би могло да се купи на майка му и той да каже фразата: " Нещо малко, живо", в смисъл малко животинче, например малко кученце ще бъде забавно за нея. Тя ще се грижи за него - така и така Сириус не е  нейн любимец. До тук има логика, но после как Серкан приема факта, че Еда е бременна. Не може да бъде от нощта с воалите, скоро беше. Тогава идва въпроса    Дали по рано не са имали ПБН, например в лятната вила , когато отидоха за интервюто, за първи път бяха толкова открити, имаше много романтика и стаена любов?!... Но пък нито веднъж сценария не загатна за нещо подобно! Серкан в крайна сметка повярва ли за бременността, или не можа нищо да каже на Енгин? Ох, само реплики и въпроси, голяма главоблъсканица, а сряда е толкова далече!
Animal Hamster Другото нещо, което ми идва наум е, да вземат някаква играчка за Сириус, ако много тъгува за Еда. Нали се появи в кадър детска носилка и кукла - бебе? Ако Айдан го е видяла, да се е заблудила за истинското предназначение на куклата.
Сега като гледам и двата варианта не са издържани логично. Има несъответствия. В крайна сметка, ако и след втория фраг не разгадаем гатанката, значи Айше ще ни предложи нещо феноменално. Ние нека си съчиняваме, но няма да успеем, защото имаме няколко секунди половинчати фрази срещу цели 2 часа подредена история! Въпросът е Айше наистина да е оцелила джакпота с решението си! Ще си чакаме сряда.

Толкова фрагове изгледахме, над 30 са, но такъв заплетен не сме имали! Бях пред депресия след последните серии, но сега за минута всичко се промени в обратна посока. Може да е заблуда, може да е фарс, но поне ще  чакаме разведряващ епизод!
Рейтинг 6+!

Animal Paw Prints Между другото, още преди доста време бях казала, че цялата история на котка и мишка между Серкан и Еда, ще я оправи едно малко роботче, даже две. Ясно, че няма да е сега, но не съм се отказала да се надявам ... А какъв баща може да бъде Серкан!!!       В два предишни сериала Керем ни показа какво значи баща еталон! Благодаря за клипчето, с което ми напомнихте!

Memo Много ще пишем, коментираме и разследваме,  голям купон! А и все още не са се появили следователите. Ей, нашето шоу е направо за реклама!

Sparkling Heart Да завърша с нещо, което винаги ми е вдигало настроението.
" Някой чакат влака, други да дойде петък, а аз ... чакам да ми дойде акъла!" Kiss

Общи условия

Активация на акаунт