... Неочакван, да, но... хората сме различни.
... Неочакван, да, но... хората сме различни.

За теб една голяма усмивка
Нека ти е цветно и слънчево

Привет отново! Ха, ха! Този фраг, този фраг ... е направо бомба! 
100% Еда не е бременна. Може би всичко ще тръгне от заблудата на Айдан, ако е видяла нещо, което да я накара да си помисли за бременност. После по веригата и другите ще бъдат заблудени. Не вярвам идеята да е на Еда - може да е ядосана и бясна, но надали ще иска да играе по този начин. И все пак, защо Серкан смята, че Еда е бременна?
Първото, което си помислих е, може Еда да иска да подари нещо на Айдан, което да я разсейва, нали ще ходи да й помага.Тя да е попитала Серкан какво би могло да се купи на майка му и той да каже фразата: " Нещо малко, живо", в смисъл малко животинче, например малко кученце ще бъде забавно за нея. Тя ще се грижи за него - така и така Сириус не е нейн любимец. До тук има логика, но после как Серкан приема факта, че Еда е бременна. Не може да бъде от нощта с воалите, скоро беше. Тогава идва въпроса Дали по рано не са имали ПБН, например в лятната вила , когато отидоха за интервюто, за първи път бяха толкова открити, имаше много романтика и стаена любов?!... Но пък нито веднъж сценария не загатна за нещо подобно! Серкан в крайна сметка повярва ли за бременността, или не можа нищо да каже на Енгин? Ох, само реплики и въпроси, голяма главоблъсканица, а сряда е толкова далече!
Другото нещо, което ми идва наум е, да вземат някаква играчка за Сириус, ако много тъгува за Еда. Нали се появи в кадър детска носилка и кукла - бебе? Ако Айдан го е видяла, да се е заблудила за истинското предназначение на куклата.
Между другото, още преди доста време бях казала, че цялата история на котка и мишка между Серкан и Еда, ще я оправи едно малко роботче, даже две. Ясно, че няма да е сега, но не съм се отказала да се надявам ... А какъв баща може да бъде Серкан!!! В два предишни сериала Керем ни показа какво значи баща еталон! Благодаря за клипчето, с което ми напомнихте!
Много ще пишем, коментираме и разследваме, голям купон! А и все още не са се появили следователите. Ей, нашето шоу е направо за реклама!
Да завърша с нещо, което винаги ми е вдигало настроението.
Препоръчани теми