Не мога да спра да се смея, сигурно ще го сънувам тази нощ! Неслихан наистина има добри попадения. 
Моята максима в живота е да не позволявам на друг човек да определя чувствата и мислите ми. Знам, че на думи е лесно, но на действия не винаги е така. И все пак... Спомни си за всички хубави неща, които имаш в живота си - сигурна съм, че не са малко. Благодари за тях. А това, което те е засегнало днес, осмисли си го, когато си спокойна, виж дали можеш да си вземеш някаква поука и го остави зад гърба си. Не таи лоши чувства, нямаш нужда от тях. Гледай напред и мисли позитивно. Много виртуални прегръдки и от мен!
Айше доста последователно иска да ни затвърди убеждението, че е имало бая джиджи-биджи между нашите. Дано СЕМ Турция не гледа и не слуша. Че натюр секс сцени - йок, ама бебета без брак - вар.
Явно Робот Болат не е пазил много, много Еда. Щом като допуска, че е бременна, значи кекс е имало. Спор няма! Харесва ми, че сме модерен сериал и не се държим излишно пуритански. Почти сигурна съм, че ще гледаме развален телефон, но смях да става. Надявам се с втория фраг да не развалят изненадата и вълнението покрай първия. Нека оставят фантазията ни да работи до другата сряда и тогава да разберем за какво иде реч. Даже се надявам да запазят вайба на първия фраг и да го пренесат във втория, нека не разкриват нищо и не сменят посоката в минорна. Естествено, че нищо не е това, което изглежда. Винаги ни подхлъзват с фраговете, за което шапка им свалям, но поне можем да си помечтаем. Преди време някой в темата беше писал, че иска да види нещо различно - как ГГ се женят, имат деца и какво се случва след това. Е, може да му се сбъднат мечтите! Представям си я вече Еда как казва на всеослушание: "Аз съм независима и силна жена, ще си гледам детето сама. Няма да принуждавам един мъж, който не иска да е с мен, да бъде баща на детето ми." Представям си Серкан, който, след като се е освестил от шока, че ще става баща, забравя за всички глупости и предлага брак на Еда. Вече го виждам как се грижи за нея, буквално не й дава да диша, докато е навън, защото мръсният въздух може да навреди на бебето.
Ще спретнат бърза сватба в тесен кръг, забравили за тайни, инциденти и раздели. А бабата ще научи от някой вестник новината и ще се появи с гръм и трясък, стоварвайки новината за инцидента. Бабата ще има претенции върху бебето - Болатови са й отнели сина, сега тя ще им вземе внука. Вече и невеста му е определила. Мардински зет ще бъде. Написах набързо един сценарий, ей така да ви развеселя. Истината е, че имам високи очаквания от следващия епизод, надявам се екипът да ги оправдае. Имаме нужда от повишаване на рейтинга, дано успеем този път.

Пак да си кажа: Този фраг, този фраг ... е направо бомба!

): 

Трябва да благодарим на нашия сериал, защото той ни събра.
Айше доста последователно иска да ни затвърди убеждението, че е имало бая джиджи-биджи между нашите. Дано СЕМ Турция не гледа и не слуша. Че натюр секс сцени - йок, ама бебета без брак - вар.
Явно Робот Болат не е пазил много, много Еда. Щом като допуска, че е бременна, значи кекс е имало. Спор няма! Харесва ми, че сме модерен сериал и не се държим излишно пуритански. Почти сигурна съм, че ще гледаме развален телефон, но смях да става. 

Направо си го представих Кючюк Серканчик с розови бузки и цупещи устенца...
Като гледам Еда от кадъра с Айдан и тя проверява дали има признаци за бебе ...
Този фраг ни накара да се смеем, като мехурчета на шампанско сме направо, хем не е вярно, хем ни е хубаво, колкото може само едно бебе да бъде любов, щастие и едно приповдигнато чувство. Серки обаче как гледа!
Мислех си да не е част от терапията на мама, ама, знам ли... Просто оставам на пухкавото облаче, като мехурче от искрящо шампанско засега. Дано следващият фраг да не е прекалено приземяващ.
Всяка от нас е имала такива моменти, мило момиче, сигурна съм! Дай си малко време, погледни ситуацията отстрани, сигурна съм, това ще те направи по-силна! Малко гърл пауър от всички нас в темичката!
Добро утро, прекрасни момичета 

Препоръчани теми