Отговори
# 150
  • София
Кукличе, Гуга, Габи, благодаря ви за визуализациите на Миник Серкан. Joy Не мога да спра да се смея, сигурно ще го сънувам тази нощ! Неслихан наистина има добри попадения. Satisfied

Мъри, съжалявам за отрицателната енергия, която си получила днес. Hug Моята максима в живота е да не позволявам на друг човек да определя чувствата и мислите ми. Знам, че на думи е лесно, но на действия не винаги е така. И все пак... Спомни си за всички хубави неща, които имаш в живота си - сигурна съм, че не са малко. Благодари за тях. А това, което те е засегнало днес, осмисли си го, когато си спокойна, виж дали можеш да си вземеш някаква поука и го остави зад гърба си. Не таи лоши чувства, нямаш нужда от тях. Гледай напред и мисли позитивно. Много виртуални прегръдки и от мен!

Дойдох, за да си поразсъждавам малко след последния фраг. Тези, които не са се развеселили след него, може би ще се посмеят от сърце след поста ми. Grinning Айше доста последователно иска да ни затвърди убеждението, че е имало бая джиджи-биджи между нашите. Дано СЕМ Турция не гледа и не слуша. Че натюр секс сцени - йок, ама бебета без брак - вар. Laughing Явно Робот Болат не е пазил много, много Еда. Щом като допуска, че е бременна, значи кекс е имало. Спор няма! Харесва ми, че сме модерен сериал и не се държим излишно пуритански. Почти сигурна съм, че ще гледаме развален телефон, но смях да става. Надявам се с втория фраг да не развалят изненадата и вълнението покрай първия. Нека оставят фантазията ни да работи до другата сряда и тогава да разберем за какво иде реч. Даже се надявам да запазят вайба на първия фраг и да го пренесат във втория, нека не разкриват нищо и не сменят посоката в минорна. Естествено, че нищо не е това, което изглежда. Винаги ни подхлъзват с фраговете, за което шапка им свалям, но поне можем да си помечтаем. Преди време някой в темата беше писал, че иска да види нещо различно - как ГГ се женят, имат деца и какво се случва след това. Е, може да му се сбъднат мечтите! Представям си я вече Еда как казва на всеослушание: "Аз съм независима и силна жена, ще си гледам детето сама. Няма да принуждавам един мъж, който не иска да е с мен, да бъде баща на детето ми." Представям си Серкан, който, след като се е освестил от шока, че ще става баща, забравя за всички глупости и предлага брак на Еда. Вече го виждам как се грижи за нея, буквално не й дава да диша, докато е навън, защото мръсният въздух може да навреди на бебето. Joy Ще спретнат бърза сватба в тесен кръг, забравили за тайни, инциденти и раздели. А бабата ще научи от някой вестник новината и ще се появи с гръм и трясък, стоварвайки новината за инцидента. Бабата ще има претенции върху бебето - Болатови са й отнели сина, сега тя ще им вземе внука. Вече и невеста му е определила. Мардински зет ще бъде. Написах набързо един сценарий, ей така да ви развеселя. Истината е, че имам високи очаквания от следващия епизод, надявам се екипът да ги оправдае. Имаме нужда от повишаване на рейтинга, дано успеем този път. Simple Smile

# 151
Чак сега смогнах да ви изчета. Мислех си, защо не вкарат и Сириус в сериала с негови си разсъждения. Би било забавно. Smile  Animal Dog

Страхотен фраг и ударихме 1 милион за 4 часа.  Trophy

Може да е бебек йок, но рейтингът нека да е чок. Hands Plus1

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 00:31 от midnight__sun

# 152
Ханде и Керем са уникални! Ханде е наистина много красива, няма втора такава хубост! Heart

# 153
Blush Пак да си кажа: Този фраг, този фраг ... е направо бомба!

Скрит текст:
Включвам се отново заради muri. Преди години имах подобни преживявания в моя професионален живот. Дори вече всичко да е отминало и да няма смисъл, понякога се сещам за това и ... винаги остава един особено горчив вкус, дори и след години. Както се казва, може да забравиш думите, но чувството никога няма да забравиш! Така е, Мъри, за съжаление. Аз няма да ти давам съвети, защото трудно ще ги следваш. Сама ще се справиш, защото само ти владееш своя ум. Само да кажа, как аз преодолях тази криза в живота си: Елиминирах всяка мисъл, която се появи по случая. Щом изплува нещо в главата ми, си казвах " Не! Няма да мисля! Никой не заслужава да отделям дори минута от ценното си време! Не искам да се разстройвам заради някой, който е по глупав от мен! Просто не го заслужавам!" Това е своеобразна психологическа атака " Ти за самата себе си! ".
Мъри, моля те, поне опитай да елиминираш неприятните мисли! По този начин даваш за себе си тази скоба, в която времето да свърши своето! Връщам се назад в онова време и си мисля, че съм успяла да преодолея собствените си амбиции и да овладея мислите си. А сега след толкова години си казвам, че не трябва толкова надълбоко да се приемат нещата. Казваш си: Да става това, което трябва! Та става каквото ще! Така и така има съдба, която не забравя! Казвам ти, мила, това е самата истина! Съдбата много бързо се намеси,  в крайна сметка всеки си плати, но за мен нямаше вече смисъл, защото го бях приела в душата си.
Животът е най великият учител, но жалко, че в житейските кръстовища няма никакви пътни знаци!
Стана дълго, дано съм успяла да предада правилно мислите си.
Мъри, не го мисли, елиминирай! Има скрит смисъл точно в думата елиминирай, а не премахвай, отказвай, отричай и т.н. Може да се замислиш върху това. По често влизай в нашия весел дом, действа като психотерапия!
В Библията е написано: Най добре е това, което става!
Не забравяй, че ще дойде момент, в който ще си кажеш " Добре, че стана така!" .

Целувки от мен! Kiss Kiss Kiss

# 154
  • София
Ново от Неслихан (продължава с добрите включвания Joy):

А сериалът ни вече има 1.2 милиона последователи в Инстаграм. Чупим рекорди! Проверих - няма друг турски сериал с толкова последователи в Инстаграм. Sunglasses

Темата ни е страхотна, момичета! Действа като смехотерапия. Наистина се радвам, че се намерихме. Hug Трябва да благодарим на нашия сериал, защото той ни събра. Blush

# 155
В една друга тема тук ''красиви женски лица'' все спорят как Ханде не била толкова красива и как е обикновена, знам, че е въпрос на вкус, обаче не знам какъв е техния, честно...

# 156
Днес пуснаха трейлъра за втори сезон на сериала Virgin river и една от героините казва за ГГ, че между тях има повече искри отколкото на парада на 4-ти юли. Това ми напомни за нашия сериал и герои. Не разбирам как не показаха по-експлицитни интимни сцени на Еда и Серкан още в епизода с воалите. Разбирам, че турския СЕМ е пуритански, ама като гледам какви сцени има в Sadakatsiz и минават... При нас има двойка с невероятна химия, искри и фойерверки и понякога ми се струва, че я попиляват. Точно това неустоимо привличане между Еда и Серкан комбинирано с постоянните остроумни караници дава енергия на сериала. Сещам, се за последната сцена на 2 епизод, която беше толкова добре направена с жестовете на Серкан, погледите, музиката... Язък, язък...

# 157
  • София
Дойдох, за да си поразсъждавам малко след последния фраг. Тези, които не са се развеселили след него, може би ще се посмеят от сърце след поста ми. Grinning Айше доста последователно иска да ни затвърди убеждението, че е имало бая джиджи-биджи между нашите. Дано СЕМ Турция не гледа и не слуша. Че натюр секс сцени - йок, ама бебета без брак - вар. Laughing Явно Робот Болат не е пазил много, много Еда. Щом като допуска, че е бременна, значи кекс е имало. Спор няма! Харесва ми, че сме модерен сериал и не се държим излишно пуритански. Почти сигурна съм, че ще гледаме развален телефон, но смях да става.

Вече пет часа откакто пуснаха трейзъра се опитвам да си отговоря на голямата загадка от видяното в него и естествено не успявам да намеря точния отговор! Много интересни размисли сте написали, но особено ме впечатли последното написано от Бърборанка! Няма как всъщност да не се развесели човек от видяното, дори само заради настъпилата смехотворна суматоха и повтарянето на думата "Bebek" през цялото време на трея; изненаданата физиономия на Фифи, на Айдан, на Айфер - как така изведнъж се появи бебе; неописуемо радостната реакцията на Енгин, че ще става чичо! Но най-интересни са двете последователни сцени с Еда, която категорично отсича "Hayir!" и последвалата сцена със Серкан, който пък казва "Olabilir!"! Права си Бърборанке, определено има съмнения Серкан Болат, но за какво се отнасят съмненията му.... ще видим в сряда!

Спокойни сънища, момичета! SleepingGift HeartFlowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 05:24 от nrgmama

# 158
Хайде сега, ние лели ли ще ставаме, момичета! Joy Направо си го представих Кючюк Серканчик с розови бузки и цупещи устенца... Kissing Heart Joy Като гледам Еда от кадъра с Айдан и тя проверява дали има признаци за бебе ... Joy Този фраг ни накара да се смеем, като мехурчета на шампанско сме направо, хем не е вярно, хем ни е хубаво, колкото може само едно бебе да бъде любов, щастие и едно приповдигнато чувство. Серки обаче как гледа! Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy Bowtie Мислех си да не е част от терапията на мама, ама, знам ли... Просто оставам на пухкавото облаче, като мехурче от искрящо шампанско засега. Дано следващият фраг да не е прекалено приземяващ.
Специално за Мъри! Flowers Rose Всяка от нас е имала такива моменти, мило момиче, сигурна съм! Дай си малко време, погледни ситуацията отстрани, сигурна съм, това ще те направи по-силна! Малко гърл пауър от всички нас в темичката! Heartpulse

# 159
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден !

И един джуниър, за разкош Stuck Out Tongue Winking Eye Gift Heart

Ето го фрагът с бг. суб. Simple Smile
https://ok.ru/video/2106780486263

# 160
Поредният объркващ фраг, от който нищо не разбрах. 😄 Но ми хареса, де. Нашите сладури ще прекарват време заедно, ще се забавляват, а с тях - и ние. 🥰 надявам се, че втория фраг ще вкара малко яснота в тази мъгла.
Аз изгледах епизода с английски буквички, но нямам никакво време да пиша.. ММ заминава на плаване, бързаме да подготвим всичко, на детето правим коледната фотосесия (даа, всяка година от Октомври 😀) и е пълна лудница...

# 161
  • Кърджали
зан22 часа минали вече 2 млн. гледания на фрагмана. УАУили по Керемски f.ck...
Ама то сигурно 100 гледания са само мои. И още се засмивам на репликата на Серкан "малко, живо НЕЩО". Както пишат в коментарите, явно ще си имаме речник на Серкан Болат...

Добро утро от мен!
Аз съм нещо понастинала и днес ще се крия в леглото
Есенна магия, снощи един от коментарите, които ми допаднаха беше "От целия този фрагмана единственото което разбрах беше" бебе"

# 162
  • Sofia
Здравейте, не съм писала, но ви чета редовно! Имам голяма молба, от темата взех линк за преведените епизоди на Въпрос на чест, на 19-ти епизод, 2-ра част нещо стана и сега не мога да открия нито линка, нито сериите. Много моля, ако може някой да ми съдейства, ще съм много благодарна!
А за Почукай на вратата ми, много го харесвам сериала, на Керем съм му фен още от В очакване на слънцето, Ханде я харесвах и преди, но сега като сериална двойка съм направо влюбена в тях!
Приятен ден и дано някой откликне на молбата ми!

# 163
Ново от сета:

# 164
https://www.vbox7.com/play:126cbf4f7d?p=playlist&id=2290661
"Въпрос на чест". Тук си работят линковете и за двете части на 19 еп. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт