Отговори
# 240
  • Кърджали
Привет и от мен. Аз съм още болна и ми е криво. На всичкото отгоре и Малчо уж бешемоздраввм, но реши да ми прави компания в боледуването и сега кашлюка до мен. Пфууу
Чакам си срядата с най-голямо нетърпение. Не бих отказала фрагман или ребус, но с това, което се случи разбирам и тяхното затишие. Макар че и без фрагман и ребус ще изкарам я, тъкмо - хвърлиха бомбата и ще има тръпка от къде аджеба е тази истерия. А фрагмана или ребуса ще ни го покажат предварително.
До 4 часа сутринта гледах "Bu şehir arkandan gelecek", направо ми грабна цялото внимание. WAW...
За пожелание  за една хубава неделя - един сладък Керем. (дъщеря ми има същия навик да прехапва езиче, когато прави нещо много съсредоточено и винаги ми е била сладка. Та се усмихвам, когато мерна Керем (съответно героят му) че прави същото

# 241
Честит празник на народните будители! Flowers Rose

# 242
  • Пришълец
Привет и от мен! И честит празник.

Болните да оздравява възможно по-скоро, по това време от годината се започва с настинките за съжаление.

Гости, повод за похвала има ли? Laughing
Между другото много обичам когато по време на епизода отчиташ посещаемостта на темата:)

Втори фраг (ако има) в кой ден го пускат? Всъщност аз  все още не съм наясно следват ли някаква последователност при фрагмани и ребуси, т.е.  в определени дни ли става или по-различно време. Превода на епизода лично за мен идва по-бързо от очакваното, коства време и усилия, пък и ако преводаческата групичка се занимава с повече от един-два сериала, ох не си го представям.
Започнах епизода с руските субтитри, което не разбирам си го нагаждам според преведеното в темата от Алекс и всичко ми е точно.

Фрагмана е готин, изгледах го поне пет пъти дотук hahaha и явно на доста хора им е допаднал щом за броени дни достига близо 4 млн. гледания. Дано да има уловка, то толкоз бързо бременност не могат да установят дори като на филм tooth И за пореден път доказват, че контрацепцията за нищо я нямат, щом изпитват съмнения, че е възможно. Повече от ясно, че са останали насаме не зае да броят звездите ... или овцете Joy А² веднага се вързаха, Енгин ще ставал чичо... ок, ама що решиха веднага Мини Серкан, тц ако дочакаме  такова малко, живо същество, аз залагам на миниатюрна Севда Joy А турските комедии преди не бяха по мой вкус, последно така съм се смяла на Брак с чужденец.

Кукличка беше поставила интересен въпрос вчера - колко време е минало от нощта с воалите. Трудно ми е да преценя, много бързо ми се струва се развиват отношенията им. Веднага след прибирането си вкъщи Серкан бе приземен рязко от баща си с признанието, което му направи за инцидента. Минаха някъде към два дни в откраднати щастливи мигове с Еда. Последва раздялата. Еда се върна на работа и т.н. Според мен тези събития са в рамките на седмица, максимум две.

Леле-мале Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Колко нежно ѝ обхвана талията и с тоя красноречив поглед, сигурно чак на Ханде-то и се разтуптя сърцето hahaha

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 14:54 от Маргарита Н.

# 243
  • Кърджали
Маргарита Н., аз още умирам от смях катомсе сетя за това "малко живо  нещо", готино се беше получила репликата  и половин час се заливах от смях буквално.... И как Енгин щипе по бузите Серкан бей... Луда работа беше този фраг

# 244

Извън кадър:
- Керемджим, я кажи жабче.
- Джабч'е...

- Хм....

# 245
Честит празник, момичета!
Керем е харесал тази снимка на семейство Болат Joy

И малко фенско творчество. Порасналите им деца

# 246
Нещо следобедно, докато чакаме я епизод с бг. превод, я фраг или ребус Simple Smile Sunglasses

# 247
Довечера чакам фраг. Без фраг олмаз. Smile  

https://www.instagram.com/p/CHDKiV4gAz0/

# 248
  • Пришълец
Керем определено е човек с чувство за хумор Joy
А на феновете вече им се привиждат близнаци Joy

Алекс,  при такова цветущо определение за бебе как да не се смеем Joy

# 249
  • Кърджали
Маргарита, сега видях гифтчето от танца. Ей там беше един от моментите в които се разтекоха и очите и мозъчните ми клетки. Много нежно, много влюбено

# 250
  • София
Мили цветни момичета! Flowers Hibiscus

Бих искала да се присъединя към писалите преди мен във връзка с днешния празничен 01 ноември! Нека днес отдадем почит на делото на книжовниците, просветителите, борците за национално освобождение, хората съхранили през вековете духовните ценности на нацията и нейния морал и да честитим празника на всички онези, които в съвременните условия на живот продължаваме неуморно тяхното дело!

Скрит текст:

Хубав неделен ден от мен!

# 251
Честит празник и от мен.
Ще имаме фрагмент днес, йее. Не искам да отменят излъчването на епизода, заради трагедията в Измир. В такива тежки моменти, когато Ковид вилнее, и природата ни изпраща бедствия като земетресението, имаме нужда не да страдаме, а да се разведряваме с глътка добро настроение, доколкото е възможно. А нашето сериалче е супер, разсейва ни ни разведрява, откъсва ни от черните новини поне за малко.

Това сигурно е финалната сцена от епизода.

Интересно... пак някакви драматични изражения:
1) Серкан е разбрал, че Еда не е бременна
2) Серкан е разбрал, че акциите на Ефе, са всъщност не на Ефе, а на бабата на Еда
3) Серкан е притиснат на признае, за вината на Алптекин, но естествено епизода свършва, а в следващият епизод са прекъснати, и Серкан не казва нищо
4) Офис драма, Ефе е поставил Серкан пред избор в работата, който поставя Серкан и пред избор в личен план разум/чувства
5) Еда казва на Серкан - "Кажи, че не ме обичаш, че всичко свърши"

Няма ли вече да спрат да ни показват последната сцена от следващия епизод...

# 252
Ще имаме фраг днес!❤

# 253
- Серкан😍 , ашкъм🥰, ама наистина съм хамиле😇... Уж повярва, а сега... 🙄
- Еда, а от кого е?😜
- 👿👿?!?!
- Грешка 🥴, от кога е?
- амииии😬... ъъъъ... 🙄математиката  не ми е силната страна 😁
Ще попитам Фифи, тя е по счетоводството 🤔
- ЕДА....😵
- Що ми викаш? 🤪

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 17:39 от Slawena

# 254
  • Пришълец
nrgmama, честит празник! Flowers Bouquet Flowers Four Leaf Clover

Серкан ми изглежда ядосан, а Еда се опитва да го омилостиви newsm78

Маргарита, сега видях гифтчето от танца. Ей там беше един от моментите в които се разтекоха и очите и мозъчните ми клетки. Много нежно, много влюбено
Сега съм спокойна, че тоя момент не само на мен ми е бил впечатляващ. Щото в действителност не показва кой знае какво, но в същото време е изключително чувствено и нежно. Толкова галантно я придърпва към себе си, думата която ще употребя е груба, знам, но някак ”собственически”, очите му са пълни с любов, но вижда същото и в нейните. Взаимно си принадлежат. Че и пръстените продължават да носят, за да им напомнят за нещата, които не искат да забравят Heart
Ох, изтрещях аз тотално Joy

Общи условия

Активация на акаунт