Хайде да обсъдим спомените на Еда и Серкан във вчерашния епизод от сцената с воалите. Чудя се с каква последователност са събитията оттогава!
Защото, като гледах тогава, си мислех следното - прекарали са нощта заедно, закусват, тръгват си. Но като видяхме тези флашбакс, очевидно са прекарали повече време в къщата. Ето моят сценарий - Еда отива във вилата, цуни-гуни сред воалите (а.к.а “битката на Серкан с пердетата”), след това влизат на топло в къщата, продължават с ласките, ПБН, събуждат се заедно, Еда вече е с ризата на Серхио (както са го кръстили испанките
), след това сцените в леглото, Еда става и отива в кухнята да направи закуска, закусват, след това пак милувки, Еда похапва ябълка, предлага от “ябълката на греха” на Серкан, отново диджи-биджи, след което се обличат да си тръгват (някъде следобед е) и Серкан казва “не можем да пътуваме гладни”, направил е нещо за хапване преди път, сцената от терата на вилата, когато й каза, че е наел офис и апартамент в Рим. Така ги виждам аз нещата. Вие какво мислите?
уж си с розови очила 

На мен ми стана мъчно, като си спомняха вчера за тези мигове. И на двамата им личеше носталгията по миналото, по изгубеното им щастие...
Аз това се чудя - Еда не познава ли Серкан достатъчно, че да види влюбените му очи? Че да усети загрижеността му? Може би и тя като мен, когато има чувства, не се доверява на женската си интуиция, защото може да я заблуди. 
уж си с розови очила 

, но съм от тела и не видях линка в старата тема 
и Ефето каква роля играе .Ще се повторя , ще ми се да не е злодеят в сериала

Това го бяха измислили симпатично. За плейбека също ги извинявам, защото не са имали време Ханде да влезе в студио, за да запише песента, но... тук взимам сатъра и почвам да ги кълцам на ситно:
Шегата настрана, но тази сцена ми остави чувството на кръпка - направена, за да се компенсират негативните коментари за недоизказаността на воалите, обаче без да съобразят другите детайли 
Препоръчани теми