. Хубавото е, че в единия от показателите имаме малък ръст. Ром. комедия сред драми и футбол с такъв резултат си добре 

И мен не ме грее особено рейтингът - дори да сме с 1%, стига да има сериал и да се развива историята така интересно, плавно и магично, както досега, ще съм доволна. Но знам, че сме зависими от рейтинга, за да имаме филм. Затова така притеснено реагирам и се кахъря. Не разбирам защо така рязко ни падна рейтингът... Но всички знаем, че падането е така - рязко надолу. После покачването е трудно - резки покачвания няма. Макс с 1% - бавно, но славно, както се казва. Надявам се и ние така, но е важно още другата седмица да имаме сериозно покачване до 5%, защото вече три епизода само падаме.
Да се върнем на момента с Хектор. Пак да си кажа - това кученце е много красиво. Аз съм си кучкарка, имам цели 3 кучета вкъщи, харесвам йоркита и все съм виждала красиви представители на тази порода, ама толкова красиво йорки като Хектор - не съм. Много сладък и много хубав. Пу-пу! Само за мачкане е. Беше много мил моментът, когато Керем го показа. Направо ми идеше да подам ръка през екрана на телефона и да го погаля (Хектор!). Нали знаете как изборът на домашен любимец и в частност на породата куче е показателен за характера на човек. В този случай не знам дали е така, защото Керем не го е избрал сам, но все пак. Ще потърся повече инфо за собствениците на йоркита и пак ще пиша, ако ви е интересно.
И още нещо, което забелязах снощи, но не му беше времето да споделям - като Керем оставяше Хектор, се показа “бицара”, както се изразяват мъжете.
Видяхме добре оформена мъжка ръка и мускулест бицепс. Аз съм доволна и на това - случайно и малко, но от сърце.
Евала на Керем, че си свали суичъра! Ама... заговори с Ханде и се разгорещи, какво да се прави... 

Препоръчани теми