Отговори
# 375
Били заедно, защото имали снимки. Питат ги какво правят напоследък, те казват, че са изморени, защото снимат много дълго време. Майката на Керем е била на сета на посещение и там са се видяли с Ханде. Питат Керем за някакъв пост, но не разбрах добре. Май питаха Ханде дали е съгласна с посланието към въпросния пост. Питаха ги за Измир. Керем каза, че е много оскърбен от случващото се, Ханде се съгласи с него. Снимат ги, Ханде каза, че трябва да тръгва защото я чакат и така. Не разбрах накрая какво се провикват момчета от улицата зад тях, май каката на едното била влюбена в Керем Grinning

# 376
  • In the light side of the Moon!
На Ханде със сигурност е Х, че и на Керем е Х

ali.yor Благодаря и на теб !

# 377
И аз мисля като Алекс, Ханде си е с маска с инициал Н, а Керем с инициал на марката
Under armour

# 378
Незнам какво точно ги питат....Но в Instagram и Twitter просто полудяха само това се говори ,въртят клипа и снимки колкото си искате😊

# 379
  • Кърджали
Керем с две маски 🤣😷🤣
Да.....като Серкан и той е грижовен за здравето си....На някой може да му е смешно, но и аз на теста отидох с две маски....Страх лозе пази....
В последния лайф, Ханде  беше споменала че и Керем като Серкан Болат си пада малко паранояк на здравна тема.. Но иначе предполагам, бил е с едната маска, а преди да излезе е сложих и другата /предполагам като рекламно лице трябва да се появява малко или много с логото на марката/
Опитах да преведа репортажа колкото ми е по силите-

Керем бей, машшала, в каква компания сте, да ви завиди човек.. Simple Smile

Там са били за снимки.

Откакто излезнаха клюки за връзка между вас, май не се появявате заедно никъде
Сега се появяваме заедно, не сме взимали такова решение да не излизаме заедно.
Но в последно време не ви забелязваме
Работим, много е натоварено
Рейтинга падна след началото на сезона и появата и на другите сериали. Това ще доведе ли до ранен финал
Не може и да става въпрос за таковав нещо , всичко е нареди върви добре-.
Майката на Керем ви следва.Да навлезем в темата от това 
Много бързо влезнахте… Възможно е, и моето семейство го следва- Дори се запознаха
Керем бей, имахте едно изказване, което много харесаха  „СУтрин се будя не с мисълта колко съм красив, а как може да върша работат си по-добре. Та да попитаме Ханде, според Вас как се справя той с работата си.
Много съм доволна че работим заедно, много е приятно. Ако питат мен, щастлива съм да работя с него.
Имаше ли критики след интервюто което дадохте
Не знам за критики, аз тогава споделих каквото мисля.
Какво еза вас да сте сексимвол
Не знам, мога да ви кажа само какво е да си актьор. Аз съм актьор.

Накрая говорят за паднемията, според него е хулаво малко да се намалят партитата, да се носят маски…

Не гарантирам за сто процента точен превод този път, знаете, обичам да съм точна в превода, но този път ми е много трудно- Трябва да си го въртя поне час е да се напрягам…. Наистина като са с маски ми е по-трудно да разбирам… Някъде пропусках нещо, някъде може да съм го натаманила, но все пак ще добиете идея какво са си говорили..

# 380
Здравейте момичета!
Току що изгледахме епизода преведен на български с моя мъж!
Разбира се, благодаря за превода! Heart
В началото много се забавлявах с физиономиите на Серкан и повдигането на веждите, когато Еда се държеше и мислеше, че са влюбени! Голям е тоз Керем! Grinning
Стана ми криво за Пърл, че Енгин не се сети за нея. Тя постъпи правилно. Между другото, коя е песента , която Пъръл изпя на караокето? Много ми хареса! Ще съм благодарна на линк към песента/клипчето й.
Ефе не ми харесва, от сега заявявам. Нещо гнило има. След като каза на Ферит , че е време да действа и че няма да търпи повече постъпките на Серкан ... има нещо!
И ние с мъжо си мислим, че бабата и Идил са замесени заедно с Ефе. Предстои интрига. Въпроса е кога ще се появи бабата? Ами Мело? Аз я видях на снимки зад кадър, значи може би на 17-18 епизод можем да я очакваме ...
Струва ми се, че между Джерен и Ферит може да се случат нещата.
Еда със сигурност обаче ще попита Айдан каква е причината , Серкан да се раздели с нея и според мен, ще й каже. И може би точно заради това дадоха във фрага, че Еда хваща лицето на Серкан. Може би е разбрала истината и затова го гледа право в очите и му казва, че знае. Може би..?

# 381
Тази гнъс короната ни лиши от най-хубавото и човешко нещо - нашите усмивки!!!
Толкова много неща остават скрити зад маските. Лишените сме както от красивите им усмивки, още по-привлекателни защото не са по сценарий, така и от мимиките им един към друг. Да, наистина очите и на двамата греят, когато са обърнати един към друг.

ПП Да си допълня поста след като изгледах клипа.  И двамата изглеждат изморени. Керем повече. Най-точно той има вид на много изтощен и малко отгечен от висенето през журналстите. Не виждам любовни погледи между двамата. Може и така да изглеждат на стоп кадър, но цялостното впечатление е за едно партньорско отношение - да не се прекъсват като отговарят. Накрая в колата на Керем през задната врата се вмъкна една млада жена. Може да е някоя от помощничките на сета, да ги разнасят по домовете.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 21:18 от dariVale

# 382
  • In the light side of the Moon!
Без звук гледах, само картинки, още преди Алекс да обясни единия от погледите на Керем ми е "Ти сериозно ли питаш?" Още на първо гледане го улових, както и ми се стори, леко раздразнен от наглостта на въпроса.....

# 383
  • Кърджали
Сега със слушалките на телефон се чува по-добре и...това журналистите понякога са много дразнещи.. -
"Рейтинга на сериала пада, затова ли решихте да се покажете заедно пред камерите. Като ви бяха добре рейтингите, не се показвате заедно"... Все едно па са длъжни да излизат пред журналистите..

# 384
Сега със слушалките на телефон се чува по-добре и...това журналистите понякога са много дразнещи.. -
"Рейтинга на сериала пада, затова ли решихте да се покажете заедно пред камерите. Като ви бяха добре рейтингите, не се показвате заедно"... Все едно па са длъжни да излизат пред журналистите..

Е точно за отговор на такъв въпрос са маските, да го кажеш дълго и напоителни без глас, само с мърдане на устните 😀😀😀

# 385
Мерси на Алекс за превода !
А простотията на журналистите поне не е заразна , търсят си сензация , но не могат да се отърсят от балканската простащина Cold Sweat

# 386
Добър вечер, мили момичета,

Алекс, много точен ти е превода на съвместното интервю!

Ето го и от една рускиня:
"❥ Керем Бурсин и Ханде Эрчель были замечены при выходе из ресторана вместе со своими менеджерами.

Все слухи о отношениях они сразу же опровергли и даже упрекли журналистов за этот вопрос.

⚡О совместной работе:
▪Ханде: «Я и в прошлый раз сказала, что очень рада работе с Керемом. Он очень хорошо делает своб работу, серьёзно относится к ней. Я счастлива, что работаю с ним»
▪Керем: «Я еще в репортаже говорил. Ханде трудолюбивая девушка и мне нравится работать с ней»

⚡О рейтингах и слухах о финале сериала:
«Всё идёт хорошо, работаем. Нет времени даже на совместные фотографии. Да и с рейтингами всё в порядке. Сериал продолжается»

⚡О том, что мама Керема подписалась на Ханде:
▪Ханде: «А всё вы видите. На самом деле это нормально. Мои тоже подписаны на Керема. Да и мама Керема приходила на съёмочную площадку, там познакомились»
▪Керем: «Именно, она повидать пришла меня»

⚡О землетрясении и о вечеринках во время национального траура и коронавируса:
▪Керем: «Это печально. Очень. Что тут можно сказать. Во время пандемии люди должны более серьёзнее относиться. Запретить вечеринки и люди должны носить маски. И вместе взять эту ситуацию под контроль»
▪Ханде: «С одной стороны нужно уважать личное пространство людей. Но когда у нас траур, и наши сердца разрываются... Хоть бы более серьезно относились бы»

После все вместе поблагодарили друг друга и уехали."

Дари, вярно е, че не можем да се насладим на усмивките и мимиките им, но пък от километър се вижда как русичкия Керем се изчерви като доматче. Какво го притесни или ядоса толкова нямам идея, но е толкова сладък като се опитваше да отговаря спокойно на нахалните журналисти. Боже, голяма са напаст!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 22:07 от Mira07

# 387
Ами то така каза доц. Мангъров - който го е страх, че другите не носят маски, да си сложи 2 маски - все е 2 парчета  плат.  Явно и Керем е слушал доцента. 

Керем с две маски 🤣😷🤣

[/quote]
Ааа, Филипин, не е толкова сигурно дали простотията не е заразна, трябва много да се пазим от тая зараза, пък нищо, че не сме журналисти.

А простотията на журналистите поне не е заразна , търсят си сензация , но не могат да се отърсят от балканската простащина Cold Sweat
[/quote]
Алекс и от мен мерси! Аз да ви кажа, имаме толкова хора в България, които говорят турски ама наистина добре, на руски веднъж някой беше превел точно обратното, не помня в тази тема ли се констатира, и разбира се, че няма как да е по-точен от превода на български като цяло  е така, все пак турският език е бил официален език по нашите земи преди време.

# 388
  • София
Момичета, не мога да се сдържа да не го напиша, след като изгледах клипчето с Керем и Ханде (знаете какъв фен съм на двойката и колко искам да се съберат в реала): "Сватба!!! Сватба!!!" Grinning И въпреки маските, искам да споделя колко красиви и стилни са и двамата. Очите им освен това излъчват такъв позитивизъм и настроение. Как се гледат един друг, не мога да преценя, но погледите им наистина са рецепта за добро настроение. Много им се радвам - страхотни млади хора! Simple Smile

Относно ребуса, не се наемам да гадая, но с интерес чета и ще чета вашите прогнози. Simple Smile

За деня на излъчване мога да споделя следното - моята работа е много challenging и competitive, освен това съм бивш спортист, следователно притежавам спортна злоба в излишък. Свикнала съм да се съревновавам и да печеля. Затова не мога да се примиря да се оставим на другите сериали в сряда и да се преместим в друг ден. Някак си пораженческо ми е. Такова.. все едно се примиряваме и се отказваме от битката. А това наистина е първият турски сериал, който ме вълнува толкова. И бих се изсмяла, ако някой ми го беше предвещал. Никога не съм вярвала, че ежевдневието ми ще се върти около един филм. Не се е случвало досега - нито с друг филм, сериал или книга... В този филм (неведнъж съм го казвала) има някаква магия - това неповторимо електричество между ГГ ли е притегателната сила или комбинация от неща, не знам, но просто съм привлечена и наистина не мога да си представя какво бих правила, ако го приключат след месец, например. По това, което виждам в интернет, не съм само аз, не сме само ние. Сериалът наистина е адски харесван. И се чудя защо трябва да се даваме на смешните 2 000 и нещо турци, които определят рейтинга. Откъде накъде? Вижте броя последователи в Инстаграм, вижте броя гледания и коментари в Ютуб, Инстаграм и т.н. Няма по-зрелищен сериал от нашия в интернет. Няма по-обсъждана двойка от Еда и Серкан / Ханде и Керем. В такъв случай защо турският рейтинг да е миродавен?! Фокс не са турска нейтив медия, така че имам надежда и вярвам, че ще вземат правилното маркетинг решение. Нашият сериал на този етап е златна мина в световен мащаб, така че да не го продължат ги прави абсолютни глупци. Не вярвам да са такива. Simple Smile Каквото и да стане, желая успех на продукцията и ще продължа да ги гледам дори да измислят осми ден в седмицата. Grinning

Иги джелер, момичета! Kissing Heart

п. п. Днес съм по-емоционална от обикновено, но имах доста натоварен ден в работата. От онези, в които се съревновавам и печеля (черпя ви виртуално за което), и съм някак си позитивно настроена, че всичко ще е погледнато през моите розови очила. Hug

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 22:35 от Бърборанка с розови очила

# 389
  • София
Привет момичета! Flowers Hibiscus

ali.yor, Алекс, благодаря и на двете ви, че се включихте много бързо и преведохте за нас импровизираното интервю на Ханде Ерчел и Керем Бурсин! Гледах няколко пъти клипа и видях следното: двама млади актьори, красиви, стройни, харизматични, сравнително спокойни и овладени пред грубо бутаните буквално в лицата им камери и неуместните въпроси на журналистите! И когато накрая тръгнаха, видях колко стилно облечени са и двамата и колко елегантни изглеждат! Просто са прекрасни, интересът към тях е нормално да е огромен в този момент покрай участието им сериала и аз се радвам, че имаме възможност да ги видим и извън ролите им в любимия сериал! Gift Heart

Хубава вечер и спокойни сънища, момичета!

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 06:42 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт